Mondom h mindig a vendégnek van igaza. :) A partner v e n d é g et jelent, csak átírja a renszer.
Örülök h minden mondatomra emlékszel. Mivel itt hirdetek, ide is írhattál volna beszámolót, nem sért személyiségi jogokat.
Nem a szöveg törlését kértem, tőlem azt firkál rólam mindenki, amit akar, DE a fotómat, telefonszámomat NEM rakhatja fel másik oldalra az engedélyem nélkül. A személyiségi jogokra való hivatkozásom ezt jelenti. Az oldal adminja megértette. :)
A kérdés: Vajon miért nem ide írtad a beszámolódat, miért pont a beszámolokra?? Mert kidobja a googli? :D
Már előtted is írtak rólam ott 3-an, abból 1 igaz volt, egy kissé megszínezve, egy pedig meg sem történt ( a szemeim ugráltak, mikor olvastam:)), az oldal Adminjától ennek ellenére csak a fotók és a telefonszámom törlését kértem.
Én itt most ezt be is fejeztem, és tudom, ki vagy, nem József és nem János.
Az, hogy dohányzom, a hirdetésemben szerepel, a szobaajtó csukva, füstmentes. Tehát, ha valakit ennyire zavar az esetleges cigarettaszag, ami max. fiam szobájából szivároghat ki az előszobába, ne jöjjön. Ennyi. Amúgy sok nem dohányzó vendégem van. :)
Béke veled!