Zita(28)-ról van valakinek infója?
köszi
Zita(28)-ról van valakinek infója?
köszi
Hát Szuzinál még nem voltam pedig szemeztem vele nagyon. Viszont sajna fogatlan Aliciánál voltam még valamikor január elején. Miután fotogaranciás lett Szuzi megfordult a fejemben hogy mégis megpróbálom, aztán csekkoltam a telószámot, és rájöttem hogy fogatlan alicia visszahivott annó ugyan erről a számról. szóval inkább letettem róla. Viszont helyette fölhívtam Anitát, aki ma került föl az oldalra, és nagyon nem bántam meg. Gyönyörű barna őzikeszemek, tökéletesen arányos formás gömbölyded alak, és ráadásnak nagyon kedves természetes lány. Aki szeretne maradandó élményben részesülni javaslom keresse de gyorsan, mert elmondása szerint 2 hétig tervez itt maradni, aztán továbbáll.
Szia!
Délutánonként a chaten feltűnik, próbáld meg ott. :)))
Hahhó:) Aki volt már Szuzinál és tényleg ő van a képeken az legyen szives irjon róla :) Kösszi
Szeretnék kérdezni az itt hirdető Kingáról.Máris kétes hirdető, pedig nekem tetszik. Ki ő?
Hahó Makktársak!
Ki tud valami közelebbit Mesiről? Pár napja hívom, sohasem veszi fel.
Irigylem a szerencséseket, akik bejutottak hozzá.
Köszi az infot.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Kedves pasi!Nekem se tetszik...de neked mi hözöd hogy itt mi tőrténik hisz Salgotarjáni vagy..
Nem reklám :)
Gyerekek vagy nem ismeritek fel a cigányokat mert nem láttál soha vagy annyit láttok belőle hogy nem tudjátok már megkülömböztetni mert neked az a megszokott.Ő nem az a cigány lány aki a putriba nevelkedet ha nem az igényesebb gazdagabb családbol származhat... 100 TAGU CIGÁNY ZENEKAR IS cigány mégis elitek...Ezt netagadjátok ..Vagy talizunk a viztoronynál jövőhéten a buszmegálloba hétfőn 10 kor és ott döntsük el én 100e ft rakok rá hogy cigány lány!
altrix · Újonc · Jah értelek már!
Akkor bocs!
***moderálva***
4. emeleti lakás.. elfeledtem az utca nevét... de odatalálnék...
A lakás nem nagy szám... az ágyon elfértünk.
Bevezetett, megbeszéltük mennyi időt töltenék ott... és neki is láttunk... elkezdtem levetkőzni.. segített :)
És mindjárt szájba is vette a szerszámot... jó a szájmunkája, ezt komolyan mondom...
Hatalmas mellei vannak! Kis szopás után belepattant és hát nem kímélt nem egy fadarab akit mozgatni kell.
Kitöltöttük az 1 órát bőségesen... 2. menetben is hasonlóan intezív volt...
Összességében jó volt! Nem az tipikus bomba nő aki szép meg modell alkat.. de olyan akit úgy jól megdugnál és meg is teheted!
VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Bonára lennék kiváncsi. Jó lenne lehetne üzenetet irni egymásnak.
Hmm. Lehet meglátogatlak, aztán elmeséled...
Szia Hexe :)
Köszönöm a kedves tanácsodat :D
Lenne ötletem!! :)
Most akkor, hogyis van ez? Szuzi ugyanaz a ***moderálva*** , mint fogatlan Alicia, vagy mégsem? Tegnap még kétes hirdető volt, ma meg fotogaranciás. Már csak azért is érdekelne, mert Alicia sem foggal, sem fog nélkül nem az esetem, Szuzi viszont eléggé szemrevaló teremtés.
Nincs fenn képes hírdetésed,? hogy a fórumon kell reklámozni magad, de látom, már moderálták, mert ez nem a reklám helye, és biztosan törölni is fogják.
Hexe...Az anyukám megszólítást a kicsi csillagért kaptad,mert ha tiszteletről beszélünk akkor ugye ez ne csak az egyik féltől várjuk el,hanem oda-vissza működjön.Én mellesleg nem a kort hanem a bölcsességet és egzisztenciát tisztelem...olyan nő aki ennyi idősen itt hirdet valahogy nem vált ki belőlem tiszteletet,főleg ha ő is lekezel engem.És hozzáteszem hogy attol hogy fiatalabb vagyok,ne légy benne biztos hogy nem láttam többet nálad...tehát ez nem az a hely és te nem az az ember vagy aki megengedheti magának ezt a stílust...erről ennyit....amondó vagyok hagyjuk egymást békén.Legyen szép napod és mindenki másnak is :)
altrix · Újonc · Kösz az infót Teodor!
Én még nem voltam szekszárdi csajnál...
Pakson voltam... azt tudom ajánlani...
Véleményekre lettem volna kiváncsi én is a szekszárdi csajokról... de sajnos hallot ez a fórum... remélem lassan életre kel és megosztjuk a tapasztalatokat egymással!
Hogyne!:D
Kedves senkikém egyem meg a drága szívedet há nem tudtad mindenki aki feketére festi a haját gyanús az má csak cigánytestvír lehet.ezem még én is röhögök pedig még mindíg nem hozták a segíjt a francba!!!!!!!!