Hexe a világ megosztó, felkavarja az áló vizet és az érzelmeket, nincs akinek ne lenne véleménye lényéről és viselkedéséről.
Hexe a világ megosztó, felkavarja az áló vizet és az érzelmeket, nincs akinek ne lenne véleménye lényéről és viselkedéséről.
A túra neve: Huszonhatodik Túlélőverseny
Időpontja: (péntek estétől vasárnap estéig)
A versenyt két kategóriában rendezzük meg: Kishalál és Nagyhalál.
A terep közös, a feladatok könnyebbek, illetve nehezebbek. A megteendő táv a csapattól függ. A Túlélőverseny terepe titkos.
" No kérem tisztelettel! A mi helyünk Budapesten van, már nem is Fehérvárban gondolkodunk. "
Hexe:) Hirdető (360 hozzászólás) írta Január 14, 12:00
Bakker miket észre nem vesztek srácok. Meglepő a hasonlóság. A csajsz fenn van egy másik portálon (lanykereso)is Brabi01 néven.
Ott mondjuk már 20-éves, itt még csak 19....... :)
Na kérem, így kell ezt csinálni! :D
Nos, kedves QCp, neked az a bajod velem, hogy nem segítek osztani Grófot.
Azt hittem, ennél sokkal intelligensebb vagy, hát tévedtem.
Kedves Pircsi!
Tevagy itta szeretetet osztó, kétszínű, hazudozó kakikeverő.
***moderálva***
Elég ennyi, vagy folytassam? Hívtak ám pasik, meg írtak,akik beszéltek veled, eddig többektől hallottam, hogy nem vagy ép teljesen.
De TE megmutatod, megmondod az igazságot! Nagyokos. Csak így tovább. :D
Figyelj, semmit se fogsz te fel, nem tudom, miért nem hallgatod a dalt, amit neked küldtem???
Bródy Haggyá má békibe! Tudod, hallgasd! :)
Szia Gróf!
Megint ott a pont, mint mindig, vagy majdnem mindig.
Elvagyunk, élünk, mosolygok, mert végre itthon vagyok, nekem Fehérvár az otthonom. és mosolyt is kapok. :)
Végre!
Veszprémben én csak laktam, ennyi, de akár megsértődnek, akár nem, nekem falusiak, buták, sok bunkóval.
Ha tudnád, mit játszottunk végig vasárnap óta, de Hexe életképes :)
Most panziózunk, majd mesélek.
Puszi
Lilla 32 / Zafira...
itt csak kicsit voltam, és most nem élveztem. Lilla32 elég agresszív marketingpolitikát folytat... Zafirához indultam, mert ő a kedvencem, és annak ellenére, hogy kettő perccel korábban még jó volt neki, mire odaértem, már elfoglalt lett, (vagy nem is ***moderálva***, csak engem néztek hülyének) de Lilla készséggel felajánlotta, hogy majd ő segít. Nos, nem is néz ki ugyanúgy, én átlagosnak mondanám, nem is vállalta ugyanazt, illetve a kéréseimre csak erőszakoltan bólintott, és ugye direkt mentem valakihez, szóval ott hagytam - ezt legalább korrekten tudomásul vette. Nagyot csalódtam így Zafizában egyeztetés terén - mert amúgy meg remek - , vagy a barátnőiben, nem tudom, ki a felelős ezért.
Megjegyzem e mellé, hogy kedvesnek látszott, amit a helyzet ugye indokolt is... szemre a 32 stimmel, de ugye csak ruhában láttam. Én speciel a fiatalabbakat szeretem, Zafirához is csak azért mentem, mert ő viszont nagyon odaadó és ügyes. Hát, ennyi, de ez is valami...
Sziasztok!
Nem értem minek kell bántani a teltebb alkatú hölgyeket, mint pédául Dundikát!! Izlések és pofonok!! Akinek nem jön be nem kell hozzá menni!
Én például szeretem a vékony és teltebb hölgyeket is, és mivel a ***moderálva***csak jókat olvastam meg is fogom látogatni! És ez az oldal azért van hogy beszámolót írjunk, nem azért hogy trágár szavakkal jellemezzük a hölgyeket! Szerintem nem kell Dundikát bántani!! Olvasva a beszámolókat, attól hogy telt, igen is sok jót olvasni a ***moderálva***! Ellenben pedig van sok vékony, kamu csaj ahol csak a lehuzgálás megy, és nem adnak semmit! Személyes véleményem ez! És Dundika még meglátogatlak!! :) (ha megjelenik a nevem mellett a hírdető , az azért mert regisztrációnál rosszra nyomtam)
Üdv! Valaki tud valamit a tini livi nevü hirdetőről?
Szevasztok makktársak!
Azt hittem velem nem történhet ilyen, de beleszaladtam én is egy csúnya lehúzásba. A***moderálva*** terén rendelő hölgyike, szabrina (20). Telefonba nyájas, szinte elélvez, odanavigál a pontos címre. Felmész, egyből levágod, hogy nem ő van a képeken, de azért nem rossz. fél órára mentem, popóval ***moderálva***!.
