hali...vki volt már a relax house masszázs szalonba?
hali...vki volt már a relax house masszázs szalonba?
Nem tudomte kivel beszéltél,de én 2x próbáltam vele beszélni,de bunkó módon rányomtam a telót,ugyanis nem értettem belőle semmit.Egyszerűen irritált a hangjaaa,amikor nyávogva,halkan próbálta eladni magát.Még jó,hogy a szájszag nem kúszik át a telón!
Fütyülős · Őstag · "Tényleg a napokon jártam én is Biankánál és kelemesen csalódtam mert élőbe jóbb néz ki mint a képeken nagyon csinos és persze a dolgát is nagyon jó tud,hát a fr*ncia az tényleg szuper,és aki nem hiszi próbájon ki."
Azt hiszem ennél már nincs lejjebb.
Ez a Bianka vagy a "Köbüki MZ/X" a Mézga családból, vagy a Fekete Pákó a futtatja.
Szánalom!
Köszönöm a dícséreteket, számítottam rá! :)
szevassz joe én voltam nála és teljesen jó a lány kedves bájos és a kégli is baró volt, én ajálni tudom mert tényleg rendben van a csaj!
Ezt magadtól sikerült így leírni,vagy segitett benne valaki?
Figyu joe_bácsika nemvágom mit írsz de az biztos hogy következetes férfi vagy, de amíg nembizonyosodtál meg arról mit írsz, és kit minősitessz győződj meg először is ok!!! És csak annyit a lányok szoktak vásárolni tudod pl: gumit meg miegymást,ahhoz hogy legyen mit a f.....ra húzni ha meglátogatsz valakit talán azért hallasz utcazajt nempedig utcalányt!!! Szia bby !
Huncutka (25)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · ;) :P
Drága Jó Istenem!
Már Maya Gold is a városban van?!Kovi kirúgta?:-))Itt aztán lesznek olyan,de olyan s e x csaták....
Daisy!!!! Na megállj!:-))
Mr.men. · Újonc · Kedves Daisy nekem is elküldenéd ***moderálva*** ,előre is köszi.
Mert nincs meg a számod se már a hirdetsed meg nem találom,sajna ellopták a telom pár napja.dDe viszont szeretnék ujra eljutni hozzád:)
Huncutka (25)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Neked miért küldjem el mikor te már voltál nálam ? :D
Szia!Nekem is elküldenéd? ***moderálva***
Huncutka (25)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Sziasztok Fiúk
Elküldtem mindenkinek :) remélem meglesztek vele elégedve
Sziasztok, tényleg kevés a beszámoló. Remélem ezzel segítek.
Sikerült felkeresnem Kívánatos Angikát, aki szintén a "polírozott udvar" nevű városrészben várja a kiéhezett makktársakat. Az időpont egyeztetése könnyen ment, korrekt tájékoztatást kaptam egy kellemes hangú lánytól. A kégli a környéken megszokott tízemeletes, a szokásos állapotban, voltam már rosszabb helyen is. A bejutás olajozottan megy és egy kifejezetten csinos lány nyit ajtót. Megegyeztünk, hogy***moderálva***. Ebben tk. minden szokásos benne van, csók, NF, KF, 2 action, végig szájba, arcra stb. Nem tudom, ti hogy vagytok, de engem a ***moderálva***helyeken mindig csalódás ér, kivéve mondjuk Alíz 30 (aki eltűnt?) vagy pl. Candy.
Visszatérve Angikára, a bemutatkozó szövegében megigért "vadító francia" teljes mértékben igaz: nekem BN ilyen keményre ritkán tudja fel.... a kéjrudat! Nem tudtam eldönteni, hogy máris eldurranjak, ahova megy, vagy mégis kerítsük elő a vegyvédelmit. Utóbbi mellett döntöttem, amit az is segített, hogy közben ő is alaposan benedvesedett. Az eksön-t ő is élvezte, ennek folymatosan hangot is adott. Végül irtózatosan kitáraztam a fegyvert, vigyáznom kellett, hogy ne üvöltsek, mert igen vékonyak a falak.
Nagyon ajánlott szolgáltató. Neki viszont szívesen ajánlanék egy jó fogorvost, mert érezni egy enyhe szájszagot, amit már nem lehet rágóval vagy szájvízzel leplezni, és ez egy kicsit zavarja a csókolózást. Egyébként tiszta, jó illatú a leányzó. Bár én jó ideje nem lefetyelek BN-nek, 1-2 kivétellel, mert volt már rossz tapasztalatom. Tudod, neked a farkadon látszik, ha nem vagy tiszta, de méhkasba ne dugd a nyelvedet.
Szóval és tettel, fogok én még Angikához menni, az biztos!
Szia Daisy!
Én is kérnék szépen 1 emailt!
***moderálva***
Köszi
Hát bizony volt itt már pár öngól, de a butaság és ostobaság ilyen látványos elegye a "sírjak vagy nevessek"-kérdést veti fel.
szisztok punik!!!!2 en vagyunk joképüek ki elégit ki kettönket egyszere a pécsi lányok kőzül??,
Hamarabb utólérni a "hazug stricentőt",mint a sánta Qvát!
Igaz Gróf?