Érdekeségként irom a második világháború előtt az erzsébet utca végig piroslámpás volt nagyapám mesélte olyan lányt válaszhatál élőben ami szemed szád megkivánt jár ott egy párszor azóta izgatja a fantáziám.
Érdekeségként irom a második világháború előtt az erzsébet utca végig piroslámpás volt nagyapám mesélte olyan lányt válaszhatál élőben ami szemed szád megkivánt jár ott egy párszor azóta izgatja a fantáziám.
Én mindig utánnajárok itt a fórumon,ha kiszemeltem valakit.Persze volt már olyan,hogy "épp nem ér rá,de én itt vagyok...".Vagy bejön,vagy nem.Lehetne a bécsi formula is.Amikor bemész a studióba és választassz.
Nem történt semi komoly,csak szeretem ha én válaszhatok élőben aki a legszinpatikusab.
mi történt?ha szabad kérdezni?
sziasztok debrecenben van még olyan hely ahol több lány dolgozik és választhatok aki tetszik ezzel elkerülhető lenne az egy lányos találkáknál a csalódás nem az fogad akit látam a képen.Egy pár éve jártam dóri meg dorina lányoknál ők kedvesek és szimpatikusak voltak válaszhatam kellemes volt nem csalódtam ,ha hirdető olvassa ez az üzenetett és van ilyen hely küldjön üzenetett haver6911@freemail.hu ra
Hol van az a másik hirdetés?
Én Nicky (43)-t vagy Edinacica (21)-t tudom ajánlani. Mindketten megcsinálják végig, gond nélkül. Bár nekem az utóbbi lány stílusával és modorával komoly bajaim voltak. Nicky nagyszerű társaság, irgalmatlanul jól oboázik. Próbáld csak ki. :)
Ohhooo...Anyukám ..én megvagyok kellemesen csak a masszázzsal!!Csak felháborít a nők feslettsége..ennyi.Van hogy az ember kiborul.Nézd el nekem joo?!köszi szép napot
Sziasztok!
Annak ellenére ,hogy sok jót nem írtatok Lusyról elmentem és meglátogattam! Az ágy valóban nyikorog de ez minket nem zavart! Én annyira jól éreztem magam ,hogy 2 időt maradtam! Nagyon finom volt vele a szex igaz a csókért hiába pitiztem az nála nincs,de ennek ellenére csodálatos 2 órát töltöttem vele!
Doc · Tag · Pedig nyugodtan leírhanád, hogy tiszta volt-e, friss lepedő/törölköző (ami szerintem az árakba igazán beleférne sok helyen, most nem konkrétan Alexandára mondomhoszen nem voltam nála) stbstb ;) Mert engem is érdekel :D
Doc · Tag · Sajnos Sopron ***moderálva*** város, és a lányok úgy gondolják, hogy az itten fiúk könnyebben lehúzhatóak. Aztán csalodottan távoznak, ezért van ennyi új hirdető, és ezért vana folyamatos változás. Pedig ha vki normálisan***moderálva*** , tisztán, valós képekkel, és akár elfogadható ***moderálva*** , nos, aranybányára lelne. De sajnos sok lánynak nincs meg hozzá az esze (és tisztelet a kivételnek) ezért jönpróbálkozikcsalodottantávozik.... Talán jön majd vki, aki nem két hónap alatt akar meggazdagoni....
Doc · Tag · Jogos, amit leírtok, és éppen ezért érdemes itt leírni a tapasztalatotokat, hogy az ilyen csírájában ki lehessen irtani, hiszen a tisztességtelen lányok úgyse tudnak megmaradni/megélni egy idő után.... Például Gergely barátom, látod, a kamus tündéri masszőrlány is eltünt, és nyugodtan leírhattad volna elsőre is a nevét, hiszen az oldal müködtetőinek sem érdeke, hogy kamus képek legyenek, ezt nem fogják kimoderálni. De ha mindeki maga kell megtapasztalja, hogy a kép kamus, akkor később látja be az adott hirdető, hogy nincs létjogosultsága itt maradni, hiszen folyamatosan csörög a telefonja, és azt hiszi, ha már ott van az érdeklődő, ő is jó lesz. De ilyenkor én is kifordulok, csak ha visszanézed a hozzászólásaimat, én meg is írom, telefonszámmal, mások okulására. Szóval arra kérlek titeket is, hogy jót-rosszat nyugodtan osszátok meg velünk itt, és ne csak pár szóban, akárt bő lére eresztve. És ezzel magatoknak is jót tesztek, mert ha normálisan működik majd a fórum, akkor a kamus lányok hamarabb lebuknak ;)
Lopásra no comment, még nem fordult elő velem, de azért, mert elővigyázatos vagyok, ahogy kiskuki2 leírta, én is hasonlóan teszem :) És a fotók is akkor lesznek valósak, ha itt a fórumon kibukik a dolog, hogy adott szolgáltató nem magáról vagy korábbi vagy erősen retusált fotót töltött fel....
Jó vadászgatást
UI: Sajnos mostanában nem sok időm jut erre a hobbira, de igyekszem én is eljutni :D (Tündéri kamus masszőrlány túl szép votl, hogy igaz legyen, pedig én is el akartam menni hozzá)
Sziasztok!
Stelláról tud vki mondani pár szót?! Nem találtam a kommentek közt sajnos, pedig nekem nagyon bejön az alakja!!!
Előre is köszi!
Ha nem tévedek akkor Adry korábban "Tökéletes Szerető" Adrien néven volt fenn, tehát a Tilda-Adry párhuzam szerintem téves.
most vagy aniko képével hirdetnek pesten vagy aniko hirdet más képével itt! megtalálható ugyanezzel a képpel más hirdető is
Patinho..kicsi laura istenien bánik az ajkaival és cseppmentesen elrendez :)
Urak,egy kis segítség kellene. Kati (39) milyen ?? Volt már valaki nála,aki érdemben is tud infót adni róla? isteni a képeken és hát ha jó,szívesen kipróbálnám. A franciája érdekelne igazán :)
Szia hexe..
Örülök neked, minden gúny nélkül,,... remélem rendbe jön az életed...majd ...., még ha sokat veszekedünk, aztán eljön mikor bottal közlekedünk ,elmegyünk Hortobágyra!!
Szia, jó éjt!
Mi nem kallódhatunk el. :)
Még dolgunk van ezen a Földön.
Édike édekes a fotóid mert fent van egy angol névvel egy közösségi portálon...vajon meikőtöké a fotósorozat??