Hanna: Én is az elején voltam nála, de nem tapasztaltam semmilyen negativ viselkedést. (Sőt inkább olyan "bújós" barátnős feeling-je volt az együttlétnek.)
Valóban sötét a haja és kreol (vagy szolizott barna) a bőre, de szerintem nem roma a lány. Amúgy nagyon értelmes, kellemes volt vele beszélgetni is.
Az action során velem aktív volt, a ***moderálva***zavart tétovaságát láttam rajta de ez számomra inkább pozitívumként jött le. (Számomra fontosabb a temészetes viselkedés, mint a profizmus...de ez szubjektív dolog.)
Tehát összességében nálam ajánlott kategória.
És akkor egy beszámoló
Vivien (23): Gyors egyeztetés után elindultam a megadott címhez, mely az "autós meki" közelében található, a parkolás nem okoz gondot. Panelben fogadott, a lakás rendezett , a fűrdőszoba tiszta. A fotókon Ő van, ez nem okozhat meglepetést, de jelenleg a haja kevésbé göndör és egy picit rövidebb is. Vivien alkatra telt, természetes és méretes mellekkel amely a nagyságához képest nem nagyon "gravitál".
A lány nagyon kedves, és arcra is szép (bár ez megint szubjektív). Gyors zuhany után NF-val kezdtünk, mely kellemes volt. kevés kézmunkát használt. A viszonzott kényeztetésre jól reagált, így hamar felkerült a védelem.
Az akció során a bevezetés csak lassan ment, mert a p*nc* meglehetősen szoros, így nem lehetett kapkodni. Rövid idő után már hangokkal is nyugtázta a ténykedésünket, szerintem egy jó hallású szomszéd ilyenkor már kedvet kap...
(Fütyülős, valamikor kerestél olyan lányt aki hanggal is kifejezi ha tetszik neki a műsor, ha aktuális még a dolog akkor szerintem érdemes Vivient megkeresned.)
Az ***moderálva***dolgok debreceni viszonylatban átlagosak.
Részemről Ő is ajánlott kategória.