Bocs, de nem tudlak sajnálni, ha ilyenhez mész. Ember könyörgöm nem nézed a fotókat? Te vagy az igénytelen, ha fotó alapján, miután megnézted itt a képeket elmész hozzá.
Bocs, de nem tudlak sajnálni, ha ilyenhez mész. Ember könyörgöm nem nézed a fotókat? Te vagy az igénytelen, ha fotó alapján, miután megnézted itt a képeket elmész hozzá.
Olvasd vissza a csoportot, vagy keress rá a kommentek között... Felejtsd el... Ennyit segítek.
Mi volt a gond?
A rendőrségi feljelentés már megtörtént!
Közlöm veletek persze nem normális dolog.Tudni kell óvszerrel is és natúr franciával is megkapható bármilyen vírus betegség!A HÍV IS!Nyál és nyálkahártya útján terjed minden baj!
Bius kerülendő!
Tisztelt Tibor!Lehet,hogy családos vagy csak annyit a Lola esethez,hogy az email címében benne van,hogy kolompár.Jön megy ide-oda az ilyenek kerülendők bár a képeken jól fest.Van rendőrség akihez lehet fordulni ilyen esetben.
Én leginkább, ezért hagyom ki....
Egyszerűen csak a lányok mentalitásával kapcsolatban volt egy kis hiányérzetem.Persze nyilvánvaló,hogy nem mindenkinek felelhet meg a vendég.
staffi · Őstag · Csak meg kellene ugrani a Meli22,igaz két időpontot már foglalltam nálla amire elfelejtettem elmenni....😉de hivtam most is es egy uj opciot is bemondott... natur szex plussz öt rózsaszáll tehát gumi nelkül is mehet a bohóc befele a likba...🙃🙃 gondolom van rá igény..
Aki felajánlja a gumi nélküli szexet, annak semmi keresnivalója ebben a szakmában.
Debrecen belvárosában kiadó exkluzív lakás. Bővebb információ és képek telefonon 06703686214
Szilvi (Istennő) visszatért ❤️❤️❤️
Lolita masszázsról tudni valamit? Régóta nem található a hirdetése.
Énis szeretném nagyon el érni amirát de nem tudom valahogy lehetséges e tavasszal 1 voltam nála
MILFHUNTER · Tag · Inkább írok
Sziasztok! Viki44ről valakinek valamilyen info esetleg?
Aki járt nála ne tartsa magaba, a képei alapján ígéretesnek tűnik, akár jöhet privátba is
Panni 21? Valakinek vélemény? Jöhet privátba is. Köszönöm szépen
Van ami soha nem változik. A jó öreg gumi nélkül téma. Időről időre előkerül. A recept ugyan az valaki bedobja a fórum 1-2 napig aktív majd elfelejtődik. Egyből megy a ködösítés senki nem tud semmit. Senki nem mond semmit. Le rágott csont.
Debóra nevű hirdető rol tud valaki valamit?