üdv!
vivien21-ről valaki tud infót?mert a képek alapján megéri!
köszi
üdv!
vivien21-ről valaki tud infót?mert a képek alapján megéri!
köszi
szia! :)
Bízhatsz bennem. Feljössz chatre?
Üdv! Egyértelmű válaszra vagyok kíváncsi, Korina vagy Dalma a jobb???Nemtudom melyikhez menjek,írjatok pár infot róliuk,köszi!
Én irtam neki e-mailt de szerintem neki se szókása vissza irni mint ahogy a lányok többségének se :D
Minjárt ír és reagál Lusy :D
sziasztok !
Hajdúszoboszlói Perla(29) engem is érdekelne ! ki volt már nála? meséljetek róla kérlek ! köszi előre is
Sziasztok!Tegnap volt egy kellemetlen tapasztalatom és gondoltam leírom mert nem tartom fairnek!
Kinéztem egy lányt Nyíregyházán aki Jennys névre halgat,gyönyörű fotók róla képgarancia minden!
Az odajutás nagyon egyszerű volt igaz az ajtónál egy jó 20 percet várakoztam szakadó esőben!
Mikor végre beengedett és megláttam az ajtóban,szó szerint megijjedtem! :)
Nem volt nehéz rájönni hogy nem az a hölgy van előttem akire úgymond ráizgultam!
Amikor ott tartottunk hogy mit és hogyan,kértem tőlle 1 órát,de 10 perc után elkezdtem hazudgálni,
mert miközben végezt a bemelegítést mégjobban elszörnyedtem,mindegy kitaláltam egy story-t,hogy
miért nem fog most menni!
Mekkor egy szemét dolog ez hogy mások fotója alpján próbál valaki embereket becsapni,de van egy pozitivum is az
ő részéről(részükről)mégpedig az hogy tisztában vannak azzal hogy a jó isten milyen csúnyán elbánt velük! :)
Ennyi és csak ajánlani tudom hogy kerüljétek el őt:Jennys,Nyíregyháza(fotógarancia)
Ez majdnem olyan,mint a tv-ben valakinek kitakarják az arcát.Aki ismeri úgyis felismeri.A régi szép idők!Igaz?Amikor még egy főút mellett,egy logisztika előtt mindig a buszt vártad.Egy haver a kamerán nézte ki mikor vett fel.
Dundika (48)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Miért kell privát neveket ide írni?!!
Dundika (48)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Ezt a nevet szerintem már mindeki megfejtette.
Gróf, egy dal szeretettel. :)
Ide nem lehet linket bemásolni, tehát
YouTube Bródy Édes életünk
Menjetek el Lusyhoz!!!!!Kiváncsi vok a ti beszámolótokra is!!De aztán nem kimélni az ágyat,hadd szóljon!!:DDD
Sziasztok!
A most megjelent hírdetésben szereplő, Zsuzsa(35)-ről tudtok valamit?
A beszámoló érdekes módon először kicsit módosítva lett, aztán megszűnt létezni. :)
Szia!
A Mayák kimatekoztak előre sok mindent, és mind bejött. :)
A változás nálunk már ma elkezdődött, és nem csak a mát nézzük, hanem a jövőt.
Az lesz a meglepetés, talán már a jóvő héten, vagy vasárnap.
Ketten érünk egyet fiammal. :)
Igen, várlak este!
Én sem voltam még nála! Csak ezt olvastam itt......
Nem jó ezt olvasni a Lusy-ról pedig tervben volt hogy elmegyek hozzá...
Lusy - ez az ágy nyekergés elég vicces :D ne nyekeregjen :)))) a szomszédos dolog is mokás :D:D:D
Eperke - ok csak drága :D
VIki - szlovák - kicsit szolis de jo dugni :D
:D
összeillenek :D
xDD Amugy a Fluor Tomi az SP-t kurogatja xDD