Nem hivatalosan dolgozó masszőz , vagy nem igaz?
Nem hivatalosan dolgozó masszőz , vagy nem igaz?
Piroson doktor írt egy korrekt beszámolót Nórikáról.
Daisy-re pedig az egész város rá van izgulva.
Akkor lesz itt igazán olvasnivaló! Sutba a romantikus füzetekkel.
:-)
Esetleg a próbavásárlásra is van tipped?
Hát én gondolok valamire, csak kíváncsi vagyok, hogy ki meri-e írni :-)
De ha jóra gondolok, akkor megint puskaporos lesz a levegő.
Igen. De "-na" nélkül.
mi vagyok? hómunkás? mikulás? vagy mi? sajnos nem tudom kiolvasni ne haragudj. :)
Szia QC!
Igaz milyen izgi? :D
Főleg ha még majd egyszer előkerülnek a csajok...
És megosztja majd velünk "laktulaj" , hogy-hogy alakult az ügy.
Még az is lehetséges, hogy előkerül a lenyúlt lakáskulcs. :D :D :D
Hello mindenki
"Szép Arcú" névvel hirdető csajsziról valakinek, valamilyen személye tapasztalata????????????
Hova tűnt Stella???
Miért is pont odda hisz mind2 vállalja és ha oklevele,iskolája van belőle akkor ő hadd dőntse el..Mondjuk ez engem nem érint csak kiváncsi voltam meg érdekes ez a felháborodás...
De sok olyan van aki masszázst válal ,de mást is akkor mégis hova rakja magát???
Uraim, még mindig várom, hogy valaki pozitív beszámolót irjon Nórikáról, már ha van ilyen... Illetve megkérdezném a régi fórumozókat, (karikát, fustost, és persze sörös barátunkat, akinek valóban élvezetesek az írásai) hogy közületek járt e már valaki Daisynél? Kizárólag új hozzászólóktól olvastam pozitív véleményeket, viszont én a Ti tapasztalaitokra lennék kíváncsi, mert úgy látom, hogy a véleményeitek mérvadóak, sőt mértékadóak. Előre is köszönöm!
Gondolom szoktad a híreket is olvasni a neten , merre járnak, esküvő szervező, kozmetikusok, fodrászok,, háziorvosok,sajnos sorra kerülhetünk mindannyian.Igen nézik a netet, ők is emberek, Az hogy utána ki az álldozat, azt csak ők tudják, ezért dolgozz hivataloasn , abból bajod nem lehet.
Lehet! Be kell menni az önkormányzathoz. Ami kell hozzá maj ott elmondják, egy pár orvosi vizsaga ,teszetek, de szerintem megéri a saját maga megnyugtatásáért, ésa megrendelő részéről is. és csak***moderálva*** kerül, és egy nyugott életbe.Külföldön munkába se álhat valaki míg orvoshoz elnem küldik. Érdemes kipróbálni.szép napot.
Nekem ő nem konkurencia, soha sem volt.csak egy f. miunkás./
Ez egyre izgibb...
:-)
Köszönöm az infókat. Fruzsina(23)-ra gondoltok aki a ***moderálva***utca után a ***moderálva***volt és utána nyár elején eltűnt?
Röviden és velősen ismét: osztom!
;-)
Vajon ki lehetett, aki a "szörnyű" beírásunkat modira küldte? Csak nem egy konkurens, aki Enemyt nem csipázza? Eléggé pitiáner lépés volt. De a célját nem érte el, még olvasható a hsz., sőt...