Mindkettő ajánlott kategória!
Mindkettő ajánlott kategória!
szekszárdon jázminnal nincs semmi gond.az valóban igaz,hogy 5 percet kell várj,de megéri.úgy nyit ajtót,ahogy egy nőnek várnia kell.én is meg akartam kérdezni miért kell várni,de miután végignéztem rajta megértettem.élőben jobb mint képeken,jó illat,baba bőr,szép arc,rendes,kommunikációképes,nem siettet,nem fossa ki az agyadat,nagyon jól furulyázik,tüzes akció közben.ez pont az a nő aki nem arc arra,hogy playmate teste van,odamész belemondod az arcába mit akarsz,és ha nem vagy lagymatag,akkor ő basz meg téged.szerintem nincs vele semmi gond.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Császár Kurátor!
Szia!Próbavásárlás??: DKecsegtető az ajánlat,,:)
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Persze mi nem érthetjük mert egy sima szolgáltatok vagyunk és ugy gondolod csak te vagy egy tanult okos nő!Na ez a lenézés!
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Ráadásul másik kamu néven kezdte a beirását,de mi rájöttünk:D
szekszárdon jázmin teljesen rendben van.élőben jobb mint képen,rendes,kedves,nagyon jól furulyázik,jó illata van,baba bőre,és vérmes ha te sem alszol.
Már megint sok a Fütyülős! Istennek hála, hogy te nem az igazi moderátor vagy, hanem csak egy önjelölt, mert ha rajtad múlna, itt nem sok minden maradna meg a fórumon.
XD
(maradtam moderálatlanul)
Fütyülős · Őstag · Már megint sok az off!
Hagyjuk már el ezt. Engem a Csúszkamasszázs érdekelne. Persze fiatal, vékony lánnyal, és nem egy bálnával! :)
Szeretnék találkozni candy-vel vagy perlá-val tudtok rola valamit,,? H szoboszloiak
Szia Enemy ! Hogy kérdezhetsz ilyet? Ő a szent, mi meg a feslett nők vagyunk (ez az ő véleménye rólunk)
Én is nagyon irigyelem :)
Szia laktulaj.
Köszönöm. Izgatottan várjuk a végkifejlettet. :D
És már a HUF is!
A kérészéletű drámának vége! Minden sínen van.
Irigyelnek is a többiek ezért a nyugodtságért. És persze én is!
:-)
Igen, ÁFA-sat. Az összeg felét viszont étkezési utalványban fizettem. Legközelebb bepróbálkozok 15 napos átutalással...
:-)
Hát persze hogy nem. Titokzatos vagy, és főleg mindenttudó. Megtartod magadnak, hátha a többiek megszívják?
A Pécsi lányoknál megtalálod Stellát!
Sziasztok csak azért irok megint mert gyula 5 nével is hirdet vigyázatok maktársak jázmin livia netti györgyi szabrina=alias gyuszko nem fog menni gyula vége csáó
Látod ez igaz , én nyugodt vagyok, és ez nem sok mindenkinek adatik meg.Ezt kívániom mindenkinek!
Huncutka (25)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Szia :) csak akkor tudok neked bármit is küldeni ha adsz egy email cimet :) amugy csak képet árinfot és telefon számot küldtem a többieknek . Az áron kivúl a többit itt is megtalálod az aproban
Csók