Veled már rég csendes (nekem), de olvasom Debrecent, valaki megint szeret.
Rokonlelkek vagyunk, kedvesem. XD
Veled már rég csendes (nekem), de olvasom Debrecent, valaki megint szeret.
Rokonlelkek vagyunk, kedvesem. XD
Én még nem kuncsorogtam zsetonért, tata.
Szia :)
A mienk az igazi szerelem. Tiszta, és szabad. :)
Te csak homokozzál, öreg!
Kevés a lé? Van ötletem, a pasik kapósak, kevés a homokzsák. :)
Ő kezdte. Én meg folytatom.
Esetleg én is bemásolok nekem írt maileket, "diszkréten", mint ilko az egyik neki írt enyémet.
A sajátját elfelejtette. :)
Pál papa is írt ám szépeket nekem, megvannak.
Legyen mit moderálni? :)
Ez az igazi szerelem! :)
Most éli ki magát, háááát legyen, segítek.
Az a Te feladatod, hisz ezért fizetnek! XD
Most nyalod a seggét, mi? XD
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!! :)
*** Kérjük a reklám és önreklám mellőzését ***
Kit tudtok ajánlani a 30-40 év közötti korosztályból, akivel el tudnám veszteni a szüzességem?
Köszi
Szevasztok!Vlaki tudna adni pár tapasztalatot Szexi Érett Szőkéröl (40)? merre r3nd3l stb, nem sokan írtak rola eddig a forumon
Lara (21): A hirdetésnek megfelelően itt csak masszázs kapható kézi levezetéssel városunk felhőkarcolójában egy leharcolt lakásban. A lány kedves, a masszázs felejthető, a levezetés jó volt. Semmi különös, de legalább nem magas a rezsi...
Látszik,hogy sok helyet nem megy a bolt:-))
Hello, Rubyról nincs infója valakinek?
Sziasztok! Ma voltam egy Debreceni lánnynál,Zsanettnél. Eszméletlen a lány, és nagyon igényes,csak dicsérni tudom,minden tekintetben.
:D
Aliz 19et ajanlani tudom mindenkinek !!!!!! egy igazi belevalo csajjal lesz reszetek!!!eszmeletlen szep okos baratkozos es nagyon eletre valo egy csaj ,nagyon mosolygos imadnivalo !!!!Gondoltam leirom a velemenyem h en megtalaltam akihez jarnom kell !semmi lehuzas ,semmi ilyenre ne szamitsatok Aliznal !!!csak ajanlani tudom !!
Tisztelt Látogatónk!
Köszönjük az észrevételét, jeleztük a hirdető felé!
Sziasztok nem gondoltam h regizni fogok ide !de Aliz 19et csak ajanlani tudom mindenkinek!!!!!!!!aranyos kedves,eszmeletlen szep csaj , istenni testel!!tudja h mi kell nekunk !!!!!! tobb ilyen csaj kellene !!!!!!!! sziasztok