Több névvel volt már itt jelen.
Véleményt nem tudok mondani.
Több névvel volt már itt jelen.
Véleményt nem tudok mondani.
ugye ugye amikor irtam hogy könnyebb lettem***moderálva*** nem kamu volt,azért mégsem olyan rendi ez a Lilike,ja meg miutan beirtam egyböl nevet változtatott.vigyázzatok vele.
De remélem számlát azt kaptál ;)
szia daisy én is kérnék belőled előre is köszi!
Ez tényleg sajnálatos.
És akkor egy múlt év őszi élményről beszámoló, ha már a masszázs szóba jött. Larát látogattam meg, de csak azért, mert ajánlották. A legmagasabb épületben rendelt. A bejutás-feljutás nem okozott különösebb gondot. A beszélgetés kissé döcögve ment, a szoba kicsit zsúfolt volt, de azért el lehetett férni. Az első zavaró körülmény az ágyra való felhasalás után jött. A fejnél lévő "kukucskálón" való lepillantás után egy eléggé koszos szőnyeget láttam, ami elég régen lehetett kiporszívózva. Reméltem, hogy az ágy alaposabban le lett törölgetve előttem...
Maga a masszázs olyan semmilyen sem volt, akár a szomszédom, vagy bármelyik itt hírdető lány is csinálhatta volna. Viszont a hideg zuhany a végén ért. Mikor már a "végjátéknál" jártunk, és kezdtem volna átadni magam a kézi levezetés élvezetének, akkor Lara bájosan szólt, hogy már csak 5 perc van hátra... Hát ez eléggé rosszul hatott rám, de azért erősen koncentráltam, hogy legalább elmenjek, mielőtt elmegyek. Szóval kéne figyelni a vendégre, és ilyen beszólásokkal a pillanatot és az élvezetet nem összetörni, pláne akkor, ha úgymond nincs "olyan" probléma a vendéggel. Tudni kellene, hogy mikor kell csendben maradni, és az élvezetre koncentrálni, és nem a percekre figyelmeztetni.
Üdv
Egyáltalán nem nézem le , de te nem érted a dolgokat, hogy nagyobb biztonságba vagy.
Jelentkezett Niki és Lili.*** moderálva ***.Majd kiderül.Ezzel befejeztem.Üdv.
Most hivott fel Lili és Niki.Állítólag kifizetik a tartozást, majd kiderül.Én most csendben leszek.Majd a végeredményt megírom nektek.Üdv.Mindenkinek
Nem igazán értem, te most piedesztára emeled magad, mert hivatalosan dolgozol? Igazából már több beírásod óta ez a vesszőparipád, hogy számla, meg apeh, stb-stb. Nem igazán erre kellene koncentrálni. Itt senki sem erre kíváncsi, mert a szolgáltatás minőségét ez semmilyen formában nem befolyásolja, viszont az, hogy te itt ezt a kényes dolgot feszegeted, meg ilyen kis sunyi kérdéseket teszel fel, az sem növeli a népszerűségedet. Ilyenkor jönnek elő a szakmai dolgok mellet az emberi értékek is...
Ugorj be a Győri csevegőbe, ott is olvashatsz érdekes dolgot:-)
Nyugi Holmes! Bizonyára közülünk még nem járt nála senki. Jó, tudom, azért ezt is megírhatta volna valaki, hogy pl: én még nem jártam nála. És lám a türelem mire képes, hatas kolléga jelezte, hogy a ***moderálva***Doctore kolléga írt róla. Jelzem neked, hogy ő is megbízható fórumozó, de ő inkább ott aktív.
Daisy... hát igen. Valóban ráizgult hirtelen mindenki. Talán segítek Daisynek is, ha jelzem, hogy a ***moderálva*** oldalán hirdet. Beszéltem vele telefonon, és meggyőző volt (kedves volt, aranyos a hangja, közvetlenséget sugallt a hanglejtése, és nevetni is tudott, tehát nem az a komor, unott, "a f*szom kivan már" típusú, aki azonnal időpontot akar adni vagy kérni tőled), úgyhogy felvettem a "rövid időn belül meglátogatandó" listára. Mondjuk ezen a listán csak ő van. Remélem nem fogok vele úgy járni, mint WhiteLady-vel. Akivel annak idején szintén beszéltem, feltettem a fenti listára, de mire eljutottam volna hozzá, már nem lehetett eljutni hozzá. Így van ez most is sajna. Pedig, szeretnék vele személyesen is találkozni.
Szóval véleményem szerint elmehetsz hozzá, tisztességesnek ítélem, és szerintem a teljesítménye sem lehet olyan rossz.
Gyuszkó, küldök neked egy ötöst még a mai napon (de rossz esetben is holnapra odaér)! Remélem sokáig megmarad a nyoma! :) Takarítsd már el magad a szutykos rákba!
Izácska!
Mehetnék egy próbavásárlásra?
De remélem adsz ÁFA-s számlát. :D Hihi
Szia tappancspeti
Ebben a beirásban az az érdekes, hogy a tappancspetinek hivják Sindi, vagy újnevén Lili nyusziját.Fekete fehér foltos, én vágtam le a körmét amikor beköltözött az otthonomba.Úgyhogy Llili jobblenne ha jelentkeznétek Nikivel.Hiába hivtalak titeket a számomat kijelezve, amióta *** moderálva *** nemveszitek fel a telefont.Bizom benne hogy olvassátok ezt az üzenetet.TALÁN LESZ BENNETEK ANNYI GERINC HOGY JELENTKEZTEK, ÉS *** moderálva ***.Köszönöm
Alakul a dolog, alakul.
Úgy látom már meg is van a válasz. :D
én is jártam így vele párszor...de aztán bejutottam.hát hidd el nem veszítettél sokat...lekezelő és még csúnya is,a képeknek köze nincs a valósághoz.vannak a városban 1000szer jobb csajok nála.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · És te miért is nézed le az ilyen ***moderálva***???Te is ugyanugy hozá nyulsz a farkukhoz...:)
Sziaztok
Igen, előkerültek a lányok, csak más néven.Sindi jött fel Győrből Januárban, Ő most Lili lett, és ment vele a Réka aki Niki lett.Érdekes módon a lakáskulcs is előkerült, bedobva a postaládába papirzsepibe csomagolva.
Természetesen sem a magántelefont, sem a másik telefonokat nemveszik fel.Én mindig kiírom a telefonszámom.
Most még várok egy picit, hátha felhívak.Én a kis naív:-)Ha nem akkor itt kell üzengetnem nekik hátha észhez térnek.
MINDENESETRE JOBB HA VIGYÁZ A GYÖRI LAKÁS TULAJDONOSA, NEHOGY NEKI IS TÖBBE KERÜLJÖN A LEVES MINT A HUSI.
Ha nemjelentkeznek, akkor már személyes üzenetet kell hagynom itt nekik.A Nikit három éve ismerem, vagyis azthittem hogy ismerem, mégis HATALMAS CSALÓDÁST okozott nekem.Remélem ezekután rajtam kivül itt nemfog senki póruljárni.
Kellemes estét mindenkinek
szia Nitta, de akkor ez most tényleg halálosan komoly, hogy semmi mást nem vállalsz? még egy ici-pici vetkőzést sem?
Igen de ez nem publikus.