HEXE!!!
Te miért bántasz engem folyamatosan??
HEXE!!!
Te miért bántasz engem folyamatosan??
Ditke!
Hát vannak új képeid? És nem is mondod?
Rendben :)
na igen ez igaz , de én amondója vagyok ha megtalálom itt nyiregyen a nekem való hölgyeményt csak oda fogok járni és soha nem kell attol tartanom ki huz le kirabol le, jo hogy van ez a fórum hiszen mindenki meg tudja osztani a véleményét tapaszztalatait :) hamarabb kellett volna regiznem részben utálom az ien dolgokat mint pl.. a lehuzás ugyan akkor valamien szintem már értemis a dolgokat nevet nem mondok de nem rég játram egy hölgynél óriási csalódásban részesültem sött még a tárcám sem bánta rá kb 2 hét mulva össze futottam a növel nem szoltam csak láttam hogy eggy tündéri kislánnyal vásárolt a tesco bevásárló ban és sok dolog meg fordult a fejemben pl az hogy lehet mindezt a gyermekért teszi jó persze ottvan az hogy tisztességesen is meg lehet keresni a lényeg az nem szeretném bántani a nyiregyházi lányokat ..... de nemigazán keresem a társaságukat és én azt mondom azzal hogy le mocskolom öket itt azal már sajnos nem lessz jobb , aki meg nem olvas fórumot az vessen magára :)
Igen..még mindig ott vagyok...tudod nem vagyok az a költözős fajta:)
Ha úgyis régen voltál...várlak szeretettel:)
Nem engednék meg ugy sem... eddig egy csaj volt aki irta adatlapján hogy lehet képeket csinálni meg videozni akcio közben. Győrben meg Veszprémben szokott hirdetni Angel néven. Nem tudom hogy dolgozik e még. Valamikor volt Fehérváron is pár napig azota se volt itt. Pedig elmentem volna hozzá.
Elég lehúzás, ha elmész szórakozni, kikapcsolódni valahova...ahol esetlegesen olyan dolgokat is megkapsz amit otthon nem (ne felejtsük el, hogy a legtöbb embernek akik ilyen szolgáltatásokat igénybe vesznek, működő párkapcsolata van..talán pont ezért működik)..vagy csak heccből,.... az is lehúzás ha a hosszú hosszú ígéretek helyett, amit a telefonban hallasz, kiveri neked valaki úgy, hogy közben előre megfélemlít azzal, hogy egy pitbull (kutya, vagy a barátját hívják így) van a szomszéd szobában... Ez önmagában lehúzás. Rablás nem gyakori, mert azért valljuk be, hogy azonnal rendőrt hívnánk még akkor is ha egy prostinál történik a rablás...
Azt tudom, hogy Nyíregyen. De még mindig a ***moderálva***, a fagyizó környékén? :)
Az az igazság, hogy már nem mostanában voltam nálad.
Üdv!
Nekem Nelly(19) volt a kedvencem,de sajnos "leszerelt".Bár a telója kicsöng,de nem Ő az.
Az Ő telójárol kaptam Az Éden nevű lányt,most nála szoktam eltölteni az időmet.
Szóval kaptam Édent.
A napfényes udvarban lehet elérni.Jó a parkolás,könnyű megtalálni.A lakás panel,de tiszta a fürdő és a szoba is.Diszkréció teljesen biztosítva.-míg zuhanyoztam,kint várt,nehogy valakivel összefussak.
A lány tiszta,szolis bőrű és igencsak ápolt.***moderálva***a popó,de azt is próbáltam már.***moderálva***
Alakja igen csábító,viszont pici mellekkel van megáldva,de azok érzékenyek!Puha lágy franciája,melybe ugyancsak vannak DP elemek,de nagyon kellemes.Hamar állóvá varázsolt,majd mikor kértem felvettük a vegyvédelmit.Hagyományos pózban kezdtük,majd kicsit lovagoltattam,de ezt nem mertem tul sokáig,mert félő volt,hogy idő előtt tüzelek.Kérdeztem,hogy Ő mit szeret,mondta,hogy hátulról és felvette a pózt.Sajnos nem tudtam türtőztetni magam,és elég hamar elmentem.
Beszélgettünk még egy kevest,majd zuhany és eljöttem.
