Üdv!
A régi ***moderálva***utcai csapatról: Kinga, Vanda, Virág tud valaki valamit?
Üdv!
A régi ***moderálva***utcai csapatról: Kinga, Vanda, Virág tud valaki valamit?
Volt mit moderálni! Gratula. Egy kitalált webcím... Vicces.
Belláról irhatna valaki ,aki tényleg járt nála. Jó lenne róla ,olyan kép is amben a testéböl többet mutat. Nagyon szégyenlös.
Én írtam, hogy nem...
:-)
Milyen nevet találtál!:-))
Ki az az Édike?
Szia.Én nem találom a Tina21 nevü halgatót:):)Esetleg uj neve lett??
Hali,
valakinek van infója Maya 28- ról és Kitty 23-ról? Köszi.
Teljesen igazad van.
Talán a nagy cickók,meg a vadászösztön.Pedig vannak bevált csajok,akikkel jó minden......Ilyen az élet !
Hátha sokan elolvassák és nem mennek a csajhoz.Legyen valaki olyan amilyen,vékony ,molett alacsony ,magas,de attól még lehetne ápolt !Az nem adottság hanem lehet érte tenni,sőt kell is.Pont azért lenne ez a fórum,hogy megosszuk ezeket a tapasztalatokat,hogy más ne szaladhasson bele ilyen helyzetbe.
Tisztelt Maláj!
Köszönjük az észrevételét, jeleztük a hirdetőnknek, módosítsa a városát.
Én igen, de ez nem tart vissza a dícséretedtől!:)
Nincs mit köszönnöd!:) Amúgy meg a többi kép sem rossz, de nekem valahogy az jön be a legjobban. Pedig nem is cigizek!:)
Tisztelt Szerkesztőség! Zsuzsu néven hírdető hölgy nem Hévizen, hanem Keszthelyen rendel. Szerintem a diszkréció nem itt kezdődik, ill. nem ilyen módon (aztán mikor az új kuncsaftnak elfelejti megmondani, akkor az illető bekopok máshová).
Ezt nem értem! Ha hozzászoltok egy nőhöz és ráadásul pozitívan, akkor vesztetek a méltóságotokból???
Érdekes........
No problémo "tesó" :-)
Ámen!
Majd megkapod te is PGK-tól, hogy elveszíted a méltóságodat :-)
Pécs-Szombathely "csak" 225 km...
Helló
Olvastam a hírdetésed alatti beszámolókat. Ha a képek után is tudsz még pozitív meglepetést okozni, akkor te tényleg tudsz valamit... :-)
Cigizni meg lehet így is, meg úgy is. Mivel te "úgy" cigizel, ezért azzal sincs gáz. XD
Bizonyos esetekben megbocsájtóbb tud lenni az ember fia.
:-)
Pedig pont olyan helyen voltál ahol van csak ott az egész sort felügyelik .De ez nem gond ha nem zavarnak minket ... :)
A cigis kép, konkrétan nem ide készült, csak már bohóckodás volt a végén, eddig nem is volt fent.
De, örülök, hogy tetszik Neked is és QCpassednek is a képeim. Köszönöm!
Tényleg cigizem. :)))