Most az Én származásomra céloztál ....csög?BÚÉK amúgy!
Most az Én származásomra céloztál ....csög?BÚÉK amúgy!
Vanessa roma tudtommal megnagyképű is nagyon nem ajánlott!! Eperke viszont ajánlott jófej csajszi de régebben jobb volt. Karina nekem nem jött be jócsaj de a technikája hanyag : mondjuk én még akkor voltam nála mikor kezdte azóta fejlödhetett .
Üdvözöllek Dicső Lovag! Látom Te sem szeretsz tájékozódni és visszaolvasni... Nincs egy hete, hogy ugyanezt kérdezted. Azóta olvashattad volna fustos kolléga beszámolóját, ami a származás kivételével megfelel a valóságnak. Nyugodtan vágj bele és érezd jól Magad, de a védekezésről ne feledkezz meg!
Hidd el nem hazudok,soha se szomszédra, se nyikorgo ágyra nem panaszkodtam! Mindenkinek lehet véleménye a korombol itélve,biztosan tapasztalatlan vagyok s majd alakul s szerintem nem is lehet velem mindenki elégedett! De voltak és lesznek is olyanok akik jól érezték jól érzik magukat velem! Mégegyszer sajnálom,hogy nem azt kaptad,amire vágytál de a szavaiddal élve magadnak tudhattál egy BOMBA csajszit! A bókot köszönöm Boldog Új Évet!!!
Sziasztok Lya-ról tudna valaki infót mert szivesen meglátogatnám. Egyébként mindenkinek BUÉK!!!
humm · Kvázi-tag · Teszt: Elmentem az óráshoz hogy elemet cseréltessek a karórámban. Alig negyed óra alatt meg is csinálta.
humm · Kvázi-tag · Év végi számvetés: Idén ha jól számolom 9 hirdetőnél voltam 14 alkalommal. Mindannyiuknak köszönöm az együtt töltött órákat, perceket!
És persze :BUÉK mindenkinek!
U.i.: elég sok marhaságot firkáltak már erre a fórumra, legalább a politikát hagyjuk ki....
Sziasztok.Üdv mindenkinek!Szeretném kérdezni, Klaudia 21 milyen lány?Tudna mondani valamit rolla valaki,.
Szia Füfyi!
Tudod, ez az az oldal, ahol bizonyos dolgokat moderálnak. :)
Így van. Nem szeretjük a moderátort, felk*r úgy, ahogy van. Beírod hogy "Szevasz" és már moderálva is van... Ha nincs élete és ráér moderálgatni, akkor sok sikert! :)
Sikerekben gazdag, Boldog Új Évet kívánok a Szerkesztőség minden tagjának!
Köszönök mindent. Akkor is itt leszek, ha nem. :)
Hali!!
hát remélem tudok segíteni
,Eperke felejtős,mert ha elmennél hozzá egyből levágnád,h miért eperke!!!:)
Vanessához én sem tudok eljutni,nem veszi fel soha.még 2éve voltam nála akkor jó volt nagyon!!!
Hát elsőre én is a Vikit mondanám,mert alapban bent a csók,nagyon jó fej, és nagyon jó az ágyba,oda tesz magát!!
Karina is ott van a TOP5 be nálam,fullos keco,nagyon jo hozzá állás,hangos a kis csaj,érti a dolgát,nemhiába van már fehérváron 3éve,barátnője Melody is jó lehet sok jot olvastam már róla bár nála még nem voltam,de ami késik nem mulik!!
Akkor a visszafogottabb Korina,eszméletlen teste van,kedves is,szép arcu ,de ő benne nincs meg az a rohadék, mint mondjuk Vikibe,vagy Karinába,de azért ajánlott!!!
Mekkora egy habiszti vagy Drága,legalább ne hazudjál már!!!
Hát lenne min változtatni Drága!!!Ja és lehet,h a többi lány sem az élvezetért csinálja,de ennyire nem is a ***moderálva*** motiválja mint téged,a jó ***moderálva*** legalább elhiteti veled,h jo volt!!Senki nem mondta,h nem szabad szinészkedni,el kell magad adni!!
Én ezt a beszámolot,nem bántás miatt irtam,mert egy ilyen BOMBA csajszi,mint te vagy,ha kicsit jobban oda tenné magát Világbajnok lennél!!
Igy,ahogy most csinálod,csak engeded magad megd....ni!!!!
Petya_001 · Tag · Kriszta(26)! Türelmes lány. Nagy élmény lesz a srácnak. Hívjátok. :)
Ha Te így gondolod sajnálom, soha nem hivatkoztam a szomszédra vagy a nyikorgo ágyra , a telefont max lenémitottam ha hivtak! mindenkinek lehet véleménye,és ha Te ezt Így élted meg sajnálom, majd igyekszem válltoztatni rajta ha van min!!!! Amugy nem hiszem hogy akár egy lány is az élvezetért csinálja ezt,igyekszem a vendég kedvébe járni,sajnálom ha ez nálad nem sikerült!
Sziasztok!
Egy haverunkat szeretnénk benevezni egy kis szűzoltásra? kit tudnátok ajánlani aki megbíztahó és ilyet is vállalna? előre is köszönöm az infókat!
Sziasztok! Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek. Kivéve a moderátort. Remélem ezt is kitörlöd.
MODERÁTOR CSERÉT KÉRÜNK. EZ MÉG AZ "A" BETŰT IS KITÖRLI. LEHET lajos király ÁLL A DOLOG MÖGÖTT. AZ IS LEHET HOGY Ő AZ SZEMÉLYESEN. RÁÉR A NAGY SEMMIT TEVÉSBEN.
NE ENGEDJÜK TOVÁBB A DIKTATÚRÁT!!!
ÁÁÁ nem!!!!De akkor a többi igaz ezekszerint??Ja és nem egy rózsaszin Sony Vaio laptopod van???Vagy kérdezz valamit,amire csak akkor tudom a választ ha tényleg voltam nálad!!!!
Moderátor drága, úgyvan, moderáld az atyaúristent is! ;)
Sziasztok!!!
31-én szombaton délelőtt 9-től 13-ig vagyok!
Mona