Jól beszélsz Fütyülős! Így van.
Egyet értek veled.
Jól beszélsz Fütyülős! Így van.
Egyet értek veled.
Fütyülős · Őstag · Mi van itt kérem szépen? Rosszabb mint a Barátok Közt! Ármány és Sex!?
Kétes hírdetők, lehúzós csajok, kellemetlen vendégek?
Most úgy csináltok, mintha itt egy gyengéd teadélután krikett meccset néznénk a nagymamival!
Itt kőkemény üzlet van, és a lányok nagy százaléka nem élvezetből csinálja!
Azt a keveset leszámítva aki élvezi is amit csinál, mit értetlenkedtek? (Pl.: Kriszta-Nyíregyháza)
Le fog húzni, át fog verni, a manager lever! Persze ha hagyod magadat.
Persze itt is lehet találni igényes ***moderálva***, csak ***moderálva*** ritka,
és hamar elvándorolnak, mondjuk délre!
A Füttyölőős!!!
Szia :)
Kurva gyorsan megváltozott az életünk, meg sok minden más is. Két és fél hét alatt. Megcsináltuk, igen megcsináltuk! (Emlékeztet valakire?:))
Na, tegyük tisztába a dolgokat. Nem csak 1 embert szerethetek, és nem sorrend. Bushot is máshogy, téged meg főleg máshogy.
Bushsal anno csak hülyültünk, pörgettük a csevegést, amiből lejött, hogy debil vagyok (60-as IQ:)) ja, meg matakos. Reál, de nagyon.
Téged megint máshogy szerettelek meg, még az agymenéseid se zavartak/nak, bár ehyre érthetőbben írsz.
Amúgy k....va fáradt vagyok, de a felmosós képet csak miattad megcsináljuk, bár Kati nénivel ami üt, nevetnek rajta.
Ugrálok a cset, meg a csevegés között, de visszanézek.
Majd írok is, de ilyen mocskos lakást eddigi életem során béreltem. A vendégrész azért nagyjából kész, meg én is.
Visszamenőleg felületesen azért beleolvastam, nem ért meglepetés, kb. ezt vártam. Neked azért, ha nem is mindent írok meg, mert ovella lenne, azért levágod, hogy nem egy álomutazás van mögöttünk. Fiam videót, képeket is készített sok mindenről, de nem publikus.
Sziasztok . Anikót és Lindát ismeri valaki ?
Gergely · Lelkes újonc · mivel hogy en nyiregyhazi vagyok most pedig ha megengeditek szolnek par szot a lanyokrol is,nyiregyhazan 3 igazi csajhoz jartam akik tenyleg megertek a ***moderálva*** es rendes tiszta becsületes ***moderálva*** voltak.
de amiota a 3 lany elment nyiregyhazarol azota atvette a helyet a fertö a lopas es kizsakmanyolas.
a lanyok magyar kedves bombazo kinezetü es amikor meglatod öket a hanyinger es az undor fog el hirtelen mert bizony ahogy irtam szutykos retkes ciganykepü kurva aki ugy nez ki mint aki most szabadult a tüdöszanatoriumbol es azt mondja a baratnöje nem er ra ö is tudja amit tudnia kell csak hogy amikor bemegy a szobaba meg kedves es aranyos aztan mondja hogy menjünk fürdeni es közben a palija vagy valaki mas atnezi zsebeimet es kivesz egy ket par forintott.
es aztan kijövünk a fürdöböl es elkezdenenk szeretkezni kb 10 perc mulva szol hogy mar letelt az idöm es mar mehetek is,amikor kierek az utcara veszem eszre nem is 1 orat voltam nala hanem 20-percet egy kicsit ideges vagyok es föleg akkor vagyok merges mikor penztarcambol eltünik egy ket ezres.
na remelem a soproni lanyok többsege nem ilyen mert egyel mar megjartam nem akkarom megegyszer megjarni.
csak azokhoz a lanyokhoz erdemes elmenni akikhez többen is jarnak es elegedetsegi szint megfelelö es nem lehuzos.
Gergely · Lelkes újonc · lehet hogy most moderaltatnak de ez az igazsag.
visza terve linda nevezetü hirdetöhöz aki jo ***moderálva*** annak nem kell reklam csak a szep dicseret.
Gergely · Lelkes újonc · az a baj hogy en leirom szivesen a leanyzo nevet es utanna biztos vagyok benne hogy valaki moderaltani fogja a tünderi maszörlany az akinek a hirdetesere en elmentem de nagyon rosszul is jartam.
Kedves MakkTársak!
A nyíregyházán a lopós "nílusi székely" azaz ***moderálva*** tudjátok a pitbullos (alias két másik .ci.gány) JELNLEG NETTI NÉVEN hírdet!!! Az ágyról felismerni a képeket...
