"Fustos kvázi tag"" nemtudom nem figyelmen kivül hagyni amit írtál mert annyira jóvolt a levezetés gratulálok,csak egyvalamit tisztázzunk, így vakon ezt nagyon benézted "more" talán hívd fel urigellert vagy valamelyk mentalistát és úgy közösen megoldod azt a dillemmát ami annyira foglalkoztat. Bár tudnám az okát ????? Hogy miért így 34 évesen barátom!!! De ami még mellékvágányra futott azzal kapcsolatban hogy kivagyok honnan jöttem és ami nem maradhat figyelmen kivűl az a származásom tesó, és mikor és miért regisztráltam leírom neked barátom ok!!!! Hidd el én lennék a legboldogabb hogyha egy ilyen csaj mint jázmin19 lenne az ki gondtalanabbá tenné a mindennapjaimat, akár strigókalapban vagy a nélkűl papám...Hogy mikor regisztrálok tök mindeggy nem? Így gondoltam, hogy írok mint ahogy teis "Á MORE"" dzsanesz?? És ami nemmaradhat el te kis buta a származásom Roma vagyok, de lehet hívni Olaszosnak,Brasilnak,Kubainak,csak az a lényeg hogy a bőröm szine ne legyen oly fehér min a tied, mert foszforeszkálsz PAPÁM!!! JA ÉS MÉGVALAMI BUDAPEST ONNAN JÖTTEM VIDÉKI JÁTÉKOS BARÁTOM!!! Na ennyi elég lessz gondolom"" kielégitő választ kaptál!!! Csumi innen a Vlll kerből!!! FUSTOS VAGY FOSTOS KVÁZI TAG vagy mi vagy TE!!! He more ahogy írtad de azis lehet hogy 'ÁMÓRE VÁGOD"" Ui:joe bratyonak csak annyit csókollak barátom én még látogatni fogom!!!