Az lehet, hogy van, de nekem Ő volt a legjobb, ez csak az én véleményem !
Az lehet, hogy van, de nekem Ő volt a legjobb, ez csak az én véleményem !
Ne sanálkozz próbálkozz hidd el van ott jobb is! Kinek a pap, kinek a lánya!!!!!!!!!!
Nyugi Pircsi, ne parázz, egy fórum lehet ilyen vegyes, azér még Rád is figyelünk. Pl. legutóbb kérdezted, hogy kit hol kapott már el a szenvedély, de Te nem is írtad, hogy Nálad ez hogy megy, elő tucc rukkóni vmi jó kis szaftos meglepivel? :)))
Linda! A Kató nénis duó képed nagyon király!! Nem tom, direkt mosolyogsz-e rajta, és más is érzi-e, hogy ez a kép lényege?! Bárhogy áltál volna oda uncsi lett volna, de így, hogy MINDKETTEN mosolyogtok, óriási!!! Nemvicccc!!! Hajrá Szfehérvár!
Gerófnak is valami: sok jó gondolatot írsz, szeretem olvasni. Akkor jucc inkább csak ingoványos talajra (na ezt így kellett vóna írnom: talalyra :) amikor absztrakt fogalmakat használsz nagy számban - túl sokféleképpen lehet értelmezni, mint tudod, egy ojjan filmet, ami nincs befejezve, hogy a néző magában jácca le a végét - aztán 100 féle megoldás születik. Ez nem kritika, csak megjegyzés, hogy ezér van, hogy soxor vagy nem kapsz azonos fajsúlyú választ, vagy esetleg félreértik. Namindegy. Figyu, viszont hamár pedzegettük a világ mozgatórugóinak jelenlegi összegubancolódását, erre reagálnék. Sztem is, ha elég "távolról" nézzük, megértyük, hogy nem a jobb-baloldal, pláne nem emberek ütközéséről van szó a jelenlegi Magyaro-Eu-IMF-akármi konfrontáció kapcsán. Sztem a régi-régi-régi elvi kérdés tisztul le: a pénz dirigál, vagy az "erkölcs"? Azaz: "meg lehet-e venni a bírákat?" Vagy: "lehet-e kétféleképpen értelmezni érdekből a jogot?" Végül, de megint ugyanaz: "a pénz az Isten vagy a lelki harmónia értékrendje?" Persze a sok kérdés tk. felesleges, mert a történelem már 100x megválaszolta, hogy a pénzazúr.... hiába, az emberek mindig is rövidtávon tuttak csak gondókodni... Annyi azér lejön belőle, hogy Ma is a pénz dirigál, az pedig kicsinál minket en block, marad tehát az A, hedonizmus, B, idealizmus
Úristen hagytam magam komolyra fordítani, beszarás, bocsi mindenkitől, ugorjátok át, majd Geróf elolvassa, úgyis nekivaló,
nacsá.
csak egyszerre, hogy rendel valaki két városban.?
Aajnálom, mert ebben a korosztályban, az Igényes Milf volt itt a legjobb..... !!
Csüssz !
Én azt ajánlom, hogy ne menj hozzá, messziről kerülendő !!!!
Bejelentkeztem hozzá egyik nap délelőtt (ez jó 1.5 hónapja volt) és kérdeztem, hogy délután szabad lesz-e egy óra időtartamra. Igen,természetes jött a válasz, majd mindent lefixáltunk. Eljött a délután, a megbeszélt időben hívtam ismét majd a megadott helyen nyomtam a kaputelefont az ***moderálva***utcai szürke négyemeletes lépcsőháznál. ***moderálva***emelet, ajtón be, szobába be, amikor közli, hogy neki most nem aktuális az egy óra mert jön valaki más. Rendezzük le gyorsan ha nekem jó. Természetesen nem jó, hiszen nem ezt beszéltük meg.
Nem igazán bánkodtam rajta mert az ajándék megmaradt és megkapta valaki más aki legalább megérdemelte !!!
Csak azt kérdezném, hogy : Hogy lehet valaki ennyire tapló ?
Remélem segítettem.
Csüssz
Látom hozod a formád :D
Miért csodálkozol, itt valamiért így működik. Emlékszem anno olyan is volt, hogy még a csaj lett fikázva, aki be mert írni, hogy az ő képeit lopta el egy "kedves" hölgy, holott teljesen egyértelmű volt a dolog. Bizony, még van hova fejlődni...
zandras · Tag · Üdv! Édike? KAMU! A fotó Bea néven hirdetö hölgytöl származnak, Bp. VI.ker. Itt csak kitakartákk az arcát. Molli, az elsö három fotó egy Tündérke nevü hölgytöl származik Bp VI. ker, a negyedik Emilia Bp. X. ker. A többit már megirták elöttem............................ T. szerk. a kamu hirdetéseket kellene moderálni nem a fórumot! Valaki küldje el moderálásra... Köszi
Sziasztok!!
Érdekes,hogy a főguru, kapkodta a fejét a sok kérdés láttán....Csak nem meghaladta a képességeid, figyelni rá??
Próbáltam egy két dolgot feszegetni,háta eszébe jut a nagyra TISZTELT TÁRSASÁGNAK,HOGY HOL VAN,...
NO KOMMENT!
Nekem elegem van ebből a burkolt cinizmusból mindenkitől.......
Sziasztok! Dóri 22 ről én is érdeklődnék.Nekem mindig az volt a tapasztalatom hogy a megbeszélt időpontot mindig lemondta,és ez nem egyszer történt meg.Érdekelne hogy mással is történt e hasonló,és hogy ha valaki járt nála az meg volt e vele elégedve? Előre is kössz a válaszokat
Bal kézben egy tollseprű, jobb kézben pedig egy puculó! :)
Akkor máshogy... a valódi lány Barbie19 a ***moderálva***
Sziasztok!
Hétfőn már jeleztem hogy Tilda(25) képei nem valósak, keddre fel is került a 'Kétes hirdető' címke, de valamiért mára már lekerült...
Szóval az eredeti képek (és lány) itt található: http://rosszlanyok.hu/rosszlanyok.php?pid=szexpartner-data&id=4744
Mint kezdő a gőzfürdőben!? :)
Üdv Kocsiska!
Ha valakinek nem látod a képét egy ideje, akkor valószínüleg befejezte az ipart, vagy szünetel egy ideig vagy elment más városba.
Ez itt elég gyakran megtörténik, nyugi, van még kb. vagy 131 lány :D
Holnap este jövök ám!
Most fáradt vagyok, meg takarítok.
Lesz új kép Kati nénivel, hasonlítunk egymásra, k... jó lett. :D
Szia!
Végig álltam, csak... majd Neked megy mail :)
fovarosba ment szerencset probalni !!
Természetesen mi is! Velkám! :)