Én sem magamat. :D
Én sem magamat. :D
Gondolom a ***moderálva***ut sem mond semmit :) Szia! sok nevű lány!
Üdv, hát ha voltál nála akkor jó gyors lehettél, mert én amint megláttam az új képek között (hétfőn) egyből jelentettem, másnapra kétes hirdető jelölést kapott, aztán szerdára ez lekerült és csütörtök óta már Adry néven fotógaranciás képekkel hirdet.
Szerintem meg ez egyáltalán nem lerágott csont! Ha tudsz lopott képet akkor ott a 'Valótlan kép bejelentése', pont erre való hogy a haverjaidnak ne legyen rossz tapasztalata.
Nem tudom ki hogy van vele, de ha egy lány már eleve úgy indít, hogy nem saját képekkel hirdet akkor ott már semmi sem biztos. Az meg hogy hasonlít a képre... pfff, ha lefénymásolok egy rakat húszezrest az is hasonlítani fog az eredetire mégse fogadnád el te se ha így kapnád a fizetésed.
Léna nem nagy szám,de egy látogatást esetleg megér.WL-t viszont ne hagyd ki,mert egy istennö.Ha sikerül vele idöpontot egyeztetned,szerintem gyujts egy gyertyát a templomba mert az csoda számba megy...
Sziasztok fórumozók!
White Lady és Léna elérhető még Nyírehyházán, ha valakinek van tapasztalata a két hölgyről szívesen venném az információt.
Valósak a képek a hirdetéseken, milyen a ***moderálva***, megbizható a környezet...?
Lehet hogy nem tévedsz, én viszont tegnap Tilda linkjét beírva Adry hirdetését kaptam meg. Másrészt simán lehet "Tökéletes Szerető" Adrien -> Tilda -> Adry átalakulás is...
Dugi lakás???Örülök hogy nem vagyok hajléktalan!! :) Családom nincs,igy nem emiatt kell aggódnom.Igy hogy elgondolkoztam arra jutottam jobb ha nem tudják hol lakom.Igy nem tudnak szétnézni,hogy mit lehet a lakásba találni és esetleg késöbb egy betörés során elemelni.Mert volt már ilyenre példa.Meg ezer más buktatót sem kell kerülgetnem.Rizikós bizonyos helyekre elmenni,de inkább megyek mint hogy esetleg olyat engedjek be a házba akit nem kellett volna.
Voltam nála valamikor a nyáron, akkor ***moderálva***. Nagyon kedves volt, bár érezni lehetett hogy nagyon nincs még képben, kicsit hangvezérelt droid volt, de megcsinált mindent amit kértem. Azóta már biztos beleszokott, és vannak egyéni ötletei is. A franciáról nem tudok érdemben nyilatkozni, azzal kezdtünk, de nem úgy fejeztük be, úgy emlékszem jó volt. Nem tudom hogy ***moderálva***e végig, bár szinte biztos vagyok benne hogy igen, mert nagyon pozitív a hozzáállása. Popót is ***moderálva***, de nem próbáltam.
Az öndícséret mindig büdös, már bocs. :) Legalább regisztráltál volna más néven mielőtt hozzászolsz, de ez így hiteltelen. (persze ettől még lehet hogy igaz amit írsz)
Mint hírdető a vélemenyémen megegyezik veletek fiuk!Nagyon sok történetet hallottam itt és abban a városban is ahol előzőleg majdnem 3 évig laktam.
Volt alkalmam végighallgatni pozitív és negatív tapasztalatokat is,de alig láttam ebből vissza valamit itt a fórumban!
Ezel nem csak a fórumoző uraknak hanem azoknak a lányoknak is segítettek akik megfeleló szolgáltatást nyujtanak.Igy nem a kétes hírdetőket hanem azokat a lányokat keresik fel elsödlegesen az uarak akikről mások is jó vélemyénnyel vannak!Ezzel támogatnátok azokat a lányokat akiket sokáig szeretnétek még a városban látni.Azok akikről pedig sok a negatív vélemény,hamarabb tovább állnak igy kevesebb csalódott pasi lesz!
Szerintem ez igy lenne logikus!
Szép napot mindenkinek!
Linda
Andi (27) - nél járt már valaki? Aki járt az véleményt írjon már please! :D
A legjobb csaj messze környéken Lina.Nem könnyű bejutni hozzá.(ennyit róla)
Sziasztok, ma esti szorakozáshoz kit ajánlotok Szekszárdról?
wé.wé.wé. Facebook | Error
Hi!
Miskolcon hirdető Barby (22)-ról vagy Vanda (19)-ról van valakinek infója?
Gergely · Lelkes újonc · hidd el nekem nyiregyhazan a keleti blogban ***moderálva*** a csajok mint itt otthon ***moderálva*** es erre jön rä ***moderálva*** forintal ugy hogy akinel eddig voltam meg ***moderálva*** is szamithato.
Latinos csajok jönek be tud valaki ajánlani a nézésük vaditó alapból
Köszi megnézem
Gergely · Lelkes újonc · hello lehet hogy hülyeseget kerdezek de ez a hello kittis csajszi tenyleg ö van a kepeken vagy ez is kamu,mert szerintem jol nez ki?
Igazad van.Mert tényleg sokszor van olyan,hogy te ki vagy????Biztos te vagy a képeken?
Ha gondolod,nézd meg Éden nevű lányt.Én meg voltam vele elégedve,csak ajánlani tudom.