Hát......
Ez olyan nőies írás stílus meg fogalmazás!Voltam már nálad Ramóna!Nem vagy rossz,de jó se!Remélem azé' nincs harag?!
Hát......
Ez olyan nőies írás stílus meg fogalmazás!Voltam már nálad Ramóna!Nem vagy rossz,de jó se!Remélem azé' nincs harag?!
Tömegpszichikai tény: "A tömeg mindig a legkisebb intelligenciájúhoz alkalmazkodik a tömegen belül."
Helló! Inkább csak olvasóként kövessétek a fórumot, egyébként az ilyen fajták alig várják, hogy valami miatt belekössenek az épp útjukba kerülőbe. Ő is, meg az okoska "mecénása" is.
Üdv mindenkinek kan testvéreim!
Néztem a képeket,majd egy Ramóna nevű fekete hajú hölgynél érdeklődtem,aki nagyon szivélyes,és szókimondó volt.
Majd ezekután időpontegyeztetés alapján felkerestem,és örömömre,az a hölgy nyitott ajtót,akit a képen is láthatunk.
Egy igazi fekete hajú,fehér bőrű magyar lány.Ismételten beszéltünk a ***moderálva***,és a ***moderálva***.Valójában egy fél órára szerettem volna felmenni,de nyitottsága,és kedvessége,egy óra maradásra bírt.Minden a megbeszéltek szerint történt,nagy örömömre az ***moderálva***is kellemes meglepetést okozott,így az ottlétem,egy maradandó élmény maradt számomra.A hely tiszta,ápolt környezet,mindenkinek ajánlani tudom,illetve a jót megéri ***moderálva***!
Maya (31) Győr: Van vkinek infója a hölgyről? Mennyire valósak a fotók, kedves-e, stb.
Azzal nincs is gond , hogy több néven és telefonszámon hirdetnek hanem azzal van a gond ha felhivom és megkérdezem , hogy ő hirdetett másik néven és letagadja és amikor odaérek szembesülök a valosággal , hogy voltam már nála és még ő van megsértődve , hogy hátat forditok!!( Én igy jártam!!!)
Érthető az is, ha valaki ilyenkor az óvatos duhaj szerepét választja. Soha nem lehet tudni, mikor kerül elő még néhány rézbőrű a rejtekhelyéről. Esetleg pár nappal később este egy sötét utcában próbálnak elégtételt venni. Volt már rá példa...
Nem tudom hogy olvastad-e már,egyszer én is igy jártam,. Aztán mikor leértem a kocsihoz meggondoltam magam, és visszamentem a kocsimból kivett kerékanyakulcsal :) Nem kell tőlük félni barátom. Egyébként nem azért mondom, de nekem a testalkatom sem egy átlagos :) és mégis eljátszották velem, semmi félelem érzet nem volt bennük.Nem ilyedek meg 2 db 80 kg-os cigány gyerektől :) A ***moderálva***pedig soha nem hagynám ott!!!!!!!!! Azóta nem történt velem ilyen, akinél voltam ,mindig becsületesen viselkedett velem..
Hát Kedves punisher!
Te nem egy egyszerü lehúzásba szaladtál bele,hanem Gyulába!Így hívják itt a fórumon azt a kis fíreg,cigó csajt!De szerintem akkor vagy te rendőr amikor én vasutas!Ha valóban az vagy akkor utána tudsz járni,hogy ki volt az a valaki aki kb 10éve lehúzott egy bőrkabátot a nyílt utcán egy gyalog hazafelé tartó emberről.Itt Nyíregyházán.Ha jól emlékszem 1évet kapott érte.Na Ő a strigója Gyulának.Az öltöztetője meg egy takaritó néni szerü,kb 50 éves vén p...na!
Sziasztok! Valakinek van használható infója Tina(21) -ről.
Előre is kösz.
voltam lehuzos a csaj
Anna képei csak egy valos a többi hamis! mert ismerem a csajt
Még jó,hogy nem esett bántódásod...azt a tirpák mindenségit!
Az éppen elmegy kat.Tipikus ***moderálva***!Nekem még flegmának is tünt....
Sőt a helyszín változik, a ruha megegyezik. Sokszor érzem, hogy madárnak néznek és át vagyok (vagyunk) b@szva....
Ebből a bagázsbol mindenkinek több neve van több száma csak a képek meg a helyszin egyezik... kicsit gáz azért
Valaki olvas, valaki néz és van aki lát.
Mirabella (24). A ***moderálva*** oldalon hirdető új győri üdvöskével kapcsolatban van-e vkinek tapasztalata? Noé cicával együtt rendel Adyvárosban.
Magas vékony csajszi, olyan mintha a Nina lenne, csak jóval kisebb popsival. Korinát pedig várjuk vissza nyagyon az új cicikkel!
Ez a Hanna tényleg ari csak elfelejtetted leirni hogy nem szoli barna meg unott kicsit ahozz képest hogy most kezdte ... :(
Pál-Pusztai a kérdés ki a versenyző vagy versenyzők. Ha valaki túl éli, mindenki túléli?