Csak a szó hiányzik.... és azt szereti amit TE szeretsz... :-)
Csak a szó hiányzik.... és azt szereti amit TE szeretsz... :-)
Elég jó a szórás.... 21- év.... nem egy kategória azért... :-)
Edináról meg ne is beszéljünk rég volt sajnos megeik hogy mellényúl az ember, de 1 x elég volt bőven a stílusa miatt is de inkább nem mondok semmit, ennyi elég..... mély nyomot nem szántott! :-)
Egy jó tanács... járt utat járatlanért el ne cseréld....hacsak nem keresd az UTAT, a régit vagy az újat.... :-)
Sziasztok Nikole-ról tudtok infót adni ??? Milyen élőben érdemes elmeni hozzá???
Sziasztok!
Egy véleményt osztanák meg veletek és nem utoljára... :-)
Lizzy.... Aranyos édes hölgy! Kedves rég nem látott ismerősként fogadott sőt látszott rajta hogy nagyon örült. Jól is esett nem tagadom!
A környezet szép és tiszta, a tusoló is remek,a harcszintér meg hatalmas.... Egy kicsit nehezebb volt odatalálni mint gondoltam de megérte a keresgélést!
Ő külön kategória..... olyan az érzése az embernek mintha barátnővel lenne de tényleg..... :-) Az alakja meg hát na .... olyan amilyen a képeken... hosszú comb... vékony derék, izgató minden porcikája! Inteligens és beszélgetni is lehet vele nem csak arról.... Csodálatos élmény nekem mindenesetre. Egy a probléma, és ez az én problémám , de lehet másé is..... hogy amennyit szeretnék eltölteni VELE annyit nem áll módomban... sajnos! Pedig egy ÉLMÉNY minden perce! Az órát nem nézi nem vagy futószallagon sem... diszkréten intéz mindent! :-) A hideg időjárás ellenére kellőképpen felmelegített!
Kicsit siettem így italt nem kértem de ami késik nem múlik! Csak vigyázzatok rá kérek mindenkit! Törékeny és lelke is van! :-)
Remléem mielöbb viszontláhatom.!!!!
Üdv R.G. :-)
Fütyülős · Őstag · Hoppá, Cleo arccal hírdet!? Mi történt drága?
Kevés a kuncsaft vagy túl nagy volt már az arcod, és senki se kíváncsi rád?
És újra írt. Könyv lesz, amit én nem tudnék megírni.
És egy barát, éreztem. :)
A címet ő adja, de jutalékot kérek!
Bizony, tényleg masszázsra, de sörözünk is :9
A könyv lehet, hogy meglesz, most írt csoma, hogy egy íróval vigyázzak. :D
Hát én nem találtam ennyire viccesnek. Na mindegy vadászgatok tovább. Lesz ez még másként is.
Nyiss, jön. Én is töröltem neveket, újak kerültek/nek a telefonomba, de van, aki örök. :)
Minek kell a v e n d é g e t átírni partnerek??? Modi?
Van, de abból tudod, hogy csak néhány van. Ismerős ezer. :)
Csomával valami elkezdődött, lehet, hogy ennyi év után. Ki tudja, de érdeklem, így kezdődik.
Mi volt itt a baj?
Meg nekem 10-kor vendég, meg amúgy is kidob a Főnök :D
Ne utáljuk már egymást! :)
Mi a jó abban?
Átadlak a csevegésnek! A rácsost csak a süteményre értettem! :)
Én meg mindenhol, cseten, youtubon, és ma boldog vagyok.
Egy volt gimis osztálytársam, már komoly író, válaszolt a facen, aztán mail.
Tőle nem vártam, és tőle jött. :)
Nem volt egyikünk se osztálytalálkozón, ő is magányos farkasnak tűnik.
Egyszerűen nagyon jól esett. Lehet, új könyvet ír?? Hexe, a surviver címmel :D
Tegnap egy turbósított váltoaz volt, házi lekvárral megkenve, őrölt dióval meghintve és úgy sütve! Isteni harmónia! :)
Szia Gróf!
Velem már nem is beszélsz? Galád!
Az ötlet kiváló..! :) Ahogy körbenézek, lennének jelentkezők! :) ...lenne nagy tolongás.
Soma mama gésát? Nem segít a magunk fajtán :D
Ő csak meditáljon, meg delejezzen annak, aki beveszi!