Egy kis ismerkedés, hol lakom, hol dolgozom, stb... NE MONDJATOK NEKI SEMMIT! (én is kamuztam)
közli velem, hogy húzzam fel a gumit majd ő felállítja. letérdelt mellém, elkezdte verni a farkam gumiba, persze, h nem sok minden történt (rajta mindent eltakaró törölköző). aztán 20 perc mulva közli velem, hogy lejárt a fél óra, sőt 40 van és ennyi volt.., (egyébként 21 volt) Na mondom és az mit jelent? se pina se popó semmi? Nem vagyok egy félénk gyerek, felöltötztem és közöltem vele, hogy hazudtam, nyomozó vagyok, a héten még találkozunk. Sejtettem, hogy jönnek a cigók nemsokára, ezért gyorsan felkapkodtam a cuccomat.. nyomta nekem, hogy nekem tiltja a paragrafus, hogy feljöjjek meg ilyen duma, de mivel tényleg nyomozó vagyok nem nagyon hatott meg a dolog. Mondtam neki, hogy kollégáim fognak keresni, kaptunk egy fülest, hogy mi zajlik itt. Modort váltott a kishölgy és ***moderálva*** rögtön felajánlott, hogy visszaadja. Elvettem a ***moderálva***és tűz lefelé. Az ajtón kilépve már jött a 3 kancigó, bepatantam a kocsiba és olaj. Megtörtént hát velem is ami már sokakkal. Nagyon vigyázzatok vele, mert a 3 cigóból 2 ismerős volt a fogdáról...
Remélem segítettem mindenkinek. Legjobb lenne az ilyenhez ***moderálva***menni és megvárni míg feljönnek a stricik. Na akkor lenne pislogás ***moderálva***
Szia!
Hogy tudom elérni Daisy-t nem találom a hirdetését.
Jó reggelt! valaki tudna adni pár infot Lilla(32) és Szexycsoki(28)-ról?
Sziasztok srácok.
TEGNAP ESTE MEGLLÁTOGATTAM NINÁT. ÉS KELLEMESEN CSALÓDTAM BENNE,HISZEN Ö EGY SZEX ISTEN NŐ pláne a fr*ncia világában. elég feszült állapotban mentem fel hozzá, de ő gyengédségével és megértésével el varázsolt.Kényeztetéseivel és testének formás idomaival és erotikus mozdulataival hamar a csúcsra jutottam.Rövid gondolkodás után úgy döntöttem hogy még egy fél időt maradok de nem bántam meg ugyan is olyan dolgot kaptam ismét amit másnál nem tapasztaltam.Én úgy döntöttem hogy ezentúl csak nála maradok mert eszméletlenül jó a csaj.Nem tudom ki hogy van vele de én ajánlom hogy próbáljátok ki! AJÁNLOTT KATEGÓRIA!!
Szerintem nem kellene ennyire szidalmazani a lányokat mindenki a saját ***moderálva***oda viszi ahova akarja! Most gondoljatok bele,hogy ti hogyan reagáltatok volna ezekkel a vádakkal kapcsolatban bár az tény hogy nem valami finoman vágott vissza dehát van ilyen nem lehet mindenki finomkodó.
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segiteni Alexandra (39), Szonja (36), Bea (28) kapcsolatban nagyon szemezek velük. Köszönöm előre is!
Sziasztok!Gondoltam megosztom legutolsó kalandomat,mivel ilyen csalódásban még nem volt részem!
Barby (19) volt a célpont telefonban nagyon korrekt megbeszéltünk mindent.
Odaértem és egy kis törpe csaj nyitott ajtót,kb:155cm.Ezzel még nem is lett volna gond,kérdezi tőlem mit szeretnék,mondtam neki megbeszéltük telefonon,már itt kezdett gyanús lenni a dolog.Kérdezem tőle te vagy a Betty?Ja nem ő éppen elaludt!Ebben a pillanatban megszólalt a kaputelefon.Kérdezem tőle ha alszik akkor ki jön?
Kaptam rá valami terelő választ,itt már nagyon gyanús volt a dolog.A telefonba fél órát kértem normál szex testre gányolással a végén.A ***moderálva***érdekes módon a telefonban közölt ***moderálva***képest megugrott,nem érdekell leírom ***moderálva***!Ja közben az is kiderült hogy ő az Erika (19)!Az itt megadott méretek Erikával kapcsolatban nem stimmelnek,mivel egy törpe csaj nyitott ajtót!A szobából nem sokat láttam mert olyan sötét volt,hogy csak a csaj körvonalait láttam,és mégis maradtam!Kár volt.Sok lánynál jártam már,de ilyen probléma eddig még nem fordult elő,azt hiszem meg volt az első tanulópénz.(Pedig anno megfogadtam hogy sötét bőrű csajokhoz nem megyek).
Szóval csak óvatosan az említett két hölgyeménynél.Lehúzós,nem ajánlott kategória!
Szerintem is ez a Kata nevű csaj Barbi neven rendelt a fecskeparton tavaly. Telefonba azt mondta feszes cicik. A feszes számomra mást takar amikor levetközött hirtelen nem tudttam , hogy én szoptatok vagy engem szoptatnak! Elvileg popot is vállal de nálam nem ment pedig nem nekem van a legnagyobb méretem szerintem alig várta, hogy elmenyek a p...!
Ez az uj csaj aki Kata néven hirdet,régen nem Barbi néven futott? A fecskén volt ugy emlékszem,de nem hagyott valami mély nyomott bennem. Akkor Amanda-Kata páros...ruha alapján. SZandi kicsit kopott de jo.
Üdv emberek!
Én is voltam Daisy-nél,tényleg isteni minden,csak sokadjára tudtam menni mert valaki mindig megelőzött de közben el se ment,igy várhattam,nem értem minek vannak olyanok itt akik félnek elmenni egy lányhoz.De megérte várnom nem nézi az időt,korrekt,nincs átvágás ,ő van a képen,jó cickók,jó popsi,első osztályú fr. ,és nekem nem akadáj 4 emelet egy ilyen órához,ajánlom nagyon őt biztos visszatérek,az tuti...