Üdv Mindenkinek!
Úgy látom visszatért Cleo.
De látom nem kapott rendesen enni, mert kórosan sovány szegény szerencsétlen... :D
Üdv Mindenkinek!
Úgy látom visszatért Cleo.
De látom nem kapott rendesen enni, mert kórosan sovány szegény szerencsétlen... :D
Csak egy kérdés.
Mi vitt rá,hogy felkeresd??-mert én a képei alapján biztos nem vettem volna jegyet,erre a meccsre!
Ebben biztos voltam:) Amúgy nekem tetszik az a cigis kép (is:D)
El kell mondanom amit ma tapasztaltam !
Voltam a Tina21 nevű hölgynél.Eddig is voltak beszámolók,de senki sem említette,hogy a hölgy igénytelen azaz a punci full büdös,már az egy kicsit furcsa volt,hogy mielőtt megkezdtük volna megtörli a kis kendőcskével,gondolom ez választ el két ügyfelet egymástól azaz ennyi a tisztálkodás két makktárs között !!!!!!!!!!!!!! Amikor belefogtam volna a kicsike intim részének a kényezettésébe-----mit mondjak,felfordult a gyomrom amikor a szagot megéreztem,én adok a higiéniára,lehet,hogy ez másnak nem számít.Ez rányomta a bélyegét az együttlétüünkre,nagyon gáz lett...Nem ajánlom senkinek !!!!!!!! A beígért csók,az nem is jött szóba ,amikor rápróbálkoztam ,,,,felülről,elfordította a fejét,mint aki undorodik,csak legyen már túl.Nagyon nem ajánlom senkinek a leírtak alapján,ne járjon így senki mint én,mert ez nagyon nem volt jó élmény.Teljesen gépies,no barátnő Feeling,annyira negatív,amit rég tapasztaltam,buta voltam,hogy a kíváncsiságom áldozta lettem,vannak sokkal jobb ( ettől minden jobb ) csajok itt debrecenben !!
Srácok!
Ne ijjesztgessetek már! Csak kapkodom a fejem, hogy mik meg nem történtek Veletek. Úristen! Én most komolyan mondom, beszartam.
Szinte szerencsésnek érzem magam, hogy eddig ilyen helyen nem jártam (vagy nem tudtam, hogy ilyen helyen járok).
Mindenesetre legutóbb Lolánál jártan, aki valóbam Írisz telefonján és helyett érhető el. De ez nem volt probléma, mert nem is titkolta, hogy ez így van, másrészt a képeknek megfelelően néz ki a valóságban is (márpedig a képi mustra alapján "kívánatosnak" találtam a hölgyet). A lakásban nincs több, mint testőr. Ami azt illeti tiszta és rendes panellakás, ha nem is 4*-os, de legalább 3 és fél.
Lola testét gyönyörűnek találtam (arca sem csúnya) és mivel én kedvelem az átlagosnál nagyobb természetes ciciket ez engem elfogulttá is tesz vele szemben. Kedves, odaadó és még el is lehet vele beszélgetni. Negatívumként azt tudom felhozni, hogy natúr franciát nem vállal. Tehát a vegyvédelmit szinte azonnal fel kell venni. Ugyanakkor az ***moderálva*** pesti színvonalon vannak, tehát itt az átlagos debreceni***moderálva*** kapsz.
0620-255-***moderálva*** csak hivogat , beszélget majd jön egy óra mulva. késöbb vissza hív még sem, csörög ha rá ér. mind ezt éjjel 3órakkór. Reggel küld egy emst hogy jöhet e, és megint kezdödik elöröl. 11óra körül felhivhogy nem tudja mikor végez, de jön csak éppen elfelejti mondani hogy céges telefonról szórakozik. Mikor már vissza hivom hogy na végre jön e akkór más kolegája veszi fel a telefont, azzal hogy ő már nem dolgozik. Bunkon felhív hogy mit képzelek magamról hogy , meg merem kérdezni egy nap hivogatás után hogy mivan , még engem szemetez le. SENKI NE KEZDJEN VELE .
0620-255-***moderálva*** csak hivogat , beszélget majd jön egy óra mulva. késöbb vissza hív még sem, csörög ha rá ér. mind ezt éjjel 3órakkór. Reggel küld egy emst hogy jöhet e, és megint kezdödik elöröl. 11óra körül felhivhogy nem tudja mikor végez, de jön csak éppen elfelejti mondani hogy céges telefonról szórakozik. Mikor már vissza hivom hogy na végre jön e akkór más kolegája veszi fel a telefont, azzal hogy ő már nem dolgozik. Bunkon felhív hogy mit képzelek magamról hogy , meg merem kérdezni egy nap hivogatás után hogy mivan , még engem szemetez le. SENKI NE KEZDJEN VELE .
Kösz a segítséget Hnna tetszik őt meg fogom látogatni mihelyst lesz rá alkalmam :) és majd értékelem a hölgyet ...
Sziasztok érdeködnék netti 19 röl volt már valaki nála? Elöre is köszi!
Sziasztok!
Glóriát Nyházán mindenkinek ajánlom! Nagyon korrekt, és nagyon szép a teste. Nézzétek meg az új fotókat. Nem fogtok csalódni. Kellemesen lehet vele beszélgetni és nem fogod megbánni. Megbizható és a lakás is teljesen korrekt tiszta.
Általában, kellemes csalódást szoktam okozni. :)
A chaten működik. :)
Oké QC!
"Legyen meg a te akaratod!"
:)))
Na ez itt nem mükszik :)
Gézám!
A méltóságunkat nem, csak az eszünket! :-)
Helló
Figyelemre méltó regi-történelem. XD
Az én maximális culpám miatt megkövetlek. Bizony nem minden az, és nem mindenki az, aminek látszik.
De remélem, te az vagy, ami a képen látszik, mert sok mindenkinek csalódást okoznál. :-) Télleg cigizel? Jók a képeid, vagy mondtam már?
A magánéletben való vájkálásról nekem is ez a véleményem. Az nem ide való téma, de ha ország-világ elé kirakod, akkor ne csodálkozz dolgokon. Viszont én nem rinyálok senkinek a problémáimról, az pedig mindenkinek van szerintem, de engem is hagyjanak békén, nem akarok lelki szemetesláda lenni. A lerágott csont az igaz lehet, hisz annak a szagára jönnek a hiénák...
Szóval pörgesd fel te egy kicsit, üde folt vagy a színen. Egy szép, fiatal lánnyal szívesebben beszél az ember.
Ha megnyernél egy szépségversenyt, mit tennél a világbékéért? Van pirszinged? Ha nincs, akkor hol? Szereted az epret?
Üdv
Helló
Kicsit megvédem. Majdnem a pályafutása eleje óta látogatom, akkor 20 volt, most 21. És ez alig több, mint 1 éve volt. Akkor most mi a probléma?