beszamolok
beszamolok
Dorina 40 kamu, a beszamolok.hu Kitti nevű hölgyeménytől lopott képekkel hirdet, nem is hasonlít, kerülendő !
Sziasztok ! Tud valaki az Igényes Milf (Kinga) nevü hölgyről ? Napok óta keresem !
Én majdnem, de meggondoltam magam.
Szió! Én voltam nála, de nem szexeltünk. :D
Tiszteletem!
Isten hozott Fehérváron, és itt :)
Kincső nemrégen a piroslámpán hirdette magát mint Győri versenyző ugyanezekkel a képekkel. Szerintem kamu lesz. Nem valószínű, hogy onnan hirtelen ide költözött.
még nem is figyeltem,pedig kelleti magát egy ideje!
akkor valakinek megvolt?
Kitti(23) Extra hölgy.Korrekt közvetlen és barátságos.Igazi méretes cicik.Számomra szimpatikus volt. Biztos hogy
még sokszor megyek hozzá.Kicsitt karcsubb lenne még extrább lenne. Csak épeszű, normális fazonok menjenek .Puszi
neked KItti.
édike24 valakinek megvolt?????????
***moderálva***László - 30/599-***moderálva***- Szeghalom - e-mail címe:
***moderálva***
- nyilvános a száma és a lakhelye, bárki által elérhető az interneten.
Eddig nem tettem ilyet, de most nem állhatom meg: muszály ideírnom valakit, aki néhány napja hívogat. Tegnap kierőszakolt egy 4(!!) óra hosszan tartó találkozót, mondván, hogy rövidebb időre nem fog eljönni a világ végére. Dolgom lett volna, de lemondtam az anyámmal és a bátyámmal való találkozómat és a rendelkezésére álltam. 2 órával, 1 órával, sőt fél órával a találkozó előtt még felhív az egyeztetés és a pontos cím kicsalása miatt. Nem jelenik meg a megbeszélt időpontban, majd órákig nem veszi fel. Csaliszámról felhívom két óra múlva, akkor felveszi, de egy árva mukkot nem tud belenyökögni a telefonba. Ma emailt ír a következő tartalommal: "Szia!Hogy vagy Hanna Urnő.Jo volt a szeánsz?Vagy nem volt elmaratt? Ilyen az élet drága Urnő..." Erre mikor megint felhívom, hogy mi a célja ezzel, megint semmit nem szól bele. Egy beteg és aberrált szerencsétlen, akinek nincs jobb dolga és nincs több pénze, mint lányokat hívogatni és rejszolni...
Doc · Tag · Sajnos ez a fórum se arról szól, hogy bárki is komolyan leírná a véleményét.... Mindenki mástól várja a csodát, és egy elejtett aprócska véleményfoszlányra kiváncsi emberkék hada ugrik... De feleslegesen, mert a kérdésekre válaszok nem jönnek... Hogy Stella kamu-e? Senki se tudja, mert aki volt nála, nem írja meg, aki meg várja a csodát, az nem megy el ezek után. Vagy volt a fotógarnaciás ámde mégse fotógaranciás beírás.... Soha nem tudtuk meg, ki volt, pedig akár mások is tanulhattak volna az esetből. De nem, nem tudtuk meg.
Félmondatokra meg felesleges reagálni. Akkor fog működni ez a fórum normálisan, ha nem csak az vadászni jövünk ide az információkért, hanem mindenki le is írja a tapasztalatát, esetleg egynél több mondatban. És higgyétek el, hogy egy idő után a kamus lányok is sokkal gyorsabban kiszűrődnének...
További jó olvasgatást, de akár írhatnátok konkrétumokat is.
Üdv.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Már ne haragudj de te is hirdető vagy mért igy álsz a dolgokhoz?aA másik dolog igy is milyen rossz lehet szegénynek ezt fel válalni te meg még porig alázod most..
Hy!
Dina(25), Jázmin(31), van infója valakinek?????
Előre is köszi!!!
Sziasztok!
Két hónapja voltam a házaspárnál. Nagyon aranyosak és kedvesek. Mintha a barátaihoz menne az ember. Beszélgetés, ismerkedés, kávé, üdítő van az elején. Aztán elmész fürdeni és mindent megkapsz tőlük, amit akarsz. Jó volt velük, ajánlom őket!
Dóriról viszont én kérdeznék. Az érdekelne a belső tulajdonságain kívül, hogy fehér bőrű-e, olyan-e mint a képeken stb....
Köszi!
" hát" ez elég szomorú., ha már ezért is ***moderálva***kell?
pedig annyi magányos hölgy van ország szerte?
-És ezt közszemlére kell tenni?
-hol van a férfi ön érzet,?
A férfi társadalom rombolása ez, akiknek nincs szükségük ilyen módszerekre.
A házaspárról engem is érdekelnének a vélemények. Az előző hozzászólásomra sem érkeztek még válaszok az egy fórmhozzászólás kivételével. Legyetek kedvesek privátban, vagy e-mailben megosztani velem élményeket, tapasztalatokat, véleményeket az adott lányokkal kapcsolatban. Nagyon hálás lennék. Köszi!
Mennyit kell ***moderálva***szűztelenítésért?
Édike(24)-nél aki járt valami infót kérhetnék köszi előre is !!
Sziasztok!
Igen, én is voltam nála azóta ténylegesen elhízott.