Debrecenben nem voltam mostanában.
Te, a 9 luku híd megvan még?
Akarsz nevetni? Szintén Bródy Zárt osztály :) marad a youtube, keress rá! :)
Debrecenben nem voltam mostanában.
Te, a 9 luku híd megvan még?
Akarsz nevetni? Szintén Bródy Zárt osztály :) marad a youtube, keress rá! :)
Üdv Alvin.
Én voltam a Tilda nevű lánynál, konkrétan én meg nem mondtam volna, hogy esetleg nem ő van a képeken mert a lány csinos és szép mint ahogy az a fotón is látszott. Ha Adry - Tilda akkor jól tette, hogy a saját fotóit rakta fel, mert ezeken még csinosabb.
De szerintem amúgy ez már lerágott csont, különben meg ha jobban megnézzük, szerintem nagyon sok lány lopott képekkel hirdet (sajnos!).
De az is hozzá tartozik az igazsághoz, hogy a legtöbb lány hasonlít is az álltala eltulajdonított képekre. A gáz csak akkor van pl.: ha elmész egy vékony lányhoz és egy nagy csüngőshasú vietnámi malac fogad... :D Mondjuk én még így nem jártam szerencsére, de volt egy-két havernak rossz tapasztalata.
Szintén Bródy Légy hű magadhoz
Most ezt hallgatom :)
Igen. Most meg egyszerűen jó érzés sétálni, ahol az életem javát leéltem, ezt a nyelvet beszélem.
És nyugszom, bár van, ami már csak emlék, dózer áldozata, de látom még mindig, és emlékezem.
Édes életünk. :) Szintén Bródy
Szívás... :)))
Bródy Filléres emlékeim.
Ismered, ugye?
Pontosan. Érzel.
Olvass vissza!Lopott képek,csak valaki versenylovat akar belőle,ezért futtatja.....
Ma is volt, meg sokan lettek volna, csak vándoroltunk. Itthon, hogy legyen hol.
Sokan szeretik a masszázst, meg azt a kis pluszt, hidd el. :)
És talán engem is, nyugodt vagyok.
Csak itthon vagyok, és ennyi. Ez az igazi énem, a másikat kihozták belőlem.
Alapból egy, mindegy, ismerned kéne. Boldog vagyok, pedig fáradt. mosolygok, nem üzleti mosoly, szívből.
Édes otthon.
Ja, és futok bele a sok régi jó ismerősbe. Az emberek mosolyognak, beszélgetünk. Kell több?
Szép, és itthon vagyok. Ami a meglepő, fiam is jól érzi magát végre, csak ő is fáradt.
Kati néni viszont itt van. :) Szépek vagyunk együtt. És mosolygunk.
Volt már vendégem is, kedves, szolid, aranyos.
Csak még mindig pucolnom kell, ezek mit hagytak itt a kéróban???
Keresd! Megvan?
XD
Szia kupidó.
A képeken ő van ez igaz, de több évvel ezelőtti képek,
azóta már egy kicsit meghízott szegény kis Jázmin cica :D
Neeeeeeeeem. Ezt nem hszem el. Ellátogattam Szuzihoz. És ki nyitott ajtót? Fogatlan Alicia. :DDD Egyértelmű persze, hogy azonnal sarkon fordultam.
Most vagy kísért engem valami rossz ómen vagy ennyire nincs szerencsém. De akárhogy is, gusztustalan dolog ekkora átverést ezközölni.
Másként már nem megy a vendégfogás???
Nem lesz hosszú, ezt át kell élni. Pest meg majd fiamé lesz.
Az meg, hogy itt mi megy, tudtam, csak már hidegen hagy, élem az életem, életünk, mert ketten csináltuk végig fiammal.
Mint mindent.
na végre!
hol voltál? :)
Sziasztok mindenki!
Érdeklődnék az Édike(24) nevű lányról.
Volt már nála valaki? Tényleg ő van a képeken?
Aki most Adry néven hirdet (érdekes módon Tilda régi linkje Adryt dobja ki és az azonosítószámuk is ugyanaz; 8336) és fényképgaranciát is kapott...
Csak nekem furcsa, hogy egy egyértelmű képlopás után ezt minden gond nélkül megteheti?
Köszönöm, hogy elkülditek moderálásra.