Igen?Hol?Melyik az?Van itt két újonc.Az egyiket ismerem amúgy a másik Aliz vagy ki!Rá gondolsz?Szerintem Ő nem Gyula.
Igen?Hol?Melyik az?Van itt két újonc.Az egyiket ismerem amúgy a másik Aliz vagy ki!Rá gondolsz?Szerintem Ő nem Gyula.
Gergely · Lelkes újonc · szánalmas hogy gyula már megint hirdeti magát.
Szombathelyen Rékát ,Ajánlom kedves sporttárs ,Irod hogy szimpi a képek alapján !!!!Nagyon kedves lány , legalábbis velem az volt,minden esetben!Maximálissan azt kaptam amit kértem töle ,és szerintem nem szinleli a dolgokat ,nem nézi az órát ami gondolom fontos tényezö!!! Neki Puszim,nektek Üdv!!
Kellemes jelenség a Sofy!! Érdemes kiprobálni többször is :-) Ő az a kategoria hogy csak az ***moderálva***szex nem elég annyira vonz hogy több legyen annál ami már ***moderálva***:-) Szóval érdemes nála ***moderálva***kérni! ***moderálva***most kimaradt majd legközelebb :-) Valóban észre venni nála hogy még ***moderálva***de ilyen szuper hozzá állással hamar belefog jönni minden jóba. Vetkőzni nagyon nem akar ahogy észre vettem de jó beszélgető partner vendég centrikus kedves aranyos csajszi. Ajánlott kategoria!!!!
anya komplexusban szenvedsz?
Én meg most jöttem haza Sofy-tól :D Amit cseten beszélünk azt itt ne beszéljük ki :D
Régi vicc, de igaz :)
Sára 21 ari lány kedves bújós és ***moderálva***azért ez sem elhanyagolhato !Sajna délután 2 ig elérhető....
megneztel??????
Üdv! Igényes Milf (Kinga) szerintetek ajánlott kezdő fiúknak?
tuti csaj vagy!!! ;)
Üdv szex2011! Nekem sajnos ő nem jön be, tudnál vki mást ajánlani?
2 gyáros beszélget.
- Te fizetsz az embereidnek?
- Egy fillért se.
- És bejárnak dolgozni?
- Igen.
- Te, nem kéne ezektől belépőt szedni?
Küldök egy zenét Bródytól. Annak is érdemes meghallgatni, annak is, aki nem szereti.
Főleg az alatta lévő szöveget elolvasni.
Rezignál nyugger vagyok a dal címe, alatta tenalady én vagyok, aki beírt.
Ma jött a válasz, bár nem ő írta, de róla szól.
Lehet, hogy szerinte senkit nem érdekel, Engem igen. Nem ezt érdemelte, ő nem.
Olvassátok, elgondolkodtató!
Ő is alázza a beosztottait, sőt kizsákmányolja, és gúnyolódik rajtuk, a pénzeszsák.
Ezt érdemelte. :D
Ha nem lenne, nem ilyen stílusban írtam volna!:D
(vegyült bele némi irónia is, csak kicsit rejtettebben)
Gonoszkodtál?
Kösz az infót,akkor leteszek róla!De gondolom a ***moderálva*** örül....
edes kitennek mäst is az asztalra:)
silikon csecseim:)
Nicol (20): Vékony csaj, tehát az alkat stimmel, de szerintem nem ő van a fotókon. Cici pici, popsi szép. A lakás átlagos, a törülköző finoman szólva sem volt öblítő illatú. (Erre már akkor jöttem rá mikor ott álltam zuhany után csurom vizesen... :D )
Nekem nem volt nagy élmény, unott volt, túl akart lenni rajta és kész. Masszázst is kértem, azt is gyorsan, sietősen csinálta. Látszik rajta, hogy nem szívesen csinálja, nem is nagyon leplezi...