Tisztelt Szerkesztöség!!!
Kérem mondjàk meg hogy mittegyek hogy a kétes hirdetöi stàtuszbol kikerüljek mert én nem vagyok az és ez bànt !!!!!?????
Elöre is köszönöm a vàlaszuk! Puszi Alina Kecskemétröl!!!!!!!
Tisztelt Szerkesztöség!!!
Kérem mondjàk meg hogy mittegyek hogy a kétes hirdetöi stàtuszbol kikerüljek mert én nem vagyok az és ez bànt !!!!!?????
Elöre is köszönöm a vàlaszuk! Puszi Alina Kecskemétröl!!!!!!!
Marcella(20)-rol tudna valaki infot adni ??? koszi elorre is !
Petya_001 · Tag · Na ezt sokan, szívesen elvállalná(n)k. :)
Szia! Én szoktam fényképeket készíteni a lányokról. Ha érdekel, írj!
Gratulálok a sok kedves színvonalon aluli bájos kishölgynek,akik a masszázs fogalmát elvitték teljesen más irányba ahol nem birom megmagyarázni a kedves ellenkező neműeknek,hogy mi is ez valójában!!!!Kicsit gondolkozzatok el hölgyek azon hogy mit is csináltok,becsülhetnétek magatokat kissé többre is...tisztelet a kivételnek,meg azoknak akik csináltassanak fogsort!!!!!!Ha valaki nem érti írományom olvass el újra és talán az IQ egy pillanatra feldereng!!!!!Csak gratulálni tudok az üzletpolitikátokhoz,valami zseniálisan üres a fejetek !!!!!Ismét csak: tisztelet a kivételnek!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Új lány vagyok Nyíregyen és szeretném megkérdezni, hogy hol lehet fényképez készítettni, vagy van aki vállal ilyet??? Előre is köszönöm a válaszokat.
Puszika
Sziasztok!
Tegnap voltam Melindánál.Barátságos,kedves és ami nekem fontós,hogy nem sűrget!!
Amiért fizettem azt teljes mértékben megkaptam!!
Szia 0630892***moderálva*** remélem tudsz beszélni vele.
Tisztelt Bobo-62.
Légyszíves add meg Csilla telefonszámát.
Köszi.
LIKE!!! :)
De kár
én is szeretném ezt gondolni, csak ez a két kijelentés hogy "mind testileg, mind szellemileg cáfolta a beidegződött hiedelmeket" meg hogy "Viszont ez a lány kifejezetten értelmesnek és intelligensnek tűnt" nem ezt sugallta. Viszont az már igaz hogy nem a származás, hanem a viselkedés és a hozzáállás számít.
osztán hunnan tudod asztat hogy nem én vótam pont előtted rágjam meg a kis töködet
Mi van strigókáim?!
Nem megy a buli?Úgy látom muszáj a reklám a csajoknak!Vagy inkább az önreklám?Egy-két hozzászólással regisztrált friss látogató ír egy szép beszámolót egy csajról.Olyan érdekes ez!!Néha elb..szák és hirdetőként jelennek meg.Szép,kerek történet.Felhívtam,Ő volt a képeken,barátnő filing vagy mi!Jó a francia nyelvtudása,stb,stb....
Istenem!
Ma hatalmas élményben volt részem Mezöcsokonyán. Teljesen kicserélödtem. Eredetileg egy szexre mentem aztán ami fogadott meglepödtem. Két csinos hölgy fogadott. At eggyik szöke cicababa a másik egy karakteres szexbomba. Gondoltam mit keresek én itt elpirultam. A szöke meglepi volt ö egy masszázst végzett rajtam egy hangulatos szobában. utánna átkellett mennem a pirosszobába ahol egy erotikus befejezést kaptam hát mennyei volt. Megelégedtem nagyon ! Hát megint jönni fogok mindezt egy árban kaptam. Csak ajánlani tudom.
Én járok már rég Csillához Mezöcsokonyára ö ***moderálva*** Jó amit nyujt ezért ! Kitünö a franciája ! Nagyon alkalmazkodó ez fogott nagyon meg meg a kedvessége jó szövege. Szép a környezet erotikus illat gyertya stb. Csak azért irtam mert én nem megyek máshoz igazán tetszik.
Itt is?
:-)
Csak nem SP?
Én is ezt a nézetet osztom. Sztem nagy része a férfiaknak szimplán azért megy lányokhoz, mert otthon nem kapja meg azt a "malacságot", ami a nők nagy részének elfogadhatatlan, esetleg gusztustalan. Gondolok itt a szájba-arcra élvezésre, p*p*szexre, vagy csak szimplán k**vás megjelenésre.
Helló
Morcosak is lettünk volna Bushsal, ha nem neki adsz igazat...
Meggyőzni persze nem fogjuk egymást, de (... aki intelligens az tanulhatna, de egyáltalán nem biztos, hogy tanulni is fog...). Ezek szerint a fizikai munkások nagy része is olyan intelligens, mint egy tanár, csak nem volt annyira intelligens, hogy észrevegye, mennyire intelligens, és nem tanult tovább? Akkor csak nincs annyira intelligens???
A vicc is így szól: mindenki rendőrnek születik, csak van aki továbbtanul.
:-)
De kaller00 barátunk rövidre zárta a témát. A tudományt hívta segítségül. Ez ellen vitatkozni nem lehet.
Üdv
Sziasztok ,kérlek segitsetek szeretnék egy pár infot Perlárol meg Candy -rol,ugyanis szeretném meglátogatni valamelyiket.Még nem voltam iyen helyen ugy ,hogy kérem csak az irjon aki volt is náluk előre is köszönöm.