Írhatnál nekem is Daisy, nem szeretnék kimaradni a jóból. :D adilia at freemail :D
Írhatnál nekem is Daisy, nem szeretnék kimaradni a jóból. :D adilia at freemail :D
Szia!
Megint írtam.
e-mailben
Huncutka (25)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Szia Jancsika!
Irtam :)
Nem mindig vagyok ilyen gyors , ritka pillanatok egyike :D
Most legalább fény derült a rendszer hibáira :D Nekem az tetszik a legjobban hogy az illetö tegnap este regelt ide,és egy 3/4 óra mulva már östag minösitésben tetszeleghetett önmagának :D Pedig a szerkesztöség anno azt mondta nem a hozzászólások száma határozza meg a rangot.....De kérdem én,akkor mi????? Ez a senkiházi irt percek alatt kb 4400 hozzászólást és azonnal östag lett,én szinte a kezdettöl jelen vagyok a fórumon de még nem kaptam meg ezt a rangot(na nem mint ha annyira hajtanék rá)ezek után nekem hiába mondják a kedves szerkik hogy nem a menyiség a lényeg:D
degye75 · Lelkes újonc · Elmondanád, ki az a mélytorkoska? Köszönöm előre is.
passz,nem ismertem.
Én nem rá gondoltam, hanem aki 18 évesen hirdetett előbb Irisz aztán Ruby név a ***moderálva***
Szia!
Írtam válasz e-mailt.
Huncutka (25)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Szia Thomika
Irtam a freemail-ra :)
Szia Daisy!
Most már nem hirdetsz? Nem vagy elérhető? Kár, mert jókat olvastam Rólad és fel akartalak keresni, csak mire rászántam magam, eltűnt a hirdetésed.
Hol vagy elérhető? Írhatsz a coop170@freemail.hu -ra is.
Üdv: Tamás
ne haragudj,de ettől sokkal olcsóbban is tudok mélytorkos,ráadásul nagyon minimális kézmunkával.és még az sincs kikötve hogy mennyit lőssz a *** moderálva *** alatt!és nincs rossz,meg jó passz....kedvesség.ja,hogy nincs műmell?-ugyan már....
Egyetértek, de azért botok nem véletlenül szoktak megjelenni...
Szia!
Virágnál egy *** moderálva *** egy *** moderálva *** portré. Ez a megszokott *** moderálva *** képest 40%-al magasabb. De, mint korábban említettem az *** moderálva *** arány az reális. Ha valaki odavan a mélytorokért akkor azt nála megkapja.
Sziasztok!
Néha beleolvasok itt a hozzászólásokhoz hát elég elkesítő dolgokat lehet olvasni.
A nökről általában hamar mondnak véleményt, néha férfiak is
magukba szállhatnának.
Gondolok arra, hogy felhív többszőr,közben elfelejt eljönni, de annyit se tesz meg, hogy bocs
nem tudok jönni.csak sms- kellene:)
A másik a tisztaság ha tisztán ápoltan várok valakit forditva is talán elvárhatok ennyit szerintem.
Sms-t nem fogadok arra nekem se időm se kedvem válaszólni, szerintem alap. hogy hívj fel.....köszi.
pusz:) sziporka
Huncutka (25)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Szia Hatas :D ;)
Kérnék moderátort, hogy amit ideszemetelt ez a szerencsétlen, legyen szives törölje, köszönöm!
Ilyenkor hol a moderáció? Bezzeg a telefonszámokat meg egyéb jelentéktelen fasságokat azonnal kitörlik, moderálják...
Egyébként egyértelmű, hogy egy bot, de hogy mit akar PHP kóddal, azt nem tudom. :)
Szia Daisy! :D
Szia Szépfiúka!
Virág 34-nél mit takar a megszokottnál ***moderálva*** ,virágnyelven írd már le?
Annácska 29 eltűnt tudtok róla valamit ,már nem is lesz?
üdv :Szimpi
Köszi senki.
Igen, próbáltam korrekt lenni és teljesen egyet értek a Császár Kurátorral is a nemrégiben írt beszámolóival kapcsolatban.
Ajánlom mindenkinek, aki őt választja (Virág34-et) kérdezze meg, milyen passzban van.