Én alapbol olyanhoz szeretek járni amelyik takarja az arcát sokkal nagyobb az izgalom hogy vajon ki lehet az ajtó mögött :D De egyszer ráfáztam ezzel aztán most már vigyázok ilyen téren...
Én alapbol olyanhoz szeretek járni amelyik takarja az arcát sokkal nagyobb az izgalom hogy vajon ki lehet az ajtó mögött :D De egyszer ráfáztam ezzel aztán most már vigyázok ilyen téren...
Sziasztok!
Nemrég voltam MIÁ-nál.... pár szót aztért megérdemel okulálépp másoknak.....szép alak de azon felül semmi, mintha tényleg futszalagon lettem volna, csak nézni és semmit érinteni. Tisztasággal és a környezettel nincs semmi kivetnivaló tényleg az az egy az elsőosztályú.
:DDD!!1et értek!!!
Kedves Enikő nem akartalak megsárteni, de együtt melózam a csajjal,amíg be nem fordult. Ő negyven éves és az Enikő a z a művészneve volt. Ma már lecsúszott sajnos. telefonszámot érthető miért nem írok. A Somogyban aki hirdet az meg folyton más más névvel.
sziasztok!Tudnátok olyan lányokat ajánlani akik sztriptizt válalnak és profik?
Diana sopronba vagy már kedves ?
Látom nem csak én nyomom az ipart Dragon-nal :D Nagy ritkán én is beveszek ilyet de nem mindig. Az ilyen helyeken kell is főleg ha olyan csajhoz megy az ember akinek nem látszik az arca :D
Ja és akkor azt is csak kitaláltam,h eszméletlen egy BOMBA csajszi vagy?!Ne haragudj rám ezért mert a véleményemet leirtam,de én ezt igy éreztem!!!
Ha megharagszol és többet nem fogadsz,akkor is azt tudom irni,h ez a ***moderálva***nem neked való,remélem hamar összejön a ***moderálva***a szalonra és nem kell ezt sokáig csinálnod!!!
Puszilom a Szép pofidat!!!
Szia Texas!
Köszönöm a tanácsot!
Nem gondoltam volna, hogy skizofrén emberek is vannak köztünk!
Más magyarázata nincs annak, hogy saját magad látogatod meg!
Tetszettél a képeken, de biztos, hogy nem látogatlak meg, ezek után!
Hallotál már a ***moderálva***???Ird be googleba,és rájössz miért sikerült 3szor!!!Igaz maradt még fél órám,de te már csak akkor marasztaltál,mikor szóvátettem,és akkor már mondtad,h maradhatok is,de Én eljöttem!!!Vagy,h is volt????
És akkor már nem is mehetek hozzád többet??Pedig kiváncsi lennék,h javult-e a technikád azóta!?
Fel is hivtam és jót beszélgettünk :-) Lehet ismer téged de ezt majd privátba megbeszéljük :-)
Cicus miért nem azt irtad ,hogy engem hívj föl????
Dundika (48)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Mi az hogy "vártad"??Régen máskép történtek a dolgok,de azért a szóhasználattal vigyázz már egy kicsit várták vagy valami ilyesmi.
Tudom, hogy nem rólam volt szó csak sokan nem nézik a telefonszámot hanem csak a nevet.Enikő.
Szia! BUÉK így megkésve. :)
Miért nem hívtál?
Már megint ittál, igaz, Hogy írsz? :D
csók anya nem dumcsztunk már mittudom én mióta ,hogy vagy mi van veled drága ????
Mia szitu??? látod mijeen laza letttem , Veszprémben sziklveztereztem de nem mertelek ívni-na jó nem akartalak ,vagyis hát izéé nem akartam amgm kompromitálni de azért rajta voltam a témán.
Híjjad! :D
Ingyé van.
áááá Uraim! nagyon csalódott vagyok, megyek össze-vissza a ***moderálva***közt de egyszerűen nem találom azt aki elvarázsolna...Kár, hogy Enikő már nincs egy ideje...visszasírom. Legtöbb esetben az fordul elő velem, hogy nem azt kapom amit a képeken látok vagy ha mégis akkor a feelinggel van probléma. Voltam pl. piroskánál, nagyon kedves, elbűvölő teremtmény de külsőleg nem pontosan erre számítottam. Írjátok, hogy Dalma nagyon jó de nekem ő a képei alapján -az én izlésem szerint- egy picit "duci". Szeretnék úgy kijönni valakitől, hogy nem bánom meg a patron kilövése után :)
:DDD
Saját magadnál voltál??? Hurrá... (Vagy csak ennyire hülyének nézel mindenkit???)
Azért az efféle beírások is okozzák, hogy a fórumok egyre hiteltelenebbek!:(
I'll be stronger :D