természetesen,a szinvonallal nincs is semmi gond.én anno a popsis képe miatt választottam,de szerintem akkor is szedett fel valamennyit:-)).viszont nem rossz választás.
természetesen,a szinvonallal nincs is semmi gond.én anno a popsis képe miatt választottam,de szerintem akkor is szedett fel valamennyit:-)).viszont nem rossz választás.
Hogy lehet hivatalosan örömlánykodni???
Helló
Igen. Ha elég hiteles vagyok, akkor mondom: pár héttel ezelőtt már írták, hogy tavalyról ismerhetik sokan, bár akkor más néven volt megtalálható. Akkor is már kedves és megbízható lány volt, negatív kritikát nem is nagyon kapott. Viszont amivel a múltkori bejegyzéssel nem értek egyet: a képek alapján én is egy néhány kilót felszedett lányt vártam, de szerintem vékonyabb, mint tavaly. Valószínüleg a képek régebbiek. Szóval a fr@ncia és egyebek a régi magas színvonalat hozzák, kedves és figyelmes. A lakás régebbi panel, de rendezett, tiszta, és a szoba is az. A vendéglátás is a megszokott szinvonalú, van welcome (vagy bye-bye)-drink is.
Üdv
ruby valamikor fruzsina néven tevékenykedett....talán keress rá igy is,a hozzászólásokban
Már bocs de igazábol ez egy szex partner kereső!Akárhogy is nézük!Csinálj egy honlapot magadnak és akkor nem zavarunk téged!
Üdv! Ruby(24)-nál volt-e valaki mostanában, aki hiteles infóval szolgálna.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Dóri Szakmasszázs ezt most azért irod mert konkurenciának tekinted enemy-t???Nevetséges nem birod elviselni ha valaki őt ajánlja!??
mármint a neten. :)
szóval az apeh is kurvázik? :)
Szia, nekem is elküldenéd az emailt? Szeretnélek és is meglátogatni.
***moderálva*** előre is köszönöm
Nem hiszem hogy sok közöd volna hozzá de elmesélem..nem az zavar hogy mások mit csinálnak vagy mit nem engem csak az zavar,hogyha már van egy masszázsnak kinevezett részleg,akkor aki sexel az ne oda tegye a hirdetését,hanem oda ahova minden másik nő akinek sikerült rájönni hogy mi a különbség.Én nem hirdetek olyan helyen amihez nincs közöm,akkor ez forditva is lehetne így.Nekem tök8 hogy mit csinálnak,csak ha már van ez a masszázs oldal része is a dolognak,akkor itt had hirdessen a masszőr és aki a kis izécskéjét mutogatja az meg nyilván máshol hirdessen.Szerintem így az ésszerű..és korrekt.
Tisztelt Dundika!
Azt, hogy ki, hogyan regisztrál, sajnos nem tudjuk befolyásolni. Két regisztrációs lehetőség van, vagy hirdetői, vagy látogatói. A hirdetői regisztrációval, a legjobb tudomásunk szerint, nem jelenhet meg a fórumon senki úgy, mint újonc látogató, hacsak nem regisztrál egy látogatói fiókot is.
Kérem, belső üzenetben írja meg, ki volt az, aki hirdető és látogató is volt egyben.
Köszönettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Szia daisy felkelltedted az érdeklödésem nagyonsok jót olvastam rólad de a hirdetésed nem látam valami elérhetöséget küldesz meg 1pár infot magasság haj szin szen stb köszike puszika
Osztom!
***moderálva***
Nem olyan régen még 10 lány hirdetett itt most meg kettö. Érdekes.
Jönnek mennek.
Keresd Enemy-t. Relaxáló masszázs néven találod, igazi profi! :)
Tisztelt Szerkesztőség!
Ideje lenne már rendet tenni a regisztrációk terén.Sokszor lehet látni olyat,hogy hírdetőként regisztrált ,állítólag csak lányt felkereső partner.Viszont olyat is látok,ezen ledöbbentem,hogy fényképgaranciás aktív hírdető hogyan tud "újonc" látogatóként regelni???
Üdvözlettel: Dundika.
Tegnap este meglátogattam Lilit és Nikit, és elmondhatom, hogy csak pozitívan tudok nyilatkozni a két hölgyel kapcsolatban! Mindketten nagyon aranyosak, ápoltak, kedvesek és közvetlenek voltak velem szemben. A lakásra sem lehetett panasz, mivel mindkét hölgyön látszott, hogy adnak magukra és a környezetükre is egyaránt. Én személy szerint nagyon jól éreztem magam a kedves társaságukban, és egy kellemes élménnyel lettem gazdagabb a két hölgy hozzáállásának köszönhetően. Egyszerűen csak ajánlani tudom Őket , és már az is egészen biztos, hogy én visszajárósuk leszek!
Ez egy jó közmondás.De mindentől függetlenöl, én egy hölgy vagyok, nehogy félreértés legyen a dologból.A jó szivem vezetett nem más:-)
Sziasztok!
Kérdezném, hogy az új versenyzőről Nórikáról tud e valaki valamilyen információval szolgálni. Felhívtam a hangja alapján szimpatikusnak tűnt, a tájékoztatás korrekt volt, csak hát még az ismeretlenség homálya veszi körül. Ha valaki tud bármilyen pozitív infót, azt írja le! Köszönöm