Szia, amikor a mizu tomival voltál lefotózva, akkor megvolt neked ő? Ha igen milyen volt?
Szia, amikor a mizu tomival voltál lefotózva, akkor megvolt neked ő? Ha igen milyen volt?
érdekes vagy!a hülyeségeidet tartsd meg magadnak.nem okoskodtam a nemibeteges témán de szerintem a kellő odafigyelés ebben a szakmában fontos és nemcsak annak aki a szolgáltató hanem a másik félnek is..persze csak az igényesebb embereknek.de nekik meg ezt nemis kell mondani.még jó hogy nemmindenki olyan pont agyú mint te.de legyen szép napod és találj még ki dolgokat hogy jobban aludhass este.ha neked ez örömet okoz.
Lényegtelen kik mondták nem fogok neveket irni. Akkor mondták többen is mikor okoskodtál a pl fórumba azt hiszem a nemibeteges témában.
érdekelne hogy milyen lányok mondták mert nemhiszem hogy bármelyikük is ismerne személyesen ugyanis nincs kolleginám..most aztán hülyeséget írtál.nemhiszem hogy ezt valamelyik lány is mondhatta volna esetleg kép alapján tűnhetek nagyképűnek de személyesen egyik sem ismer.és énsem őket.nagyon utálhatsz engem ha ennyire kitartóan hazudsz olyanokat ami nem felel meg a valóságnak.
Csak keményen Hexe, csak keményen :))
Dalma(31) Valami fantasztikus alakja van,és a szemei....tudna valaki irni róla bővebben?
Viki (22) Niki (37) Anya lánya páros? :D egyforma csokik :D
Kösz!
zsolti75 · Újonc · Kedves Mia!Ezek mind nagy mellek?Persze mihez képest...De az önbizalom megvan....***moderálva***
Réka-36-ot csak ajánlani tudom.Tud nagyon Érzéki lenni!!!
Te beteg vagy....
Hát akkor kapok hülyét ha holnap elmész a Korzóba,felszeded és megd...god.
Örültem a szerencsének,de fárasz mást a hülye rejtvényeiddel meg az állitólag nem müködö mail cimmel,eddig is megvoltunk egymás információi nélkül és ezután is megleszünk.
Hát beléd is akkor!Jól látod.Információt akartam kérni tőled.Kinga babát mindketten ismerjük,bár nem voltam még nála.A másikról meg csak érdeklődöm nem ismered-e.
Nem tudom mire jó ez az egész,és miért szórakozol velem,csak sajnálni tudlak hogy igy éled ki mgad.Nem én kértem töled képeket,és nem én kértem információt,a mail cim pedig müködik.További jó szórakozást,csak ne velem.
Hát hülye vagyok én szerinted?De nem lényeg!Végül is nem kell neked az a kép.Ne járassuk már le szegényt!
adj egy mail cimet
Hát Én meg nemtom elküldeni,mert azt monnya a gép,hogy érvénytelen.
Feljössz holnap?
Este 10-kor nekem zúzás van, tudod :)
Jó éjt!
Ha írsz még, holnap délelőtt elolvasom. A változást én is érzem, valami lesz, az biztos.
De ez a folyamat nem tegnap kezdődött.
Szia!
Sajnos a linket törlik, így nem tudom, hova kell írnom.
Igen, érdekel tejcicis lány.
Köszi