Ez részben igaz, de nem teljesen.
Ami ma Tények, híradó, az régen Kék fény volt.
Örülök, hogy itt vagy.
Koncz Zsuzsa Békét és reménységet (youtube)
Ez részben igaz, de nem teljesen.
Ami ma Tények, híradó, az régen Kék fény volt.
Örülök, hogy itt vagy.
Koncz Zsuzsa Békét és reménységet (youtube)
Gergely · Lelkes újonc · lenne egy kérdésem?
mitöl garanciás egy kép ha a hirdetö arca nem látható?
Gergely · Lelkes újonc · hello mindenkinek.
lenne egy kérdésem?
hogyan lehet képgaranciás egy hirdetö ha ki van takarva az arca?
erre lenék én kiváncsi,aki tudja a helyes választ kérem irja meg nekem köszi?
Tudom, emlékszem rád :D
Szia!
Az egyik rendőr Én voltam!:-))
Csak mellékesen elmesélném, én 18 évesen a Discoból éjfélkor egyedül nyugodtan sétáltam haza Fehérváron, a rendőrautó az ajtóig kísért, mikor észrevettek.
Ez az ország nem érett meg a jogállamra, még mindig nem, sőt, ezt hozta a "rendszerváltás".
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
Gróf, hova tűntél?
Íme, egy példa, hogy mitől lehet, ha nem is világvége, de kipusztul az emberi faj.
Most telefonált fiam barátja, tegnap agyonverték, most mennek be a balesetire, 190 cm, kigyúrt a srác, de jámbor.
3-an mentek neki, állítólag brutál kapott. Azt meg sejted h miért nem meri megmondani h kik voltak.
Újság év vége: tavaly 70%-kal többen haltak meg, mint ahányan születtek, ebben a gyilkosságok, öngyilkosságok is benne vannak.
Remek világ van itt, nem?? Hát, így döglünk meg.
Én még azért nem bontanék pezsgöt Gyula távozása miatt,mert valószinüleg csak lejárt a hirdetése és hamarosan ismét feltünik.Nem kimondottan az a társaság akik kiszállnak és uj,tisztességes életet kezdenek.
Szerintetek Csilla és Móni Szhelyen??? És Alicia??? Megéri őket meg....ni?? :D
Szerintem a honfoglaló vezérünkről meg az első magyar testépitőről elnevezett utcáról meg az ottani "jányokról" fejezte ki a véleményét.Meg Ő is ott lakik.
Nem.Lia F.ényesbe rendel.Adélt nem ismerem.
Nina nálam 10 es volt :D finom test és extra élvezet orálnál ajánlom :P
Kitti akedvencem egy igazi kedves aranyos kincs és remélem vigyáz rá mindenki , mer nagyon ekdves és nagyon odafigyel
Olyan lányt keresel, aki elvarázsol? Akkor menj Larához, nem fogsz csalódni! Dalma pedig nagyon tudja a dolgát és egyáltalán nem duci.
Petya_001 · Tag · VAJON MIT ÍRHATOTT A KOLLÉGA??? :D
Sziasztok,a napokban voltam a Perlánál,mint a korábbi beszámolókból olvashattátok Hajdúszoboszlón érhető el a hölgy.Az időpontegyeztetés könnyű volt,már a telefonban érezhető volt,hogy egy nagyon kedves hölggyel lesz szerencsém találkozni.Nem is tévedtem,a fotókon ő van,mikor ajtót nyitott ez egyértelművé is vált.Kedvesen beinvitált,a lakás nagyon igényes.Itt szembesültem azzal,hogy a fotók mennyire is be tudják csapni az embert.Sokkal szebb mint a fotókon.Miután megbeszéltük,hogy egy órát leszek jöhetett a fürdés.A zuhanyzás után következett az amiért lényegében jöttem,egy finom kis francia után jöhetett a szex.A Perla teljesen önmagát adta,nem húzódozott és mindvégig ott volt.Teljesen barátnő feelinget kaptam.Itt jegyzem meg ,hogy igaz egy órára mentem, de csak egy lehetőséggel éltem,mivel elég nehezen megyek el :-) a maradék kis időt beszélgetéssel töltöttök el.Az ***moderálva***teljesen korrektek,mint ahogy a Perla is! Remélem miharabb újra találkozhatok vele.Teljesen ajánlott,hozzáteszem azt is,hogy csak intelligens embereknek,mivel ő is az!Vigyázzatok rá,csak semmi durvaság!Ezzel a rövid kis beszámolóval azoknak szerettem volna segíteni,akik vele szeretnének találkozni.
xxx69casting · Kvázi-tag · Adél és Szexi Lia nem ugyanaz a nő? Olyan egyforma a testalkatuk... Aki esetleg járt már mindkettőnél írhatna. Szívesen olvasnék beszámolót a két említett hölgyről.
Amúgy észrevettétek,hogy a Heineken Star által Gyulának elnevezett kis fíreg eltünt?!Lehet már nem tud több nevet kitalálni magának.Már volt Gizikétől Petráig,Kamillától Samantáig minden.Vagy lehet végre a VL is megunta és nem engedi hírdetni.
Dundika!
Értem Én,hogy villanymotor!!De mi hajtja?
A **moderálva*** utcán **moderálva*** és **moderálva*** esetleg **moderálva***?
Én úgy látom, hogy **moderálva***
Sziasztok Marcellaról tud valaki valamit??