sziasztok Anita egy igazi kis törpilla ...persze jó értelemben,kedves mosolygos,barátságos,nagyon jó ***moderálva***dolgozik! aki szereti a nagy keblet-vagy még nem volt ekkora méret a kezében ... annak csak ajánlani tudom!
sziasztok Anita egy igazi kis törpilla ...persze jó értelemben,kedves mosolygos,barátságos,nagyon jó ***moderálva***dolgozik! aki szereti a nagy keblet-vagy még nem volt ekkora méret a kezében ... annak csak ajánlani tudom!
hamár törlitek az email címet legalább privát üzenőt csinálnátok erre a kibaszott oldalra,amin egymás közt is lehet üzenni és nem csak chatelni
Csá angyallkirály! Én 3 helyen voltam az egyik már nem hirdet vasba ! A másik kettő még igen ! az egyik a henykebaby ajánlott kategória, rendes, jófej, ápolt jó a franciája és jó szűűk a csaj ! A másik pedig Mesi ő is egy ajánlott katergória de ő inkább az ágyba jobb meg ő olyan barátnős felinget nyujt inkább de nagyon oda adóó! Várom a tiediet :D Minen jóóót :D
Dundika (48)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Képzeld még nem jutottam odáig ,hogy megnézzem iwiwen,de nemtagadom lehet,hogy megteszem.Abban is tévedsz,hogy én küldtem modira,akár megtehettem vola azt is,de úgy látszik vannak még normális emberek ezen a fórumon akik elítélik az ilyen faszokat mint te.És ha nagyon él neked ahoz mi közöd,irigykedsz.Igaz te biztosan gazdag családból származol hiszen mindig a Korzóban és a Plázában látod,akkor te is ott vagy.Vagy esetleg te is igy keresed a pénzed?Ha k.rva ,még jól is él belőle jól teszi!!!Különben szarok a hülyeségeidre,a MT-nál sem vagy egy elismert ember,nem fogok én itt veled vitatkozni,pancser vagy és kész.
No melyikőtök okosabba a ***moderálva***...mert biztos nem rám gondolt a Kedves hölgy!!!
Szia!
Na, most mindenben egyetértek veled, a számból vetted ki az összes mondatot. :)
A négert lehetett, lehet szocializálni.
A természet meg valóban megoldja, hogy annyian éljenek ezen a Földön, amennyit elbír, és talán azok lesznek a kiválasztottak, akik nem pusztítják.
Dr Varga Tibor jogtörténész fogalmazott így, nem én találtam ki, hogy a világon az egyetlen ország.
Igen, befogadtuk, tűrjük, de hagyjuk ezt a témát, vannak itt Dr Varga Tibornál okosabbak is. :)
Azért zárómondatként csak megjegyzem, a hajléktalanok többsége magyar, és egyre több lesz belőlük, az ő seggük alatt van lakás.
A többit neked mailben, mert az már tényleg nem tartozik senkire itt.
zandras · Tag · Igen!!!!! Nagyon jó volt ***moderálva***de ezek szerint rossz irányba fejlödött.
Hurrá..... témánál vagyunk:))
Szerintem igen.Magass szöke csaj.a 13 ból
zandras · Tag · Mikor én voltam fazonirozott volt...... remélem egy lányról beszélünk..........
zandras · Tag · Ja és még megkérdezte akarok e most menni hozzá D:
Pucira nyírva.
zandras · Tag · ???????????????
Az komoly,meg szemét dolog.Elvégre ***moderálva***...
Puci nyírva.
zandras · Tag · A Viztornynál hivtam és a bnöje közölte hogy el ment.... most hivtam délután de csak háritott....
zandras · Tag · Még egy kérdés borotnált v. fazonra igazitott?
Hogyan?-ha lehetek kíváncsi...
zandras · Tag · Voltam már nála néhány hónapja.. De a mult szombaton nagyon megszivatott... Azt hittem már csak a képeivel éltek vissza... Köszi megy a Besz.