Mondjuk ezzel nem értek egyet!
Mondjuk ezzel nem értek egyet!
Pörgesétek vissza a fórumot egy nick nevü reakcióhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hali
Akkor nem irok ide majdfog ugy is a régiek közül nehogy az legyen,hogy csak dobálozom ajánlom figyelmetekbe a régi látoot .........színü ruhát vigyázatok!!!!
Sziastok csak ajánlom mindenki figyelmébe,hogy elökerült a rég nem látottruha valaki irja be ha akkarja a régiek tudják mire gondolok mert én ugy is csak dobálozom vigyázatok csáó
Hali
A tóciban vannak hirdető lányok?
Ha igen milyenek?
köszi:)
Cseréld le a telodat Samsungra,azon van hívás,és sms tíltás.(tiltó lista) Praktikus :) Imádom :D:D
Kérném nem moderálni! köszönöm.
Lopós a kisasszony! Van mit még tanulnia azt hiszem!
Meg ragadozómacska :)
Bocsi Kornélia,Amanda vagy a jó ég tudja milyen néven van még!!
Karolina Amanda vagy a jó ég tudja milyen néven van még!!
Az utóbbi időben volt egypár kellemetlen randevúm itt a VL-es lányok között (pl: Barby, Dóri,Stella, Nati) elég rövidre szólt a történet. Igencsak a gazdasági okokról szólt. Lényeg: nyúlj a zsebedbe és csukd be az ajtót kívülről! Viki, az egy kész történet, csontrészeg volt....úgyhogy nem léptem át a küszöböt.
Ezért úgy gondoltam, hogy biztosra menjek a régi kedvenceim közül próbáltam választani (Nicol, Hella, Eliza). Egy-két telefon után Elizára esett a választás mivel ő tudott fogadni, hozzáteszem nagyon régóta járok hozzá is, mondhatnám törzsvendége vagyok. Hát egy tündér! Azt kaptam amire számítottam. A tőle megszokott lezserséggel várt az udvaron. A kedvessége és a vendégszeretete már akkor lenyűgöz mikor még ki sem szálltál az autóból. Ezt sok lánynak tanulnia kellene, hogy kell egy partnert várni, bizonyára több visszajáró vendége lenne, mert sok férfinál azonnal eldől, hogy bemegy-e vagy sem és mennyi a hazugság a hirdetésben, hogy "ezt vállalok, azt vállalok, privát lakásomban....." közben csak egy albérlet amit fizetni kell.
No, de maradjunk a lényegnél. Üdvözöltük egymást Elizával, mivel elég régen találkoztunk abban a gyönyörű parkosított udvarban, majd bebocsátásra ösztökélt. Mivel a bazi nagy házában otthonosan mozogtam, leültem a nappaliba, megvártam a tőle megszokott kávét és kikérdezte, hogy mit is szeretnék és meddig akarok maradni. A válaszom egyértelmű volt: majd a hálószoba megmondja....
Utólag is köszönöm az ott töltött időt és a vendégszeretetet. Egy Tündér voltál !!! Ha valaki jól akarja magát érezni annak ajánlom!
Javaslom, hogy aki régóta az oldalon van azok közt kell keresni. A friss husik még nem tudják, hogy mi a rend (kortól függetlenül). Az még kevés, hogy egy lány feltesz egy hirdetést és mögötte meg semmi.
Mert a többség olyan madárijjesztő, hogy kutya se menne hozzájuk. Mondjuk fogadhatnának zsákkal a fejükön...
Sziasztok segitségeteket kérném. Szeretnék találni 1 olyan lányt aki egyedül rendel nem 2-3 ...... al és érti a dolgát max. 35 éves korig. Segitségeteket nagyon megköszönöm. Üdv mindenkinek.
Próbáld meg kitalálni. Remélem sikerül :D
Szia Golden30.
Ezt most komolyan gondolod???
Elég nevetséges amit kérdezel.
Gondolom a ***moderálva***miatt.
Van az az ***moderálva***helyzet amikor az ember feladja az elveit.
Bár igazad van. Ha már választotta, akkor próbálja meg csinálni is.
Isteni Debynél már jártam.
Nekem összeségében nagyon pozitív volt, bár voltak apró negatívumok.
Az ágy kényelmetlen kicsit és sajnos a franciánál sokat kezezik és nem éppen mélytorkos.
Ami viszont nagyon pozitív, hogy Ő volt az egyetlen ez idáig,aki igazán sexi ruhában fogadott, olyanban mint amelyinben a fotókon van,dögös combfix meg minden :)
Sajnos a legtöbb lány ilyenre nem ad csak a fotók kedvéért öltözik fel....
Debynél minden alap. Nem nézi az időt meg ilyenek. Nagyon jó emlékeim vannak róla, egy igazi élmény volt számomra.
Ajánlott kategória, remélem még találkozok vele, de előbb újabb vízekre evezek.
Egri voltam.
Zsáklinnál nem járt még senki???
Kedves Golden 30.Te felvállalnád?Arcot mész nézegetni,vagy másért?