Igaz, de ki nem szereti. a pénzt....?
Meg nem tök mindegy? A lényeg, hogy jól megcsinálja. Én sokmindnekitől sajnálom a pénzt, de magamtól, az egészségemtől nem. :D
Igaz, de ki nem szereti. a pénzt....?
Meg nem tök mindegy? A lényeg, hogy jól megcsinálja. Én sokmindnekitől sajnálom a pénzt, de magamtól, az egészségemtől nem. :D
Helló!
Az utolsó mondatod, Fehérvár valóban ilyen volt, de már sok a betelepült.
Azért én ránézésre megmondom, ki a született fehérvári. :)
A sztorid tetszik XD
Na, kitavaszodunk, aztán elkérlek a feleségedtől. Ok?
Kösz, tudom, csak szereti a pézt. :D
Közút kezelő. Út infó: feltöltés alatt.
FASZA!! 10:14 Még csak egy napja esik.......nem kerültek képbe......
Hy Gróf, pszihomókus témában nem vagyok otthon.
A térdem még menthető volt, az agyammal már nem tudnak mit kezdeni...!
+ ha úgyérzed a vonat már elment, mindegy is :D
a haverom szerint tényleg nagyon ott van.ha ez segít..
Szia, csak kis pontosítás! Kati, a nyáron ***moderálva***volt, családi okok miatt egy darabig nem volt elérhető. Nem tapasztaltam ilyent, hogy irányítani kellett volna, lehet olyan napja volt. Próbáld meg újra, és a popót se hagyd ki, még hozzá úgy, hogy hanyatt fekszik. Fenomenális! Üdv.
Fütyülős · Őstag · Mi lenne ha egy listát készítene valaki aki gyakran jár lányokhoz, gyakori (megbízható) hozzászóló
azokról a lányokról akik fake hírdetést adnak fel!
Van itt olyan legény a vidéken vagyis vidékin?
Korrekt csaj vagy pircsi. :D
Hy Hexe, Dr Abkarovics Gézát keresd, térd ügyben Ő a legjobb az országban.
Úgy néz ki nincs túl jelentkezés :D ,pedig itt van majdnem 1 honapja . Mármint Fehérváron 1 honapja .
***moderálva***Talán ha megtanulsz németül,akkor van esélyed hollandul gagyogni vmit.Forditva ez könnyebb.Minden holland,még az átlagnál hülyébb is tökéletesen beszél németül.Mondják,hogy a románok azért szeretnek Olaszországban dolgozni,mert hasonlit a nyelv és könnyen megtanulják.Van benne valami,de inkább az olaszok tanulnak meg hamarabb románul.Már ha akarnak!Nem nagyon érdekli őket.
Nemrég vmelyik tv csatornán láttam,hogy vannak kihalóban lévő nyelvek.Vhol a Csendes-Óceánon,a szigeteken van egy nyelv,amit már csak 4-5ember beszél.Még jó,hogy nem azon a nyelven lehet beszélni veletek!!
Mi ez a csend? Sehol senki?
Bush? Írjámáteisvalamit! Mikor deriválunk?
Na, jóccak mindenki.
Egész komoly nyelvi fordulatokat lehet itt olvasni...
:-)))
Gróf?
Világgá mentél? Mikor jössz látogatóba? Megmutatom Fehérvárt.
Szépen szentimentálisan sétálunk a Bory várban, meg a csónakázó tónál.
Na? Kedved?
Apikám!
Hidd el!Még magyarul se tudsz,nemhogy hollandul! "Hidjed" el nekem!Kádár meg a városunk egykori pógármester asszony beszélt így hajdan!
Higyétek el nekem! Így írják!Ezt minden főiskolás leánynak tudni kell. :-)) Tecccik érteni?
3x estem csak el, ez van. Elég furák, meg fájnak, csak félek.
Miért térdelsz annyit??:))):))
Szia,
lehet, én már hétfőn bottal járok :D
el kéne mennem megröntgeneztetni a térdeimet, eléggé szét vannak :(
Lindát ezrek ismerik. XD