Kedves diana! nagyon jo volt a puncid ,a kis szük lukad ,a popod csodálatos nagyon élveztem a kemény seggedet,minden makk társaimnak ajánlani tudom !Amint tehetem ismét megyek hozzád ,hogy érezzem a husos kis szük lukadat.csok!
Kedves diana! nagyon jo volt a puncid ,a kis szük lukad ,a popod csodálatos nagyon élveztem a kemény seggedet,minden makk társaimnak ajánlani tudom !Amint tehetem ismét megyek hozzád ,hogy érezzem a husos kis szük lukadat.csok!
Hát igen ezek nem mi vagyunk ... :)
Fütyülős · Őstag · Bocsánat!
Lehet hogy rossz lányokra emlékeztem amikor a képeiteket láttam. (Mya)
Akik lehúztak, már ki tudja hol milyen neveken hírdetnek, csak hasonlók hozzátok!
Amúgy minek moderálnak ki mindent? Mindegy.
A lehúzós brigádban egy szőke, köldök piercing, pici mell, sárga fogak, fehér bőr.
Illetve barna haj, derekán tetkó, nagy szájú, szolis 27 körüli.
***moderálva*** utca környékén voltak legutóbb!
Bocs ha tévedtem, megkövetelek ha így van!
A beszólásokat pedig hanyagold otthonra!
Üdv: A fütyölős!
Érdekes, hogy betegséget kaptál tőlem mivel egy betegség lappangása állítólag 10-14 nap. Én kb. 1 hete vagyok itt Ajkán! CSÚNYA DOLGO AZ IRIGYSÉG kedves többi ***moderálva***!
Ja és én nem vállalom a d..... gumi nélkül soha de soha így meg aztán még nehezebb lenne elkapni tőlem bármit is!
ugye-ugye???!!!!!
Aki tudni akarja milyen a PH-m járjon utána!!!
üdv Polly
Szia! Telefonon már kerestem,de nem igazán volt közlékeny. Igazából ***moderálva***se mondott csak személyesen ,ha ott vagy. KB. megmondta merre található azt ennyi.
Karalábé!
Ez a Dorka, a 29-es az, aki a *** moderálva *** 32-esként hirdetett. Na nem hiába a a XXI-ik században élünk, a lányok feltalálták nem csak az öregedésgátlót, hanem az idővisszafordító fiatalító gyógyszert is. ;-)
Amúgy érdemes felkeresni, mert isteni jó a franciája.
Némi beszámoló!
Nelli 19 nekem bejött bár láthatóan sokan vannak a ***moderálva***, de a leányzó szép és a ***moderálva***. is rendben van NF. nem a lábujj ökölbe tipus de jól csinálja akcióban aktív a keze "magához nyúl" meg a zacsihoz ez nekem spec bejön, mélyre nyomni nem szereti de ajánlott!
Bia; az előttem elhangzottak, italszag és hanyatt fadarab nállam is pedig gyönyörű csaj kár érte!
Köszönjük Bálint tömött sorok lesznek az ajtónál!
Tessék próbálkozni...hátha!:P
Kedves Uraim!
Köszönöm az érdeklődést...de egyenlőre felfüggesztettem ez a fajta ***moderálva***...és nem azért mert nem ment Jól és nem voltam keresett!!!:P
Szóval látom mostmár a saját védelmemre kellet kelnem!Üdv. lehet még talákozunk! :P
Minden Tatabányainak ajánlom Mayát.Én fehérvárról megyek hozzá.
|
Lemaradt. Boldog születésnapot Maya.
|
De mind-ez a múlt!
Beszéljönk a Nőkről! :)
Pál-Pusztai · Őstag · Nincs!
Egy tükör vagyok. De bizony tudhatod, hisz részese voltál akkor.
Akkor most mi is az igaz? :)
Sziasztok!
Nem tudja véletlen valaki ,hogy a régi Nóémi21 most ,hogy rendel?
Sok más dologra is emlékezem, de nem ezt mondtam.
Hasonlót említettem, igen. De Te mintha más szlogent emlegettél volna!?
Arhiválva, mint a Nagy szónokok legkiemelkedőbb mondatai!