Kedves Debreceni hölgyek.Érdekelne miért nem meritek az arcotokat fölvállalni??
Kedves Debreceni hölgyek.Érdekelne miért nem meritek az arcotokat fölvállalni??
dittinél votam
Rendben volt minde neagyon korrekkt, friss lepedö...
Voltam Fruzsinánál,képei körülbelül 20 éve készülhettek amikor még tényleg 29 volt.Most inkább Fruzsina49-nek kellene magát hirdetnie.Csak annak ajánlom aki a kimondott idősebb nőket szereti!FIATAL RIBIZLIZŐK KERÜLJÉTEK!
dittinél volt valaki?
Sziasztok! Regiről tud valaki valamilyen infot?
Egész jól lekoppintottad a bemutatkozó szövegem! :))))) :P
Gratula! :P
Én is szeretném tudni, hogy hova tűnt, mert pont ma akartam menni hozzá, de eltűnt a hírdetése.
Na most hova menjek? :O :)
Felesleges részletezned mert nem értek veled egyet!Ez hogy pont 28 év ez nem igazán tudom elfogadi,mert szerintem nem igaz!
közbe utána olvastam,nem érdemli meg a ***moderálva***:)
nyíregyen natasárol tudtok valamit?
Akkor ezért féltél annyira amikor közöltem a koromat :))
Még tavaly nyáron/összel voltam nálad. Hamarosan szerintem megint meglátogatlak. :)
A "22 éves" ;)
Sziasztok!!
Valaki volt már az apróba hírdető viviennél 39 éves Telefonszám: +36 20 509***moderálva***!!
ÉRdekelne megbízhatóság, merre rendel a városba, meg úgy amit tudni lehet róla:DD!!
tapasztalat akkor értek testben és fejben is a csúcsra.de a szexben teljesen mind1 18vagy 48 nem ez a lényeg teljesen más de ezt nem részletezem
Lorénáról mi a tapasztalatotok?
Én még decemberben voltam nála... fantasztikus.. tervezem a héten hogy felnézek hozzá pénteken... nagyon szuper, formás cicik, ápolt küldő, rendezett igényes lakás csilalgos 5-ös
Helló
Bocsi, csak a kíváncsiság dolgozik bennem. Te lennél az egyik "inteliges" pasi, aki "korekt" ***moderálva***pályázik, vagy csak postás vagy?
XD
Üdv
Kedves hírdető hölgyek és férfi társaim
Érdeklödnék, hogy ki válal egyszere két inteliges pasit egyszere korekt ***moderálva*** megkérném a hirdető hölgyeket és úraimat a tudnak valamit ide írjanak
előre is köszönöm
köszi
Ki?
hello