Sziasztok,
Szofinál vagy Dinánál járt valaki?Infó kellene.
Sziasztok,
Szofinál vagy Dinánál járt valaki?Infó kellene.
altrix · Újonc · Zsáklinról még mindig semmi info?
Érdemes meglátogatni?
Igényes Milf, nagyon klasszak az új képek! De a helyszinen vagy az igazi!!! :)
Ez a Kitti nem az egykori Kitty? Nagyon hasonlit rá. Mert náluk törzsvendég voltam. Ha ő az tuti felkeresem.
Az kéne még hogy egyformák legyünk unalmas lenne minden :-)
Sziasztok
Székesfehérvár Nóra.
Felhívtam, egyeztettük az időpontot. Rákérdeztem tuti jó-e, mert 60 km-ről utaznék csak miatta. Persze persze menjek nyugodtan.
30 perccel a megbeszélt időpont előtt hívom minden ok.
Megérkezem és SEMMI. 20 percet álltam az adott helyen, hívtam vagy 5 ször és SEMMI........
Sziasztok! Aliciáról tud valaki-valamit! Egyszerűen nem lehet elérni telefonon, pedig már milliószor próbáltam! Ha valaki volt már nála kérlek írja meg milyen volt!
hali,a szoboszlói Perla(29)-nál volt már vki?
Sziasztok! Dominikát már nem találom sehol már vagy két hete.Tudtok róla valamit?A telefonja is ki van kapcsolva.Vissza jön még Fehérvárra?Ha tudtok róla valamit léci jelezzetek már nekem vissza,mert Én nagyon várom,hogy újra itt legyen.Ő az egyik gyöngyszem itt.
Sheherezádé 20, ha szereted a jo nagy gepet akor ajalom minden van ami kel es a szaj munk csucs , egesz idot voltam nala nem siettet , a hej csendes jo parkolas.
Nem igazán értem mire gondolsz, lehet én vagyok fáradt.
Addig ok, hogy felhívom, de ha megyek hozzá akkor honnan tudjam, melyik az stb.
Újévi beszámoló, mert megérdemli.
Az ünnepekig dolgoztam, ezért úgy gondoltam, hogy a fárasztó év után egy kis kényeztetést megérdemlek az új év elején, így rövid böngészés után biztosra akartam menni. Felhívtam Elizát mivel jártam is már nála, rövid telefonálás után megegyeztünk a du. órába.
Hát, ismét nem csalódtam.)
Kellemes ruciban várt nagy szeretettel és a tőle megszokott kedveséggel és bájjal. Kaptam egy méregerős kávét, közben megbeszéltük a teendőket. Megpróbáltam diplomatikusan alkudozni...ami be is jött.) Aztán nagy igyekezettel hozzáláttam a "menühöz", amit Eliza fantasztikus módon tálalt azon a gyönyörű fr.ágyon. Tényleg, senkinek sincs ilyen nagy amerre én jártam (2mx2,20-as megkérdeztem:) egyedi.
Maga a hölgy tevékenysége is egyedi ! Tudja, hogy mit kell tenni. Érzékenysége és finomsága nem hozott számomra csalódást, mivel nem először fordulok meg a házában. A franciája meg hab a tortán és még hozzá natur. Nagyon kellemesen és jól éreztem magam, köszönöm Neked !!
***moderálva***, ismételten ajánlani tudom.
Megjegyzem : nem vagyok a garázsmestere.
meg lettem moderalva, de nem problema, nem haragszom
ugyhogy felteszem maskepp a kerdest
kik a legkorrektebb lanyok?
viselkedes+elerhetoseg+lakas allapota
És Hexe él, ez van. Na, ezt csináld utánam.
Ha még egyszer a beszámolokon meglátom a fotómat, tel.számomat, következménye lesz. :)
Sziasztok!
Gróf élsz még? Ha igen, jelentkezz!
Állítólag idén december 21.,vagy 23 világvége.
Utána olvastam, elég sokat. Érdekelne a véleményed, meg amit te tudsz.
Ami nekem átjött, az nem a Föld megszűnése, de valami megváltozik, és nagyon.
Mesélj, de érthetően lécci :)
Pusza
Szia! Vivien 23 egy korrekt csaj. Őt tudnám javasolni. Popón kívül mindent vállal és jól csinálja. Ha Neked megfelelő a képek alapján írjál vissza. Segítek, megbeszélni vele a dolgot. Jól ismerem visszajárok hozzá.
A harmincas korosztályú Tünde, Erika, Timi?
Valaki tud róluk valamit!
Köszönöm!
Korina most Györbe rendel?
?
helyes:)