Gróf, haljon meg a lovad! Hol vagy?
Gróf, haljon meg a lovad! Hol vagy?
Értem,a mail cimem él és müködik.
Lehet szó szerint...pedig megéri!
El olvastam a fórum szabályzatát amit irtam nem találtam tiltó listán de mind1
Akkor át moderálom én is legyen 2.0 ás verzió. Remélem jó lesz
Hát van róla egy képem ami neked is tetszene.Ez a revolverxxx vagy ki ennek mi baja van?El se tudtam olvasni,mert moderálták.
Az teljesen nyugodt és sima ügy.
Bővítést ajánlanak, de nem hajlok rá.
Így átlátható, nyomon követhető.
Mosolyom Maitreya-hoz hasonlítható! :)
A svéd az nagyon veszélyes XD
Szia!
Na végre! Már azt hittem világgá mentél. :)
A mayák dec.21-et írtak, amit olvastam, máshol 23-at.
Csak azért kérdem, mert én mint tudod matekos vagyok, reál, így humán műveltségem lyukas :)
Viszont, ha vége lesz ennek a szar világnak, akkor én már nem töröm magam, keresek egy nyugodt helyet, kutyát tartok, meg csirkét, pulykát, lesz veteményeskert, meg vadkender. :D
Eddig is tudtam hogy nem vagy az.Mit akartál kinga babárol tudni?
Én is megvagyok elégedve a lányokkal kivétel persze van.De egy valakiröl még mindig nem tudok hogy hova lett.Dominika őt nagyon hiányolom.Szeretném látni hogy ujra itt van.Nem tudtok róla valamit????
Kinga Babáról akartam volna egy képet küldeni.Mondta,hogy nem vagyok bu.....zi!
Semmi gáz :D Teljesen biztonságos. Mondjuk én gumi nélkül jobban szeretem de semmi gond nem volt eddig.
Az orosz rulett veszélyesebb! :)
Szia Nem akarok neked rosszat csak az igazat irom. Ha roma nem is vagy de nagyképű igen. Ezt több lány is mondta csak hogy köztünk legyen.
Mindenben, és mindenkor ott a veszély..
Sziasztok Nellykéről információja van valakinek?? Köszönöm.
atrancs!Korina két szép cickóval gyarapodott,és pihen.Majd január közepétől fogod ismét itt megtalálni.
fustos!Megtudhatom mire kellet neked az E-mail címem?Mert hogy nem arra hogy képet küldj az már nyilvánvaló a számomra.
szia!
ne haragudj de megkérdezhetem miért írsz rólam valótlant?
aki ismer az tudja hogy nemvagyok nagyképű ,vannak nálam nagyképűbb nők a világon és itt a ***moderálva*** közt is biztosan akad mellesleg roma sem vagyok.
romákat még fogadni sem fogadok egy rossz élményem miatt ami nem durva jellegű csak nemkedvelem őket.azért kíváncsi lennék hogy miből állapítottad meg hogy roma vagyok?én valamiért úgyérzem hogy van sejtésem arról hogy te kivagy!bárhogy szeretnél nekem rosszat csinálni és bántani hidd el nemhalok bele a bánatba!ja és regisztrálj be még pár néven hogy minnél több rosszat tudj rólam írni!további szép napot!
Sziasztok!A számom meg változott,de továbra is várok mindenkit szeretettel!Boldog új évet mindenkinek!