Annál jobbat is tudok.
The Doctor írta:
Mivel eléggé pang a fórum, ezért egy beszámolót közzéteszek egy kellemes új lányról, aki néhány napja hirdet itt az oldalon is. Nórika(26)-nál (0620-540-***moderálva***) jártam nemrég.
Mivel szeretek új lányokat kipróbálni és az is nagyon vonz, ha egy lány nem csak csinos, hanem intelligens is ezért felhívtam Nórikát. A telefonban kedves, segítőkész, érezni a beszédjéből, hogy egy művelt, intelligens, értelmes lány, akivel élvezetesen lehet beszélgetni is. Mivel szimpi volt a tettek mezejére léptem is meglátogattam.
A lakása a ***moderálva***utcán van könnyen megtalálható, diszkrét helyen. Nórit leginkább egy csinos főiskolás lányhoz tudnám hasonlítani, akiről az ember az utcán nem is gondolná, hogy ezzel foglalkozik, valószínűleg őt is a válság vitte rá az ilyesmire. Kb 162cm-e s a huszas éveinek végén járó lány kellemesen nagy cicikkel és jó popsival, szép, aranyos arccal. Az akció előtti 5 perc beszélgetésünk során is érződik róla, hogy értelmes és kifejezetten jó társaság.
Kezdésnek némi csókváltás közben megujjaztam a punciját, amit élvezett és egyre jobban bújt hozzám, közben ő a kezével a farkam izgatta. Egymás simogatása, testének felfedezése utána kaptam tőle egy nagyon finom mélytorkos franciát. A technikája egészen jó és le sem tagadhatná, hogy szeret szopni. :) Miután már harcra késznek éreztem magam felhúztuk a gumit és rendesen megcsináltam minden pózból, minden szögből a punciját. Én úgy tapasztaltam, hogy nem csak szereti és bírja, hanem kifejezetten igényli, hogy kiadósan megdugják. Emellett aktív, odafigyel rád, nem az órát bámulja és élvezi az együttlétet. A végén pedig beleürítettem az összes fehér végterméket a szájába, amit annak rendje és módja szerint le is nyelt.
Az akció után még összebújva beszélgettünk egy kicsit az élet nagy dolgairól, ami kifejezetten jól esett. Összességében Nórika egy kifejezetten csinos, közvetlen, kedves, intelligens lány benyomását keltette bennem, aki nincs kiégve és nincs elszállva magától. Leginkább a vele való együttlét élményét Adriéhoz tudnám hasonlítani. Én csak ajánlani tudom mindenkinek.