Röviden ennyi.
sziasztok nem akartam de mégis csak regiztem sokat olvasom a fórumot, ma meglátogattam DORKA nevezetü hölgyeményt, háátt mit is mondjak nemigazán voltam megelégedve a szol......al az akció része szinte a beszélgetés és a kérdezösködéssel telt el sajnos ött nem tudom ajánlani senkinek !!! nem szeretném le mocskolni de vannak dolgok .....a natasa hirdetöbe énis bele huppantam ottsem sok sikerrel jártam fürdés volt BRÉ CIBÁLÁS!! volt de szerencsére lehuzás nem ha valaki lenne ojan rendes és ajánlana nekem egy ojan lányt aki tényleg meg bizható és szorgalmas azt nagyon meg köszönném .
A szép nagy szeméremajkakra én is szívesen fogadom és megköszönném tippjeid ! Írhatsz ide, vagy a***moderálva*** is, ha gondolod. Előre is köszi !
Én mindig ugyanott..Nyíregyen.
Azt hittem már voltál nálam.
Nem keversz valakivel?:)
Felhívtam NAtasát...tényleg ő az!! megismerem a hangját!! messziről kerülje mindenki...LEHÚZÁS!!!
Merre rendelsz éppen kedves Ditke?
Jézus, te beteg vagy..., mindig más a hülye te sose...
Marcella hol leveszi-hol felteszi a hirdetését. Viszont a fiatal csajok többsége gyorsan felszívódik. Gyakran mielőtt rávenném magam, hogy meglátogassam. Pl. Viola csak pár hétig volt, Napsugár is eltűnt, Cleo feltette az arcképét, majd 2 napra rá iszkiri, bár a beszámolók miatt hozzá amúgy sem mennék. Sőt minden csajhoz csak akkkor, ha van róla + leírás. Bia23 fényképei is nagyon bejöttek, aztán a legrosszabb élményem volt.
Szia Császár!
Örülök,hogy minden rendben.
Amikor szeretnél:)
No, akkor uraim!
A hirdetésemet töröltem innen, nehogy kiszúrja valakinek a szemét. Hova lett a kis szűz Leila hercegnő masszözke?
Csak addig volt itt, amíg én? Megnéztem a számlájóját, amit ugye sokan nem néznek, én viszont a részleteket is.
Hirdetés feladása november10-15 között, már nem emlékszem. Január közepéig nem volt a Masszázsban, figyeltem naponta, kik vannak fent. Hol is dagadt fel a számlálója 18000 fölé? :) Aztán most eltűnt, 1 napot volt fent. Két napja sehol. Cél elérve, én nem vagyok.
Elgondolkodtató.
Pál-Pusztai! Mivel tartozol te nekem?! Senkit nem sértegettél itt, egyedül engem ***moderálva*** le, a fiamat sértegetted nyilvánosan, mocskos leveleket írtál, arra ment a neked való válasz. Ha te így, én is. Egy jelentéktelen senki vagy számomra, inkább sajnállak, mint utállak.
Küldetésed véget ért. Lementem, mint hirdető. De a szemtelen ***moderálva*** még mindig jár.
Ilko drága, konkrétan szintén egy nagy nulla vagy számomra, a jópofizást nem én kezdtem veled, te választottál ki magadnak. :)
A szád neked is jár, tehát te is egy ***moderálva*** vagy.
QCp! A mailek azért mentek át Grófnak, mert úgy gondoltam, tudnia kell a szarkeverést, ami a háta mögött folyik. És igen, azon dirciztál be, hogy nem veszek részt ebben az óvodás szintű forradalomban Gróf ellen.
Lényeg a lényeg, mind hazudtok. Több pasast itt nem tudok, akit "megbántottam" volna. Ők a többség, a normális Férfiak.
Pircsike. Na, azért annyira nem kell védeni azt az "ártatlan, érzékeny" lelkét. Csak beszélgetni kell lányokkal, férfiakkal a chaten.
Folyamatosan balhézik. Először kitalálta, hogy fiam Alex, most Nimród, akiről fotóm van, levelezünk, telefonon hallom, hogy tényleg férfi, kitalálta pircsike, hogy nő. Állítólag egy nagy hisztiről maradtam le. A lányokat is kóstolgatja, osztja. Ez már nem az én dolgom, majd a lányok lerendezik.
Örömmel tölt el, hogy még mindig ennyire fontos vagyok, hogy oldalakat kell rólam írni. Nincs más témátok? Szánalom.
Sziasztok!
Gyulám újabban Natasa néven hirdeti a ványadt kis testét. A kis ostoba kicsillagozta a mellbimbeszt, mert tudja, hogy arról tutira felismerik.
Gyulám, ha rajtunk múlik,többé egy fillérrel sem tudtok lehúzni senkit- aki meg olyan ostoba, hogy nem tájékozódik előtte...hát kb. így járt.
Szia Buenos.
A Hanna nem tűnt el, fent van a hirdetése...