:-)) áh szoval nálad ez igy müködik ... Köszönöm a meghivást kinem hagynám ;) Ha ugy gondolod hívj fel és megbeszéljük :) Csók Daisy
Huncutka (25)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · :-)) áh szoval nálad ez igy müködik ... Köszönöm a meghivást kinem hagynám ;) Ha ugy gondolod hívj fel és megbeszéljük :) Csók Daisy
Has jól emlékszem,pedig jól,akkor ez a csaj anno Fruzsiként rúgta a weselényin.csak azóta elhizott....csak megismerem
Neve, elérhetősége?
Volt nekem már ilyenben is,meg olyanban is részem...én nem adok a képekre,hiszen élőben dől el minden.Nem egyszer fordultam már ki,mert nem az fogadott,amit vártam,pedig a hölgy volt a képeken,csak sok volt a fotóbolt.:) Ha már ennyit beszélünk róla,azt hiszem itt az ideje,hogy meglátogassam...Tildáról van valakinek esetleg valami infója? Ő is nagyon érdekelne.
Kifejtenéd bővebben,mert engem érdekelne?!
Egy másik hasonló oldalon olvashatsz róla véleményeket. ***moderálva***magasabbak a helyi ***moderálva***, de a ***moderálva***,jó. Ajánlott kategória.
Itt az apróban hírdető hölgyek egyikéhez (a szőkéhez) volt szerencsém a múlt héten. Kinézetre egészen rendben van a leányzó, de nagyon igénytelen. Neki az a lényeg, hogy minél hamarabb túl legyen az akción és a vendég mehet a dolgára. Egyáltalán nem nem ajánlott kategória!!!
Rubi nem tünt el csak átalakult... :D
De megtalálod az István utcában.
Kincső(25)!Tudtok valamit róla?Érdemes meglátogatni?A képei megnyerők!
Stella egy kamu!
Keresés kulcsszóra, beírod a neveket...
Én amúgy Candyt ismerem, sok rosszat nem fogsz találni róla!:) Ajánlott.
Na persze, sok esély van rá, hogy az ember olyanhoz menjen, aki lopással kezdi a "karrirerjét"...
Pala.. Ha már ennyire csókot akarsz,akkor gondolkodj el azon,hogy lehet elötted pár percel recskázta tele valaki a száját turóval... én nem smárolnék senkivel sem az tuti.
Ezt megmosolyogtam,nagyon jó!:)
valaki tud infot Candy ről h. szoboszloi ellőre is köszi. vagy lara 30 debreceni.
A férj elutazik. A felesége élvezi a helyzetet és a férj barátjával "tölti
az időt". Megcsörren a telefon, a nő rohan felvenni. Beszélgetés után
visszajön, a férfi megkérdezi:
- Ki volt az?
- A férjem. Azt mondta, hogy most épp veled horgászik, és hogy most fogtál
egy hatalmas pontyot...
Ez tényleg gerinctelen dolog!Mert aki meg menne,annak nincs időpont,mert egy ilyen zsebhokis szorakozik....
Reni (51)· mezőcsokonyai szexpartner · Lelkes újonc · Hát sajnos van ijen velem is megtörténi már. No meg olyan is van akik csak telon szorakoznak felhívnak többször is nem tudom mire jó ez. én ugy gondolom az ijennek nincs lehetösége hogy eljussonn ijen helyre csak álmodik róla. A szórakozástól élvez el.
Anyósomnak vannak vizelési problémái, ha érdekel megadom az elérhetőségét.
sziasztok. mire jó hogy ha valaki bejelenkezik hogy ott van a megbeszélt időben , és asztán meg nem jőn és még nem is szol hogy nem tud jönni. szerintem van aki direkt ebben éli ki magát. Ha meg fordítva történik véletlenül akkor betörik a feje.
Üdv neked is.Most csak a lopott képekről van szó.Nem arról,hogy arcal álljon a nyilvánosság elé.