Kedves Petyus és Sakál! :-)
Nagyon köszönöm a dícsérő szavakat!
Puszillak benneteket bárkik is legyetek! :-D
Kedves Petyus és Sakál! :-)
Nagyon köszönöm a dícsérő szavakat!
Puszillak benneteket bárkik is legyetek! :-D
Hello
Én már többször jártam náluk és abszólute meg voltam elégedve , tiszta ,normális környezet és ami nálam nagyon plusz volt, a közvetlenségük .
Sziasztok!
Szandiról van valakinek érdemleges információja?Legyen az pozitív vagy negatív:)
Helló!
Ha már ez a téma, én inkább Bushal értek egyet ebből a szempontból. Ajánlom figyelmedbe a megfelelő Columbo részt (asszem a szuperintelligens gyilkos csődje, vagy valami hasonló a címe)
Tudom, hogy film, de a valóságon alapul! Az intelligencia nem függ se kortól (hogyna is lehetne mondjuk tag egy szimpla gimis kislány különben), se nemtől, se foglalkozástól, hanem veleszületett dologról van szó! A valóságban is úgy van, hogy semmivel sincs több tanár köztük pl, mint mondjuk egyszerű fizikai munkás. nincs összefüggés a dolog között, mert aki intelligens az tanulhatna, de egyáltalán nem biztos, hogy tanulni is fog a valóságban is! Szerintem amire te gondolsz, az az alapműveltség, de az nem ugyanaz, mint az IQ!
Csak még nem jött meg a segíjjjj!!!!
Na szerbusztok egyem meg a károtokat, jaj de jó rányik vannak itten ümmm....na várjatok majd én is eldzsalok mán valamékhe osztán megvakerázom nektek milyen vót..na csókolom a szíveteket.
Alettáról tud valaki valamit?
Szandinál voltam néhányszor, abszolút ajánlott kategóriába tartozik nálam, a másik két hölgyhöz még nem volt szerencsém.
Viszont megerősítem, hogy Ivett tényleg fantasztikus, ő nálam is 10/10!
Helló
Elvileg lehetne egy kukásnak 130-as IQ-ja, meg egyetemi tanárnak 100, de kérdem én: ez a jellemző? Bizony nem. Ha ezer vagy tízezerből találnánk egy ilyen példát, akkor sem lehetne azt mondani, hogy tessék, a kukások okosabbak a "tanaraknál". Minden általánosan elfogadott dologra és szabályra a világon van pontosan ellenkező működésű-értelmű dolog, de ezek miatt sosem írják át a tankönyveket. Gondolok itt pl. a "dacolva a fizika törvényeivel...", "matematikailag lehetetlen, de mégis..", "ellent mond a létezés szabályainak...", stb. stb.
Viszont ellent mondasz magadnak. Az elején azt írod, hogy független az isk. végzettségtől, utána meg a komolyabb IQ tesztekre utalsz, amik már megfelelő iskolázottságot feltételeznek. Akkor most melyik IQ teszt az érvényes? A komoly, vagy a lájtosabb? Én sem a tananyag szerinti tudásra gondolok, pl. mikor volt a hosszú kések éjszakája, a bosztoni teadélután, mennyit görbül a Föld egy kilométer alatt (copyright by Kőhalmi) meg ilyenek, hanem a pl. számokkal végzendő csere-bere, osztás-szorzás, ábrafelismerés, logika, stb., amikkel akár nap mint nap találkozhatsz.
És egy kérdés még: mit jelent a suksükölve?
:-)
Üdv
anita = kinga
ö elöször a kenderföldbe majd a belvárosba és utánna uránba majd most keribe rendel..
egyépként érdemes felkeresni bettyvel dolgozik amugy a képeken nem ö van, metr aki volt vele az biztos tanustani tudja hogy a mellbimboi atom sötétek és a képeken meg 1 világos mellbimbok vannak,valamint nem is ugy néz ki ! az elözö képeken amivel a mult héten hirdetett azok tükrözték a valoságot!
baromság
Sziasztok, ezek szerint általában rosszat jelent ha legalább egy vonóval van a lányban? Milyen tapasztalataitok vannak?
Szia: most maya31 vagy maya32 nevű hölgyröl irtok ilyen jókat?
Tegnap jártam Moli 21-nél, fiatal csinos kicsi cici egy kisé válogatos nem szeret fent lenni meg nem szereti ha ujazák mindha folyamatosan zavarba lenne. Nehezen találtam beszélgetésre való témát. Szük punci kemény fenék szép szolizott bőr egyszer jó volt nem hinném, hogy megyek még hozzá.
Igen kinek mi a izlése
ÖRÜLÖK NEKED...BUSH!!
Egyszerü......hogy van ennyi eszem,Te..hát a legjobb évjárat vagyok a 67-es!!!!és különben is az első osztály ki van párnázva!!!:)):))
Pussz!
Szevasztok régi és új cimbik, imádom, hogy bírjátok a fórumozást, igazi neverended story. És ahogy Pircsi néha előjön a bölcs mondásaival (szó szerint, pozitívan értem! pl. legutóbb: vitát úgy nyerhetsz, ha el sem kezded, vagy vmi hasonló, attól teljesen odavagyok). Pircsi! Mindig is csíptelek! Hogy tuttál ennyi észt összeszedni?! (Ez nem szivatás) komolyan, a megjegyzéseid soxor nagyon találóak. Jóvanna, nem csöpögni akarok, má dicsérni sem lehet!?
Jafigyu, QC, bár nem a szakmám, de assziszem az IQ teszt elvileg tényleg független az iskolai végzettségtől és a műveltségtől. Alapból legalábbis nem is tartalmaz olyan kérdést ami olvasottságot igényel. Elvileg lehet egy kukásnak 130-as IQ-ja, és lehet egy öregkorára egyetemi tanárságig emelkedett valakinek "csak" 100.
Más kérdés, hogy egy komolyabb IQ teszt már túlmegy az ábrafelismerés, számmemória, szituáció-megoldós feladatokon, és ha valaki nem ismeri a fogalmakat (pl. szerves-szervetlen, emlős, stb) akkor kevés esélye van jól szerepelni. Mongyak egy életből vett példát? Ez a fórum kitűnő példa rá, hogyan lehet suksükölve tökokos dolgokat írni :))))) Nem vicc!!!! :)))))))))))) Nacsá.
Hajrá Szfehérvár, tarcsd a frontot!! :))))
Az első kettő Salt Fake City, nacsá.
Még hogy van-re szoboszlói versenyző!? Két gyöngyszem eccerre elég lesz? Perla és Candy. Hajrá!
Nna, begyűjtöttem némi infót Jessikáról. Parkolás rendben, tízemeletes panel, olyan amilyen. A kislány nagyon rendben van! Világbajnok mellek, kedves, beszélgetős, ápolt, nem fadarab, ha 1 "időre" mész tíz gólt kell rúgnod, hogy pászoljak az angol:magyarhoz :)) Ha fürdősz. kicsit újabb lenne és nem lenne a fedélzeten a madám, még jobb lenne. Aki fiatal húsra vágyik annak nagyon ajánlott!
Üdv!
Azt szeretném kérdezni hogy szoboszlói lányok vannak-e?
Illetve hol lehet megnézni hogy ki szeret szűztelenítést:)?
Köszi.