Biztos nem volt a zsebedbe pénz amit elvegyen!!!Tudok képet mutatni miben éltek!!!!Kb ötzsák szemét,kosz igénytelenség!!!!!!Ha szereted az igénytelen cigánylányokat hajrá!!!!
Biztos nem volt a zsebedbe pénz amit elvegyen!!!Tudok képet mutatni miben éltek!!!!Kb ötzsák szemét,kosz igénytelenség!!!!!!Ha szereted az igénytelen cigánylányokat hajrá!!!!
Chrislloyd · Újonc · Úgy látszik volt egy két rossz élményed 😬😅 nem akarnék semmi hasonlót megtapasztalni, bár jól megválogatom kihez megyek el. Indulás előtt fürdés és még a helyszínen is zuhany, hogy biztos ne legyen semmi kellemetlenség. Az igényesekből se nézném ki, hogy nem mos fogat vagy fürdik le utána. Eddig akihez szerencsém volt mind nagyon ápolt volt ott lent is.
Arra, hogy csak poénkodok!!:-))))
Aszittem ez átjön a millió szmájlis hangulatjelből, de mind1....
Ha nem érdeklődnél ennyit - nyilván tejjjesssen jogossssan - a hölgy sem csattanna fel....:-)))...:-P...;-)) pl.
Magyarán: a hölgy szemszögéből: ne érdeklőggyé', ne informálóggyá', mennyé' oszt perkájjá' oszt lehetőleg uzsgyíííí.... gondolom én :-)))
üdv:
spray....:-))
Hiába hőbörögsz, attól a véleményem nem fog változni. Óvodás dolog az is, ha valakiről kérdezek, és csak a hüvelykujjat tudod nyomogatni.
Vedd úgy, hogy lementem a szintedre. Az meg baromság, hogy akkor elkerülöd azt a személyt. Nem kötelező gumi nélkül dugni, csak felajánlotta lehetőségként, amit nem muszáj elfogadni. Rizikó olyannál is van, aki nagybetűvel írja, hogy nem vállal gumi nélkül, ezt te is tudhatnád.
Mindegy, én ezt a témát lezártam.
Spray mire is gondolsz? Kicsit bővebben ha lehet.
Nyilván nem, viszont az említett "majd rábukik a farkadra" hirdetői aggodalom az NF esetében is fennáll sajnos.
:-)))) Mán te is a f*szt érdeklőcc annyit....:-)))))
üdv:
spray
:-)))))
Szeva!
Abban igen, appppcccollluttte:-))
.....csak te kicsit másról (is) írtál....:-P
üdv:
spray
Illetve még annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy akikről infót kértél többségében található részletes beszámoló más oldalakon. Ja, hogy nem férsz hozzá? Hát tegyél róla, hogy hozzáférjél, nem bonyolult.
Igen, ismerem.
De szerintem elkerülte a figyelmed a fórum témája. Lehet óvodásként viselkedni, meg lehet felnőttként is. Úgy látom, te már választottál.
MILFHUNTER · Tag · azért a NF meg a szájbaélvezés se ugyanaz
Ha annyira fontos, utánajársz magad. Nekem is jó lett volna egy rendesen megírt válasz, mikor hirdetőkről kérdeztem. Nem kaptam. Ismered a mondt, amilyen az Adjon Isten, olyan a Fogadj Isten.
AMIRA26 Valakinek infó van?Jöhet privátba is
Azért nem N.F mert nem sokan tudnak fegyvert mosni😭🤮És fertőzést nem szeretnénk el kapni és tovább adni...
JujjjjNEee(((
Nincs mar ott semmi latnivalo...((
Jessuskam....Terrible..((
Ok, de ez fontos információ. Az ember elkerüli az efféle hirdetőket.
Sziasztok
Lati26-ról tudtok valami infót
Jöhet privátba is
Köszönöm
Privátban le is írtam a számot mennyiszer is mentem hozzá az 5 napban :)
mindig más ruciban fogadott, ügyel mindenre
Előző héten volt olyan amikor 7 hirdető is volt a városban, várható volt, hogy most kevesebben lesznek, de mindig nyitott szemmel kell járni
Titkon reménykedem hogy a következő 1-2 hétben jönnek olyanok, akiket egy ideje már kinéztem, csak általában a fővárosban rendelnek. Főleg Ruby a nagy kiszemelt.