Sziasztok ! Szia Fütyülős nem igazán értem hogy miért lennénk lehúzósok ! Meg egyébként szerintem egyetlen nőröl sem kéne ieneket irni h "némber" !
Sziasztok ! Szia Fütyülős nem igazán értem hogy miért lennénk lehúzósok ! Meg egyébként szerintem egyetlen nőröl sem kéne ieneket irni h "némber" !
Mert neked most az a legnagyobb gondod, hogy FIATALON néz így ki? Mert ha idős nézne így ki, akkor szavad sem lenne??? Az akkor már egészséges, vagy természetes? Hm... Érdekes megközelítés.
Azt viszont továbbra sem értem, hogy miért foglalkozol Dundikával ennyit, ha nem tetszik. Hiszen izlések és pofonok. :-) Azt gondolod, az itteni kirohanásaiddal megváltod a világot? Vagy Update kajákat forgalmazol?
Tudomásul vettük: neked nem tetszik Dundika, sőt, kifejezetten taszít. Oké. Megjegyeztük. Mindennki. Most pedig keress másik gumicsontot, amin rágódhatsz....
Attól,hogy valaki cukrorbeteg még lehet mozogni napont vagy 2 órát.Képzel még pénz sem kell hozzá,hogy lemejn az utcára kocogni. De attól,hogy a kisasszony lusta mint a nyavaja, én arról nem tehetek. Rendszeres mozgással egy emberi testet kordában lehet tartani,függetlenül attól,hogy milyen beteg. Akkor sem kell fiatalon ugy kinézni Dundika kisaszonynak mint a ***moderálva***.
Enikőnél volt már vki? Szívessen meglátogatnám:)
Sziasztok makktársak!
A képek alapján nekem nagyon bejön Eperke, nomeg Korina is. Tudtok Róluk valami véleményt, tapasztalatot írni? Előre is köszi!
***moderálva***
Éden.
xxx69casting · Kvázi-tag · Melyik volt az a leányzó?
xxx69casting · Kvázi-tag · hm...
xxx69casting · Kvázi-tag · semmi mozgás?
Sziasztok!
Kezdő vagyok Nyíregyházán ezen a területen. A fórum hozzászólásokat olvasgatva arra jutottam, hogy Kriszta26, Klaudia21 és Főiskolás Adri lennének számomra megfelelőek. Ti melyik hölgyet tudnátok ajánlani?
Előre is köszi.
Mostanában nem írok, csak olvasgatok, de régen esett le így az állam...
No comment!
Ajánlanám a veszprémi topic-ot figyelmetekbe.
Érdekes köszönetnyilvánítás egy városnak, amely otthont adott és az ott élőknek is kis kedveskedés olvasható.
Ügyes vagy Piroska, csak így tovább.
Próbáld a gyermekeidet a földi életre nevelni, ne az álmaikat kergessék.
Tanúljanak meg becsületesen dolgozni, Te nem cselédnek vagy melléjük rendelve.
Természetesen segíteni kell Őket, de a saját lábukra kell állítani mihamarabb.
A nagy baj az mostanában, a szülők erőn felül kímélik gyerekeiket, óvják mindentől.
Kétségbe esnek ha valami nem jön össze, hiányzik a kitartás és a szorgalom.
Vegyünk észre minden szépet és jót, mert az öröm és a mosoly nem jön be az utcánkba, hisz az mindig ott van! :)
Jessica engem is érdekelne . Dominika, Molly nagyon ajánlott, Korina is jó, bár nem annyira volt szenvedélyes mint az előbb említett 2 hölgy (Saját tapasztalat)
Azaz nem tudom pontosan hogy Jenny vagy Gyna de Debreceni es lattam itt a hirdeteset. Volt mar valaki nalla?
Sziasztok. Nem tudtok semmit egy Debreceni Jenny nevu lanyrol? Voros, vakony, csinos.
Nagyon korrekt és lojális lány ez a Rubint, ma kiderült a chaten is. Becsülöm őt.
HI! Ezek közül a legjobb a Molly! Nikol az ízlések és pofonok , Dominika elég jó , Molly nagyon jó! Többinél még nem voltam de a Korinát dicsérik még sokan.
Láttam, hogy vannak Rubintról vélemények is. Elég egyértelműek. És igazak.
Zsoleszkának igaza van.
Rubintot tényleg érdemes meglátogatni.
Full toppos a csaj.