Szia Pál,
a borzas az más, ettem sok helyen borzast, de itt a Magyar Királyban az egyetlen igazit.
Az a borzas, ha ugyanaz a szakács leírhatatlan.
Szia Pál,
a borzas az más, ettem sok helyen borzast, de itt a Magyar Királyban az egyetlen igazit.
Az a borzas, ha ugyanaz a szakács leírhatatlan.
Zsebkendőért szaladtam soraid olvasása után!? :) Ennyire sanyarú sorsod lett? Ha nincs borzsas meghívlak egy baracklekváros rácsosra! :)
Mindenképp, Somát ajánlanám! :)
Bocsi a késői válaszért de sajnos le kell lomboznom az örömöket mivel fütyülősnek teljesen igaza van.Én is tudom tanúsítani fütyülős állítását!!!!Úgyhogy sajnálom Kingus rólad nem tudok infót,de Mya-t még a belvárosi xxxyközpontal szembeni panelból ismerem,ahol rendelt pár hónapja szexicica(Kata) néven.Igazából nem érdekel a téma csak mindenki le osztotta fütyülőst aki nem "lelkes újonc" és nem egy igazi beszámolót írt már ide.Az ilyenekre kellene odafigyelni,a hozzászólásai nem bántóak,csak a személyes tapasztalatát szeretné meg osztani.Amiben nem mindíg eggyezik a véleményünk de ízlések és pofonok.A lehúzás sajnos mindenkinek ugyan az!!!Üdv
Karika!
Voltál már Lauránál meg Verenánál?Ez egy "pár" amúgy.
Ne menj inkább!
Kinéztem magamnak Mesit! Telefonon egyeztettem vele, már ott is nagyon kedves volt.
El is mentem hozzá, szexi ruhában nyitott ajtót.....
Már a szobában voltunk, egyszerűen nem tudtam levenni a szemem róla.
Elbűvölt már ekkor, és utána is... Részletekbe nem mennék bele..
Amit kaptam, azt csak úgy tudom megfogalmazni,Hogy visszajáró vendég leszek nála...
Köszönöm mégegyszer Mesi!
Alice, Enikő vagy Jenny-ről tud valaki valamit?
Jennynek csodás posija van......:)
Kata és Szexi ugyan az? A Szexinél (Heni) lévő kép, a hét elején még Katánál volt fenn!!!!????
A mellbőség legalább stimmel...
https://videkilany.hu/szexpartner-forum-szekszard valamelyik lányhoz sikerült eljutnod ird meg légyszi a tapasztalatokat.
Linda ma nincs itt sajnos ,ha tudtok róla valamit akkor meg írhatnátok .
Reni (51)· mezőcsokonyai szexpartner · Lelkes újonc · Sziasztok én is hozzászólok ezekhez .Nálam mostanság az a modi hogy éjjel és hajnalban hívogatnak! De azzal még akkorav problem nem is lenne hanem elmondom amit kérdez tölem illedelmesen s mikor arra kerül a sor hogy mikor jön akkor azt feleli ö csak azért hívott mert nem tud aludni és kíváncsi hogy müködik egy ilyen dolog.Hát ez nagyon feltud húzni. De alapból vannak igen kedves emberek is szólnak ha nem tudnak mégsem jönni. Én az EROPOLISON járok úgy .OTT HATALMAS A KAMU TÖMEG. Arra megy a játék hogy széditsenek. De hála isten azokat hamar kiszúrom.
ja,jól tette hogy kiírta.sok itt a potkány!főleg mikor lefoglalnak egy időt és nem megy,keresztbetéve annak,aki menni is akar.sajnos jártam már így én is,de gondolom nem vagyok egyedül.
Szia Kedves!
Bocs, hogy beleugatok, de szerintem meg nyugodtan! Aki annyira tuskó, hogy nem tud egy nyamvadt smst írni, hogy mégsem jó, és lehetőleg nem 10 perccel előtte, vagy egyszerűen b*szik elmenni, megérdemli, hogy kiírják a nevét, telószámmal együtt! Mert a lányokról is ki szokták írni ha átcsesznek (én is kiírom biztos lehetsz benne), akkor ez fordítva is működhet. Így talán picit kevesebb lesz az átvágás, ha az ember optimista akar lenni!:)
De ő másik Lindára gondolt :D De veled jobban járna :-P
Kedves Hanna!
Szerinted a hirdető lányok közül csak te jártál így??? Hát nem! Szinte mindegyik lány kivétel nélkül megtapasztalja, akár nap mint nap, és mégsem írkálja ki senki, pláne nem telefoszámmal. Minden üzletben van veszteség és minden üzletben vannak tuskók, de ezt egy üzlet sem teheti meg, amit most te itt.
Sziasztok jártatok már lilla 32 és popókedvelő vanda 34 -nél érdekelne infó
Patrik - 30/898-***moderálva*** - Fél éve beszéltünk telefonon, akkor csak azzal húzott fel, hogy megkérdezte, pusztán azért van-e ***moderálva***, mert ő jó pasi. (Bár azt hiszem, inkább azt szerette volna, hogy én ***moderálva***neki, hogy idejön 2 óra fullos dominára...)
Ma kora délelőtt felhívott, mint aki nem emlékszik, hogy már beszéltünk. Biztosan azért, mert olyan sok stúdiós domina/szub nő van Székesfehérvár környékén. :-) Újra végigkérdezett minden töviről-hegyire, én készségesen végigmondtam mindent, a lehetőségeket, az ***moderálva***, és a végén hozzátettem, hogy sem "***moderálva***", sem semmilyen ***moderálva***nincs, ennek figyelembe vételével jöjjön, ha jönni szeretne. Szeretne, most indul, nemsokára itt van, mondta és szépen elköszöntünk egymástól.
Negyed óra múlva, mikor már majdnem elkészültem, hív ezzel a szöveggel: "Szia, ne haragudj, de az előbb lemerült a telefonom és most tettem rá töltőre. Szóval azt szerettem volna megtudni, hogy mik a lehetőségek és ***moderálva***?"
Erre én mondtam neki, hogy biztosan összekevert valakivel, akivel szintén időpontot akart egyeztetni ma délelőttre, és akkor én ezennel nem számítok rá. Micsoda ciki helyzet, nem is tudott rá mit mondani, csak annyit, hogy "Bocsi. Szia." és letette...
Biztosan nem akart ő ezzel rosszat, csak még fel akart hívni három másik lányt, engem talonban tartva, és biztosan fel akart még hívni, hogy lemondja a találkozót, és biztosan nem gondolt bele abba, hogy én hozzá igazítottam a szombat délelőttömet és már lefürödve, talpig dominában vártam.
Sziasztok makktársak!
3 hete voltam Szabina33-nál velem kedves és teljesen korrekt, odaadó volt. Amiben megegyeztünk tartotta is. Könnyű parkolás, könnyen beazonosítható hely. Egy barátnőjével dolgozik együtt a lakásban. Kínosan ügyel arra hogy a vendégek ne találkozhassamak még véletlenül sem, ugyhogy diszkrécióból jeles. Felajánlotta a tusolás lehetőségét, majd masszírozott egy keveset ezután a lompost kezelésbe vette majd előről és hátulról is behatoltam neki amit kéjes nyögésekkel nyugtázott.***moderálva***
Ajánlott kategória!
Javítok, két hete van itt, és igenis van XD
Javítok, két hete van itt, és igenis van XD