Már ne haragudj meg, de most nagy csiklót vagy nagy szemérem ajkakra vágysz?
Mert nem mindegy. Szerény anatómiai tudásom szerint. Igaz lányok?
Ha jobban behatárolod van tippem rá!
Már ne haragudj meg, de most nagy csiklót vagy nagy szemérem ajkakra vágysz?
Mert nem mindegy. Szerény anatómiai tudásom szerint. Igaz lányok?
Ha jobban behatárolod van tippem rá!
Szia Császár:)
Köszönöm kérdésed...elvagyok mint a befőtt...tartósítva:)
Te hogy vagy,mi újság veled?
Régen láttál,mert igyekszem minimálisra korlátozni részvételemet a fórumon.
Ha jól látom Írisz odaadta a telefonját a Lola nevű versenyzőnek.
Helló
Igen. Csak te olyan jámbor lélek vagy, hogy az ominózus HSZ után is beírtad, hogy nem tudsz rá haragudni, stb. stb. Én nem vagyok ilyen. Itt nem a haragról van szó, csak nálam az volt az a határ, ahonnan már nem tudok jópofizva visszalépni. Igaz, hogy a nemesemberrel hetekig-hónapokig gyepáltuk egymást, de eltekintve pár oda nem illő lépéstől ez "kellemes" kikapcsolódás és agytorna volt. Abban az időben még ő is ellene volt, aztán hirtelen a legnagyobb haver lett. De ha az ellenségem ellensége a barátom-féle nézőpontot nézem, én akkor sem értem, hogy hogy illek bele a képbe: nem ellenség voltam, csak egy félig-meddig idegen valaki, akivel már nincs mit beszélnie.
Te meg pláne ok nélkül kaptál egy nagy maflást.
Üdv
talán nem kellenne annyit szemétkedni vele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
üdvözöllek ccavargó 69 mi a probléma velem??????????????????
Szia!!
Te is ugy érzed,ahogy én??Furcsán kurtán elárulva??
Üdv nektek. Pircsiről tud valaki infót? Esetleg volt nálavalaki?
Sziasztok!Olyan lány érdekelne akinek jó ngy a csiklója(mint a pillangó szárnya) Mellesleg jól is nézzen ki!!!! Van ilyen?
Nincs válasz.
Más. Mivel én nem vagyok híve az SMS-partiknak, ezért itt reagálok a délelőtti üzenetre. Részemről itt nem egy bizonyos szintre való lesüllyedésről van szó, hanem egyszerűen arról, hogy mikor befejeztük a haverkodást, te gyorsan elkezdtél más net-cimbi után nézni. Még Ilko is jó lett volna hirtelen, de ő visszadobta a labdát. És ekkor újra megtaláltad a nemesember személyében az aktuális havert, akinek úgy érezted, hogy el kell küldeni a leveleket. Mivel akkor még meglehetősen erős ellentét volt köztünk, ezt a békát ezért nem tudom lenyelni. A többi dolog (hadd ne soroljam) már csak hab volt a tortán, és megmutatta, hogy egyáltalán nem vagy korrekt játékos és partner. Viszont azt se feledd, hogy én soha nem kértem tőled, hogy segíts a nemesembert "osztani".
Már gondoltam rá hogy fényképezőképpel látogatom meg... aztán kiteszem ide a képét, meg a kolléganő réka képét is. Cigók a gazdik, aztán ott nem számit kinek a képe van a hirdetésben.
Mosd ki a csipát az őrszemedből és olvass a sorok között....
Engem sosem érdekelt ki hány évesnek hirdeti magát ha a képei megfogtak és telefonon keresztül is szimpatikus akkor ok. A helyszinen meg eldöntöm a többit. Az ilyen megnyilvánulásoktól ( kasztnicserés példány ) rosszul vagyok. Azért mert valaki ezt csinálja ugyan olyan ember mint a többi, nem tárgyak, nem használati eszközök. Vagy csak lehet én vagyok ezen a véleményen.
Szia Ditke!
Mi újság van? Hogy vagy?
Régen láttalak... Úgy látom folyik a témázás. :D
Üdv.
Hát igen, előfordul egy jó pár ilyen lány...
Lehet nincs képe hozzá:-)))
Anikó sem a saját képvel hirdet...
Persze Mona..láttam.
Csak én is leírtam ezzel kapcsolatban a véleményemet:)
igen olvastam valahol!!!
Viszont ha tovább olvasod akkor láthatod,hogy mit reagáltam a többieknek!!!!
Kedves Mona!
Gondolom ezeket az"okosságokat"olvastad valahol,és nem magadtól találtad ki:)
Az utsó két bekezdésre reagálnék ha megengeded.
Igen,ez a hölgy munkája,de ha kellemes,figyelmes a partner...akkor miért ne élvezhetné az együttlétet?
Hülye lenne ha nem tenné...tudod..kellemest a hasznossal:)
Nem szólva arról,hogy a partnerek többsége igenisodafigyel a szolgáltatóra,és szeretne neki örömöt okozni,mert ezáltal neki is jobb lesz az együttlét.
Ne legyen úriember,és igenis adja a hölgy kezébe a pénzt:)
Sajnos volt már szerencsém átverésben a partner részéről...és gondolom nem csak én vagyok ezzel így.
Ebben a mai átverős világban ne kényeskedjünk...igenis kérjük kezünkbe a pénzt...