infot szeretnék stellárol és nóriról. esetleg van olyan lány aki szereti ha po*ba is?
infot szeretnék stellárol és nóriról. esetleg van olyan lány aki szereti ha po*ba is?
Szia Kedves .. !
Szerinted kamu, én meg a saját bőrömön tapasztaltam ezt meg, SAJNOS!
Nem kamuból irok, hanem a saját személyes tapasztalataimat szeretném megosztani mindenkivel, hogy ne járjanak így.
Lehet, hogy téged nem hívott vissza, de engem visszahívott nem is egyszer!!! És elég rendesen bekavart otthon.....
Ezért még egyszer felhívnám mindenki figyelmét, hogy Virág(34)-et csak szám nélkül hívják, ha elszeretnének menni hozzá, mert hasonlóan járhatnak mint én, és képes lesz a kis kedves Virágocska és fel fog hívni 40-45 perc múlva, hogy kerestek erről a számról... ami nem biztos, hogy jól fog elsülni otthon.
Én biztosan nem megyek hozzá ezek után!
További szép napot mindenkinek.
Én voltam Mónikánál. Szerintem nem 31 éves!
Viszont Rendes és aranyos! Nem lehúzós kategória. Aképeken szerintem ő van!
Üdv.!
Diána 22-évesről nem tudtok beszámolót írni???
Na végre van valami élet :)
Már régen jártam itt!
Nagyon régi, erősen retusált képekkel hirdet. Ha időben meg tudod nézni a sze3xen vannak nem annyira retusált fotói.
Verena!Én azért lehet meglátogatlak.Nem éppen a hajszíned érdekel de szerintem nem is azért járnak hozzád!
Valakinek van infója( hozzáállása stb) Lisbeth-ről, csak a héten lesz....
A járt utat a járatlanért el ne cseréld! Én sem teszem! Maradok a gyönyörű Lizzy-nél... :-) Egyszerűen NAGYSZERŰ.... Szerintem meg kell találni azt akivel jól érzed nmagad és van öszhang nem csak kontakt.... aki keres az talál.
Képek alapján tényleg dugható.
Telefonba nem sokat árul el.
Köszi az infot.
Én is lépek.
Szia!
igen, újabb régi barát a fészen :)
még Csomának megy mail, hadd írjon!
Téged értettelek, akkor is, ha kacifántos dolgokat írtál. :)
Az utálkozókat nem annyira.
Régóta készültem haza, most sikerült.
Nem hiszed, egy fene szó nem hagyja el a számat.
Hideg van, mégis meleg. Jól érzem magam. :)
Az új képeket láttad? Na, az a lezser, sportos nő vagyok én.
Engem ez az egész már nem érdekel különösebben.
Most fent vagyok a facebookon, régi osztálytársak, ismerősök mosolyognak, írnak.
Az egész más, mint ez. aztán talizunk, itthon vagyok. :)
Én már nem nagyon írok. Minek?
Ha meglátok egy.két kedves embert, mint téged, írok.
Másnak minek? Illetve Csomának nem itt. :)
Bővebb infó esetleg?? :)
gyöngyszemel értek egyet!!! :))
Ez erősen bűzlik. Én sokszor hívtam mielőtt egyszer is elértem, de sosem csörgetett vissza. Ráadásul tapasztalt csaj, tudja, hogy ilyet nem szabad. Szerintem kamu a story.
Sziasztok,jártam Stellánál és megvallom,hogy elég zord a pecó.Viszont a képeken ő van és nagyon kedves volt velem.Nem türelmetlen,lehet vele dumcsizni is és a szex is jó vele.Amit azért sajnáltam,hogy nem vállal popót.Részemről ajánlott,jó vadászatot.:)