MESSZIRŐL KERÜLJÉTEK... és adjátok tovább minden ismerősötöknek!!!
HA már az oldal nem tesz semmit a közösség érdekében... hátha egyszer végre eljutunk oda, hogy a lopós cseléd éhenhaljon a pitbulokkal együtt!!!
Üdv.
Kedves MakkTársak!
A nyíregyházán a ***moderálva*** JELNLEG NETTI NÉVEN hírdet!!! Az ágyról felismerni a képeket...
HA már az oldal nem tesz semmit a közösség érdekében... hátha egyszer végre eljutunk oda, hogy a lopós cseléd éhenhaljon a pitbulokkal együtt!!!
Üdv.
Kedves MakkTársak!
A nyíregyházán a lopós "nílusi székely" azaz r.o.h.adt c.igá.ny k.u.rva. tudjátok a pitbullos (alias két másik .ci.gány) JELNLEG NETTI NÉVEN hírdet!!! Az ágyról felismerni a képeket...
Üdv.
Sziasztok.
Olyan lányt keresek akinek nagyon jó a farnciája és vállal csak azt is.
Előre is köszi.
Adja is!!!
Lehet nem így kellene feldobni,ha nem megy a biznic!
Kicsi csillag, mögöttem egy kicsit több idő van, mint mögötted, így szerényen jegyzem meg, lassan 8 év tapasztalat.
Tök felesleges itt a hirdetőket sértegetned, ma már mindenki ért a masszázshoz, kivéve a masszőröket. :)
Azt meg tudnod kell, ha valóban masszőr vagy, hogy csak masszázsból akkor élsz meg, ha van egy atomgazdag pasid, férjed, apád, aki eltart. Tudok olyan masszőrnőt, aki 3 üzletben masszíroz, hogy a rezsijét meg a mindennapi betevőjét megkeresse. Rohangál egyikből a másikba, ahova épp hívják, csak mert nem megy bele többe.
Az okot leírtad, de semmit se érsz el vele, max. ezt. Nem ma kezdődött, 1999-ben. :)
Na csá, és csináld úgy, ahogy neked jó, mással nem kell foglalkozni.
Ez meg tényleg egy partnerkereső oldal, ahol csináltak nekünk egy sufnit (az én kérésemre anno:))
Linkelni nem tudom na mindegy , a lényeg hogy ha a mondat első részére google-be rákerestek , kidobja a beszámolót egy másik lánynál csak kicsit hosszabb verzióba...
Akár egy brazil szappanopera.Mondjuk a képlopás után próbálunk egy kicsit szépíteni a dolgokon,de ez elég KAMUSZAGÚ!
Szióka Bushom!
Kati néni és Katónéni jó barátságban vannak, az a mosoly szívből jött, pedig mocsok hideg volt.
De itthon vagyok itthon.
Nincs türelmem visszaolvasni, egy darabig láttam, hogy rólam szólt a csevegés, de sok minden átértékelődött
az elmúlt több, mint két hétben. Már tőlem miindenki azt ír, amit akar, azt csinál, amit akar, én meg, amit én akarok.
Ennyi.
Most amúgy Pál-Pusztaiban se éreztem azt a maró gúnyt, vagy egyszerűen én változtam, de az se zavar.
A nagy szerelem mindig te maradsz úgyis már, Grófot meg egyre jobban kedvelem.
Na pusza, majd dumálunk, ha leszel, lehet megy mail is.
Egy kis beszámoló a kétes Tildánkról :)
Elképesztően jó alakú lány, karcsú derék, hihetetlenül formás és hosszú lábacskák. Jó illatú mindenfelé. Az arca bájos, nekem a szemei nagyon tetszettek. Diszkrét smink. Összességében nem sok kívánatosabb lánnyal találkoztam életemben.
Kedvesen simul, nagyon meggyőző barátnős hangulatot teremt. Jó élmény végigcsókolgatni a testápolóval finoman bekent, jóillatú lánytestet, és a finom punci nyalogatása és szép emlék marad még jó darabig. Ügyesen, kéz nélkül franciázik. A szeretkezés során odafigyelt rám, igyekezett jól mozogni, de a fantasztikus teste miatt nem volt kétséges a végkifejlet, hatalmasat élveztem. Ezt követően nagyon kellemeset beszélgettünk (nagyon intelligens és kultúrált lány...) és egy kis masszírozást kaptam. Miután nem nagyon kapkodtam, az egy óra sajnos úgy telt el, hogy második menetre már nem maradt idő, de azt hiszem ez az egy is felért kettővel.
Like-olom "senki" a véleményedet.
:D :D :D
Ja,anyakomplexusban küzdőknek...