Tisztelt Lili és Niki!
A szüneteltetést kikapcsoltuk. Kérjük, hogy az ilyen jellegű kéréseiket belső üzenetben írják meg
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt Lili és Niki!
A szüneteltetést kikapcsoltuk. Kérjük, hogy az ilyen jellegű kéréseiket belső üzenetben írják meg
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Nelli Pottert?-mert úgy eltünt....
Szerintem nem zavaró,hogy többen is vannak.
Köszi, ő is jó választás lenne :) Külön tetszik hogy szőke. Ő egyedül van vagy másokkal egy helyen?
Nézegettem beszámolókat, ez lejött hogy másokkal együtt van meg hogy kb mik vannak, ez tényleg zavaró lehet h vannak mások is, de tényleg elég jó adottságokkal rendelkezik.
Na figyi. ha egy kicsit körbe nézel jobban, nem ez az egyetlen hely ahol hírdetek, , a városban nagyon sok helyen.üzletekben. : de nem lehet kiírni, ahol tv. reklám vannak az üzletekben, Ujságok, / nem erotikus/ Rádióban, és ezek nem ingyen vannak.Nagyon sok lehetősége van az embereknek, csak oda kell figyelni.A dori masszázs.hu web. oldalamat is én csináltam saját magam. / és nem vagyok profi számitógépes.Erről ennyit.
Nem haragszom szép estét.
A képek alapján (hasonló ágy más lánynál) nem egyedül van... nem lenne jobb elsőre olyanhoz mennie ahol még véletlenül sem zavarja őt más? Meg talán egy kicsit idősebb/tapasztaltabb lánnyal...
Nelli(19)-et ajánlom. Fiatal, csinos, magas, profi, és türelmes!
fiatal,csinos.hívd nyugodtan...
Nana!
Én vagyok szánalmas ? Te vagy olyan nagyra az okleveles "legális" masszásoddal!
Akkor miért hírdetsz itt, ahol főleg kexet árulnak a lányok!
Aki ide rak fel hírdetést az számoljon a kritikákkal, főleg a negatívokkal. Most ellene mész azoknak akikből "élsz", vagy mi?
Ez kb. olyan mintha a reklamáló vevőt elküldené a k*rv@ annyába a Tescos pénztáros!
Persze megteheti, de az eredmény egyenesen arányos a tettével! :)
Nekem nem jöttek be a paramétereid, és kész! Ennyi volt az előző kissé nyers megfogalmazásomban a lényeg!
Nade ez itt nem az irodalom szakkör ugyebár! De ha megsértődtél Mea Kulpa!!!
Nincs harag QC, sose volt, ha jól emlékszem!!! :)
Köszi! Tudtok valami tapasztalatot mondani vele kapcsolatban?
Masszőzőkkel te drága...T temondtad hogy ...... és nem én. Amúgy kérdezd meg a hívatalt.Ők majd biztosan felvilágositanak minden ügyben.
Vadmacska már el is tűnt?
Eni, hol vagy? Merre csavarogsz......
Mennék hozzád drága, ha meg motiválnál......
Ez már erősen a durva kategória. Mindig azt mondom becsüllek benneteket, ennyi beteg állattal........
sziasztok kitty-ről van valakinek valami infoja?
Jaja van 1 pont a kedvenced!!!
ez elég szomorú! én jártam ugy, hogy az illető erőszakos volt segítséget akartam hívni mert megharapott és még a telefonom is elvette!
Nelli(19)-ről valaki tud valami infót?
Mert eltünt szőrén-szálán.Hirdetése még van,telója is csöng,de nem Ő van a vonal másik végén...
|
deby,hívd őt!