Kedves Urak!
Előre láthatólag január 30-án ***moderálva***ujra! :)
Ha visszaérek a városba ujra megtalálható leszek a oldalon és várok majd szeretettel minden kedves régi és uj partneremet!
Puszi
Kedves Urak!
Előre láthatólag január 30-án ***moderálva***ujra! :)
Ha visszaérek a városba ujra megtalálható leszek a oldalon és várok majd szeretettel minden kedves régi és uj partneremet!
Puszi
Egyedül fogad, tiszta nyugis hely, jó meleg van :P. Po.ón kívül szinte minden kapható nála. Hatalmas mell, és fenék. Parkolás nagyjából oké. És most cserélte le a képeit. Az ***moderálva***a helyi viszonylatnak megfelelő. Nekem bejött
Szia Posztumusz Gráf Kuszátor ! Köszönjük h kiálltál melletünk igazából mi is valami ilyesmit szerettünk volna irni csak nem akartunk bele menni ebbe a vitába ! Köszönjük még egyszer Mya és Kingus :) szép napot minden fórumozónak !
Hehe mi folyik itt :D Hihetetlen :D
Izácskárol tudna mondani valaki valami infót ???
Gergely · Lelkes újonc · hello a tünderi masszörlanyhoz lenne egy kerdesesm?
ha csak masször vagy akkor minek mutogatod a tested többi reszet?
Krisz! Szofinál voltam sokszor a múlt év elején.......figyelmes,tiszta és odaadó......jó fej és értelmes lány........ajánlom. Ron
Már megint mi rosszat írtam?
Bernie! Te ezt most direkt csinálod?
kedves és aranyos ez a Rubint és tök barátségos. Életemnek szólít, hát nem édes tőle. Imádom a kiscsajt
tisztelt férfitársaim.kb 1.hónapja voltam nyíregyházán izabell 22 nevü fotógaranciás lánynál.még a lány nevét is felejtsétek el!!!!bementem,előre elkérte a ***moderálva*** ,aztán mondja,h.öltözzek le....közben másik szobából hangok.....vágtam hogy valami bibi van!!!!mondom neki,hogy van valaki a lakásban???erre ő:á csak a pitbullom.......jó mondom én így nem szeretnék semmit,mert csak feszült lennék!!!mondom neki add vissza a ***moderálva***,és ittsem vok!!!áá ***moderálva***vissza nincs mondja.nyúlok a ***moderálva***a szekrényre,mire fordulok a másik szobából előlép 2.kan cigány,meg a pitbull,és mondjak,hogy takarodjak!!!!!!!!!!ok!!!!!ezennel üzenem nekik,hogy nincs a dolog elfelejtve!!!!!!!megfogom ***moderálva***
Valaki előbb utóbb olvassa, ez biztos. Csak győz kivárni. :)
Őstagok, jól elvagytok.......
Kicsit nehéz követni a sorokat, no meg az eseményeket.......
Viszont!! Tanúsgos.
Sehol senki, bakker miből éllnek a kaposvári ***moderálva***? Sehol egy vélemény, egy tanács....szomorú vagyok, akkor ismét jön a lutri???
"Társalognál"? Bora sztem ez nem az az oldal. Bár a cset szobában elég sok "lány" megfordul, no nem utánunk.... :)
Mondjuk földvárival még nem beszélgettem......
Nincs.? Ez így teljesen nem igaz. Ma láttam, hogy hőn kedvelt Gabriellám Miskolcról Kaposvárra tete a székhelyét. Gondoltam én, 3 napja. Ma meg nézem, már újvárosban van.
Láttam már ilyet, de nem hiszem hogy ennyit költözik.
Simán csak kicsavarja a hirdetést, aztrán vár 3 napot. Ha nem csörög eleget a telefon, "át teszi a bázist"
Vagy lehet hogy egy költöztető cégban van érdekeltségük.......
Ilyenkor már mosakodsz, de azt is stílus nélkül. Hadoválsz össze-vissza, megvádolsz, jó szokás szerint, aztán a másik meg magyarázkodhat. És még a végére szemtelenül odaveted, hogy "a beszólásokat pedig hanyagold otthonra". Az "akar" szóban a két "a" betűt cseréld fel "ö"-re, és akkor megkapod magadat!
"megkövetelek" Ez meg mi? Mit követelsz meg te? MEGKÖVETLEK. Fogod a különbséget??! Biztos nem!
Tényleg az. És csuda szép :)
Várom, hogy láthassam is :)
Sziasztok,
Ritkán járok Győrben de gondoltam ha már itt vagyok kipróbálok valami helyi különlegességet... Most igazán kerek formákra vágytam méretes mellekre.... Ki is néztem egy Piroska nevű hölgyet... Valami kádban heverős gyertyafényes indításra gondoltam de mint a telefonos beszélgetés során kiderült kád nincs csak zuhany...na nem baj. Azért mikor odaértem volt gyertyafény a szobában...ez tetszett, hogy készült. Vörös haj, kerek formák...hmmm.... Kedvesen fogadott, tök jó fej csaj, hamar megtaláltuk a közös hangot... bár sokat nem beszéltünk mert már nem bírtam magammal. Szóval én nagyon jól éreztem magam vele... Csak ajánlani tudom.
Hát voltam 1-2 tatabányai lánynál,elég rosszak a tapasztalataim,viszont voltam Dianánál ö igazán bevállalós hölgy,korekt ***moderálva***,ugy döntöttem továbbra is maradok nálla! csak ajánlani tudom öt!