Ja,lehet lerugott egy 3 hetes turnust valahol európában,de a szíve hazahúzta:-))
Sokan feltalálták az örök fiatalság szerét.
Nekem az ilyen csilli-villi kirakatbaba sose adta.Szerencsére nem vagyunk egyformák.Volt neki stílusa???
Ja,lehet lerugott egy 3 hetes turnust valahol európában,de a szíve hazahúzta:-))
Sokan feltalálták az örök fiatalság szerét.
Nekem az ilyen csilli-villi kirakatbaba sose adta.Szerencsére nem vagyunk egyformák.Volt neki stílusa???
Bocs 21!!!
Cleo come back!
Remélem a stílusát kint hagyta külföldön.
Mióta is 20 éves? 3 éve? :x
Valami ilyesmi. Mintha az ember alaptermészete lenne, hogy állandóan bizonygassa a másiknak, hogy az ő maga életének van értelme, és vagy az, amit csinál, vagy ő maga fontos kell, hogy legyen.
Épp ma futottam össze egy ilyennel (vagy bárkivel), aki elkedte nekem bizonygatni, hogy az emberiség aranykorában az emberek egy jelentős része még képes volt a tudatával utazni. Én ezt nem értem. Szerintetek akkor már volt szesz tartalmú ital, vagy valami más tudatmódosító?? :-) LSD még nem lehetett, mert az a II. vil.háb. után terjesztették el a FÖLDÖN Fonnan űrkalózok. :-) Bár ezzel sem mondtam újat, mert az mind tudjátok. :-)
Hát így könnyű!! Ezért nem értettem az XD-t, mert ilyen sok helyzetbe beleillik! :-)
- a titokról fellebben a fátyol,
- még egy kis időhúzás,
- nagyon nevetős.
Hogy találjam ki, hogy éppen mikor melyik? :-)
:-() Ez jó lesz "szopósszáj" szmájlinak?
"Sanyi! A hölgy nagyon csinos, de nem veszíthetjük el a méltóságunkat!"
Szeretnéd? Tegyél érte.
És még hirdet a szutyok... Az ilyen csajt kéne hogy betalálja egy skinhead! A skinhead-ek ugyis szeretik a ***moderálva*** / verni / :D főleg hogy a fehérvári kopaszok nem kispályáznak amiket szoktak csinálni meccsek után... van pár haverom abbol a bagázsból ismerem őket :-) Na a lényeg hogy én mindig a fürdőben szoktam levetkőzni meg viszem magammal a ruhát a szóbába. Ezért is jó ha benne van az ***moderálva*** a közös fürdés.
Tóvároson szerintem nincs de Palotavároson van pár.
Csak az észt osztod, Mindenki-Mindenkinek ad megszívlelendő tanácsot! :)
Na ezért nincs vége, illetve ha vége lenne, Valaki csak minősíti a másik embert vagy a hozzászólását.
Az egész Magyar társadalom és az ország ilyen, ne csodálkozzunk semmin.
De a beszélgetés ilyen, meg lehet határozni miről-mihez-mikor-kinek szabad szólni?
Ne csodálkozzunk azon, mivel ez egy nyilt fórum, ha beleszól Valaki.
Katómama leírta ide nyilvánosan a fél életét, a hozzászólók nagy részét minősítette és felháborodott ha visszaszóltak. Minden ember másképp reagál ezekre, más kifejezéseket használ. Az emberek nagy részének fogalma nincs az egész történetről, ami évekkel ezelőtt kezdődött. Terelgetik is rendesen, olyan "utcában" is járt már, amit senki nem gondolna álmában sem. Van aki/akik ezen nagyon jól szórakoznak, de ezt csak egy páran látják...
Nem tudom hova tünt de a puruttyán fent van megint xDD
Hanna nem teszi oda magát..Legalábbis nálam ,nem tette oda... Nellinél nem jártam még soha ő rola nem tudok véleményt alkotni.
eddig csak olvastam a fórumot, de most regisztráltam is.
sok tapasztalatom nincs, de az biztos, hogy Edit franciája valami fantasztikus!
