én is jártam így vele párszor...de aztán bejutottam.hát hidd el nem veszítettél sokat...lekezelő és még csúnya is,a képeknek köze nincs a valósághoz.vannak a városban 1000szer jobb csajok nála.
én is jártam így vele párszor...de aztán bejutottam.hát hidd el nem veszítettél sokat...lekezelő és még csúnya is,a képeknek köze nincs a valósághoz.vannak a városban 1000szer jobb csajok nála.
Izácska (43)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · És te miért is nézed le az ilyen ***moderálva***???Te is ugyanugy hozá nyulsz a farkukhoz...:)
Sziaztok
Igen, előkerültek a lányok, csak más néven.Sindi jött fel Győrből Januárban, Ő most Lili lett, és ment vele a Réka aki Niki lett.Érdekes módon a lakáskulcs is előkerült, bedobva a postaládába papirzsepibe csomagolva.
Természetesen sem a magántelefont, sem a másik telefonokat nemveszik fel.Én mindig kiírom a telefonszámom.
Most még várok egy picit, hátha felhívak.Én a kis naív:-)Ha nem akkor itt kell üzengetnem nekik hátha észhez térnek.
MINDENESETRE JOBB HA VIGYÁZ A GYÖRI LAKÁS TULAJDONOSA, NEHOGY NEKI IS TÖBBE KERÜLJÖN A LEVES MINT A HUSI.
Ha nemjelentkeznek, akkor már személyes üzenetet kell hagynom itt nekik.A Nikit három éve ismerem, vagyis azthittem hogy ismerem, mégis HATALMAS CSALÓDÁST okozott nekem.Remélem ezekután rajtam kivül itt nemfog senki póruljárni.
Kellemes estét mindenkinek
szia Nitta, de akkor ez most tényleg halálosan komoly, hogy semmi mást nem vállalsz? még egy ici-pici vetkőzést sem?
Igen de ez nem publikus.
Nem hivatalosan dolgozó masszőz , vagy nem igaz?
Piroson doktor írt egy korrekt beszámolót Nórikáról.
Daisy-re pedig az egész város rá van izgulva.
Akkor lesz itt igazán olvasnivaló! Sutba a romantikus füzetekkel.
:-)
Esetleg a próbavásárlásra is van tipped?
Hát én gondolok valamire, csak kíváncsi vagyok, hogy ki meri-e írni :-)
De ha jóra gondolok, akkor megint puskaporos lesz a levegő.
Igen. De "-na" nélkül.
mi vagyok? hómunkás? mikulás? vagy mi? sajnos nem tudom kiolvasni ne haragudj. :)
Szia QC!
Igaz milyen izgi? :D
Főleg ha még majd egyszer előkerülnek a csajok...
És megosztja majd velünk "laktulaj" , hogy-hogy alakult az ügy.
Még az is lehetséges, hogy előkerül a lenyúlt lakáskulcs. :D :D :D
Hello mindenki
"Szép Arcú" névvel hirdető csajsziról valakinek, valamilyen személye tapasztalata????????????
Hova tűnt Stella???
Miért is pont odda hisz mind2 vállalja és ha oklevele,iskolája van belőle akkor ő hadd dőntse el..Mondjuk ez engem nem érint csak kiváncsi voltam meg érdekes ez a felháborodás...
De sok olyan van aki masszázst válal ,de mást is akkor mégis hova rakja magát???
Uraim, még mindig várom, hogy valaki pozitív beszámolót irjon Nórikáról, már ha van ilyen... Illetve megkérdezném a régi fórumozókat, (karikát, fustost, és persze sörös barátunkat, akinek valóban élvezetesek az írásai) hogy közületek járt e már valaki Daisynél? Kizárólag új hozzászólóktól olvastam pozitív véleményeket, viszont én a Ti tapasztalaitokra lennék kíváncsi, mert úgy látom, hogy a véleményeitek mérvadóak, sőt mértékadóak. Előre is köszönöm!
Gondolom szoktad a híreket is olvasni a neten , merre járnak, esküvő szervező, kozmetikusok, fodrászok,, háziorvosok,sajnos sorra kerülhetünk mindannyian.Igen nézik a netet, ők is emberek, Az hogy utána ki az álldozat, azt csak ők tudják, ezért dolgozz hivataloasn , abból bajod nem lehet.
Lehet! Be kell menni az önkormányzathoz. Ami kell hozzá maj ott elmondják, egy pár orvosi vizsaga ,teszetek, de szerintem megéri a saját maga megnyugtatásáért, ésa megrendelő részéről is. és csak***moderálva*** kerül, és egy nyugott életbe.Külföldön munkába se álhat valaki míg orvoshoz elnem küldik. Érdemes kipróbálni.szép napot.