;) :P
Huncutka (25)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · ;) :P
Drága Jó Istenem!
Már Maya Gold is a városban van?!Kovi kirúgta?:-))Itt aztán lesznek olyan,de olyan s e x csaták....
Daisy!!!! Na megállj!:-))
Mr.men. · Újonc · Kedves Daisy nekem is elküldenéd ***moderálva*** ,előre is köszi.
Mert nincs meg a számod se már a hirdetsed meg nem találom,sajna ellopták a telom pár napja.dDe viszont szeretnék ujra eljutni hozzád:)
Huncutka (25)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Neked miért küldjem el mikor te már voltál nálam ? :D
Szia!Nekem is elküldenéd? ***moderálva***
Huncutka (25)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Sziasztok Fiúk
Elküldtem mindenkinek :) remélem meglesztek vele elégedve
Sziasztok, tényleg kevés a beszámoló. Remélem ezzel segítek.
Sikerült felkeresnem Kívánatos Angikát, aki szintén a "polírozott udvar" nevű városrészben várja a kiéhezett makktársakat. Az időpont egyeztetése könnyen ment, korrekt tájékoztatást kaptam egy kellemes hangú lánytól. A kégli a környéken megszokott tízemeletes, a szokásos állapotban, voltam már rosszabb helyen is. A bejutás olajozottan megy és egy kifejezetten csinos lány nyit ajtót. Megegyeztünk, hogy***moderálva***. Ebben tk. minden szokásos benne van, csók, NF, KF, 2 action, végig szájba, arcra stb. Nem tudom, ti hogy vagytok, de engem a ***moderálva***helyeken mindig csalódás ér, kivéve mondjuk Alíz 30 (aki eltűnt?) vagy pl. Candy.
Visszatérve Angikára, a bemutatkozó szövegében megigért "vadító francia" teljes mértékben igaz: nekem BN ilyen keményre ritkán tudja fel.... a kéjrudat! Nem tudtam eldönteni, hogy máris eldurranjak, ahova megy, vagy mégis kerítsük elő a vegyvédelmit. Utóbbi mellett döntöttem, amit az is segített, hogy közben ő is alaposan benedvesedett. Az eksön-t ő is élvezte, ennek folymatosan hangot is adott. Végül irtózatosan kitáraztam a fegyvert, vigyáznom kellett, hogy ne üvöltsek, mert igen vékonyak a falak.
Nagyon ajánlott szolgáltató. Neki viszont szívesen ajánlanék egy jó fogorvost, mert érezni egy enyhe szájszagot, amit már nem lehet rágóval vagy szájvízzel leplezni, és ez egy kicsit zavarja a csókolózást. Egyébként tiszta, jó illatú a leányzó. Bár én jó ideje nem lefetyelek BN-nek, 1-2 kivétellel, mert volt már rossz tapasztalatom. Tudod, neked a farkadon látszik, ha nem vagy tiszta, de méhkasba ne dugd a nyelvedet.
Szóval és tettel, fogok én még Angikához menni, az biztos!
Szia Daisy!
Én is kérnék szépen 1 emailt!
***moderálva***
Köszi
Hát bizony volt itt már pár öngól, de a butaság és ostobaság ilyen látványos elegye a "sírjak vagy nevessek"-kérdést veti fel.
szisztok punik!!!!2 en vagyunk joképüek ki elégit ki kettönket egyszere a pécsi lányok kőzül??,
Hamarabb utólérni a "hazug stricentőt",mint a sánta Qvát!
Igaz Gróf?
Drága pircsi! Fórumozni csak akkor szoktam ha indokom van rá és valós tényeken alapul.Visszaolvashatsz 100 oldalt is én ide mindeddig nem irtam...Nem értem miért voltáll ilyen lekezelö a cheten de nem is érdekel...Üdv
Az még nem. Várom.
SZIA!!
Haza kellett térj,hogy az xy gimistársaddal beszélgess???
Jöhet. :)
Igen, egyre többekkel találkozunk, kérdeznek.
XY gimistársammal végig dumáltuk az éjszakát, a mailek is jönnek-mennek.
Holnap még két látogató. Közben dolgozgatok, jönnek szépen, ahogy vártam.
Jól érzem magam. Ítthon még a bazmeg is más. :) Kötőszó csak.
Bocs, pont lesz@rom. Van magánéletem is.
Mondtam, hogy itthon vagyok.
A hirdetés megy, aztán ennyi.
Veled dumálok, ha feljössz, meg van 1-2 ember, ennyi elég.
Ja,megy a ragzás...meg rég elhányta már a tejfogát,hogy 22 éves.
Lehet szolira gyűjt:-))
Tényleg a napokon jártam én is Biankánál és kelemesen csalódtam mert élőbe jóbb néz ki mint a képeken nagyon csinos és persze a dolgát is nagyon jó tud,hát a francia az tényleg szuper,és aki nem hiszi próbájon ki.