Hentesek kézikönyve.
Hentesek kézikönyve.
Hát én se sértésnek szánom,de szerintem ne érted mire gondolok.De nem lényeg!
te jó ég nem ismered a hajfestéket ? most akkor biztos meglepődsz, de az eredeti hajszínem szőkés vörös. akkor ezek szerint a hajfesték színétől kapjuk a vérünk színét ez jó ezt most hallom először.nem sértésnek szántam de ez a tény.
Te a jóságos Hexe vagy :-)
Hát.... Kedves HannaBDSM!
Szerintem te se lehetsz agyilag teljesen ép.Ha jól mutatja a gép akkor fehérvári vagy.A Patrik meg csak erős a gyanum,hogy nyíregyházi.A szeghalmi csávó,akire még haragszol meg ugye szintén nincs közel.Nem értem mit vagy ennyire odáig,hogy nem mentek.Éjjel meg kapcsold ki a telefont ha már aludni akarsz.A sexnek is van egy egészséges formája.Viszont a képeid alapján te eltérsz ettől.Tudom,hogy van rá igény de egy normális nő akkor se csinál ilyet.Én tisztelem a női nemet még ha Qva is,de csak ha van benne mit tisztelni.Azzal,hogy kiírtad ide a nevüket ne hidd,hogy akkora szégyen lenne nekik.Megboldogult nagyapám mondása szerint,egy férfi még férfi marad ilyesmitől,de a nőkre hamar ráragad egy lemoshatatlan dolog.Itt akinek szégyenkezni valója van az csak te lehetsz.Nekem is volt már olyan,hogy éreztem a csajon,azt gondolja rólam,hogy szegény hülyegyerek!Qvához kell járnia,hogy sexuális élménye legyen.Mégis mikor később találkoztunk egy bankban,a sorszámmal a kezünkben úgy elpirult!Szinte sütött!Akkor meg nálam volt a labda.Akárhogyis de csak megb..szott!Olvasható volt a szeméből.
Verenának és Kupidónak is ugyanaz a válaszom!
A vér nem válik vizzé! (szerintem moderálva lesz)
Szia Ilko és többi hozzászoló!
Az én véleményem annyi, hogy ha bejelentkezik valaki és nem jön el, akkor mentem a számát dáttummal együtt és legközelebb a fülem botját sem mozdítom a dátumos számokra. Egyszer megszívathat mindenki, de többszőr nem, de kiírni gusztustalan dolog a privát adatait, mivel kerülhetett olyan helyzetbe, hogy kisebb gondja is nagyobb volt annál, hogy idecsörögjön. Ha meg pusztán csak szórakozásból jelentkezik be valaki és esze ágában sincs eljönni, az meg cserélgesse a számát minden alkalommal, hisz minden szórakozás pénzbe kerül.:))))
Szia Fütyülős!
Szerintem a B., variáció lehetséges, túl nagy volt már az arca, és senki nem kíváncsi rá... :D
Üdv Mindenkinek!
Hogyan viselitek ezt a nagy havat? :)
Így van Ilko!
Jogos.
A hűséges férfi.
Page not found - KŐRÖSI ZOLTÁN
Helló fustos az a helyzet, hogy nekem inkább a sötét haju lányok jönek be a szőkék anyira nem talán azért mert én is szőke vagyok !!! Tehát tudnál nekem ajánlani egy megbizható feketét vagy barnát akihez érdemes elmenni ???
Üdv!
Lettyről tud valaki vmi infót?Elérhető-e még 1általán?
Kitti vállal popót?
Nem adom könnyen a barátságot, de Csoma más, 14 éves koromtól ismerem, tiszteltem akkor is.
Most meg érzem, csak velem beszél (legalábbis ilyen mélységekben) az osztályból, ő se jár osztálytalálkozókra, a mailek szálltak, szállnak oda-vissza.
Szerintem hamarosan Fehérváron lesz, és ennyi év után élőben végre. Mindketten magányos farkasok vagyunk, annak ellenére, hogy beszélgetük, én elég sokat állítólag, akár a semmiről. Asszem a nyakába ugrok, alig tudtam aludni, olyan jól esett, hogy pont én, a matekos agyú. :) Egy rugóra jár az agyunk, és az érzéseink is hasonlók. Most megy a válasz neki, aztán este folytatjuk.
A szerződést majd megírjuk, már ledumáltuk. :D
Csak hülyültem, tudom, én a Kató vagyok XD
Kedves Nitta,
én megértelek, de nekem ennél kevesebbért, és udvariasabb kérésért is nekem rontottak, olvass vissza hányan.
A feslettség nem itt van, ne ítélkezzünk mások felett, nem mi vagyunk az Isten.
A belső békéd legyen meg, hogy igazán jó masszőr lehess, mert ez nem csak egy fizikai közérzetet javító szolg.
Nem kioktatni akartalak, bár tényleg az anyád lehetnék, de nem vagyok az (ezen a megszólításon azért kiakadtam, kicsit több tiszteletet!).
Én itt végeztem, de a hirdetőket, ha kérhelek, ne bántsd, mindenkinek megvan a saját élete, csak hallgatnak.
Te megvagy a masszázzsal, más meg mással, vagy masszázzsal, és mással. Akkor masszírozz csak, de ez itt egy partnerkereső oldal.
A civil életben van a feslettség, te nem látod?
Béke veled!:)
Szia! Verena vagyok. valóban együtt dolgozunk, de örülnék ha bővebben kifejtenéd hogy miért is ne jöjjön hozzánk?
Úgy látom egyet értünk.
Edinánál nem éreztem magam valami jól, bár félreértés ne essék: amit a szájával csinált, az nagyon jó volt. Csak a stílus, ami az egészet körülveszi csöppet sem mindegy. Először kiváncsiságbl jártam nála, másodszor meg azért, mert más nem volt elérhető, és lőni kellett. Igyekeztem is mihamarabb eljönni. Én az utóbbi kategóriába teszem: ha lőni kell, próbáld ki, egyébként hagyd.
Nem ajánlott csávókám!Ird be a keresőbe a nevet és dob egy pár sztorit.Inkább a szőkéket ajánlom neked!