én őt ajánlom!
Sziasztok!
QCpassed és illko!
2010 3.havában regiztem először, amit 2011 12. havában töröltem. :)))
ugye? Nem minden az aminek látszik!
Kezdetekben, rendszeresen olvastam a beszélgetős fórumot, sőt, többször is hozzászóltam.
Katóval váltottam itt az első szavakat, csak felületes ismerkedés volt.
Viszont, mikor elkezdődtek a személyeskedések, akkor már nem érdekelt annyira, néha néha benéztem.
Én a munkám és a jó társaság miatt járok fel az oldalra, nem szeretem a túl mélyreható, magánéletbe belevájó beszélgetéseket, vitákat, mert mindig ujjal mutogatás lesz a vége. Ezért, valóban nem tudom a történetet és nem is érdekel a mai napig sem.
Nem keltem senki védelmére, csak egy észrevételemet írtam le,hogy mire hasonlít már ez fórum. Arra célozva, hogy amin évődtök már több hete, az egy lerágott csont. Mindenki, elmondta a magáét, ideje lenne már más témára térni.
Szeretném újra a jópofa, kis pörgős csevegőt olvasni, és nem a vitát!
További szép napot!
talán azért nem írnak az emberek pozitív/negatív véleményt az ország ezen részén, mert ha pozitív akkor találja meg mindenki magának ha pedig negatív akkor jó magyar szokás szerint,megdöglött a lovam dögöljön meg a szomszédé is...
vagy talán mi magyarok már ott tartunk,hogy ne csak a ló hanem a gazdája is hulljon el...
az ország keleti régiójában azért találunk pozitív/negatív beszámolókat,így segítvén egymást ( persze ezt is szűrni kell ..)
hát eza fórum nem változik semmit... továbbra sem közlékenyek az emberek..
nem értem miért nem lehet megosztani a tapasztalatokat.. ha jo azért ha rossz akkor meg azért... nem hiszem el h csak 3-an próbáltunk ki egy pár csajt... a forumozók nagy része sztem már volt itt-ott...
Egyetértek QCvel, nem tudhatsz mindent, mert elég régre visszanyúlik a dolog. De akkor csak, hogy tudd én pl speciel azért vesztem össze igazán azzal, akit védesz, mert volt anno egy "kedves" kutyás hasonlata azokra nézve, akik nem masszíroznak. Amúgy szimpatikus hölgy vagy, de úgy látom, te sem a masszőzök között hirdetsz...
Nocsaknocsak!:)
Pedig nagyon jól emlékszem még, hogy anno ezen a fórumon is, és más fórumokon is voltak vitáim erről a kérdésről, mert én végig azt mondtam, hogy aki nem veszi a fáradtságot, hogy ne rejtett számról telefonáljon (mert tényleg marhára nehéz egy másik SIMet beszerezni, vagy fülkéből telefonálni), az nem érdemli meg, hogy komolyan vegyék! És érdekes módon akkor nemcsak a vendégek estek nekem, hanem ***moderálva*** is, mondván, hogy de a diszkréció, meg vannak, akik családosak és nem szeretnék ha a számuk kitudódna, stb.stb...
Nem is szabad!!Elég sokszor csinálnak ilyet!És ezzel el vennék az időt aki tényleg jönne!
Ahogyan korábban már írtam, úgy tudom hogy Nelli (19) már nincs, hasonló adottságokkal és kedvességgel (csak fekete hajjal) Hanna (20) tudom ajánlani, legalábbis akiknél eddig jártam.
De Nanti Édent is dícsérte!
Azért ha valaki mégis járt Nelli-nél az elmúlt 1 hónapban, az írjon róla. / mert esetleg csak én nem jutok be hozzá!? - a hírdetés továbbra is megjelenik /