Jó hogy nem le hülyézel minket !Igen is értjük!Azt hiszed hogy van egy okleveled és akkor e egy okos tanult nő vagy??!Ez vicc hidd el nagyon sok illetőnek van itt nagyobb végzetsége mint egy msszázs oklevél....még se nézük le egymást!
Jó hogy nem le hülyézel minket !Igen is értjük!Azt hiszed hogy van egy okleveled és akkor e egy okos tanult nő vagy??!Ez vicc hidd el nagyon sok illetőnek van itt nagyobb végzetsége mint egy msszázs oklevél....még se nézük le egymást!
????
Ilyen nevű nincs.
Valamint az Alíz 19 hölgyike érdemes-e arra hogy az ember elmenjen hozzá? Köszönöm az esetleges infót!
A Netti 19 éves résztvevőről van infója vkinek? MEgköszönöm előre is.
Fütyülős · Őstag · Az a fekete hajú csaj aki vele ***moderálva***együtt is jó. Talán Myrázs vagy Mya néven hírdet(ett).
Nekem ő is bejött, aranyos kis csaj, és ráadásul nagyon szűk is (volt).
Daisy drága! Egy információs mailt lécci dobj nekem is:***moderálva***
Köszike!
Bodycare · Újonc · Voltam én is Nórikánál. Tényleg aranyos, a lakás jó helyn van, de eléggé albérletes. A csaj hozzáállása szuper, a popó formás, bár a csaj kissé molett, de nem rossz bőr! Nagyon jól sz0pik és tényleg élvezi is. 2 menetet is végig sz0pott! Lenyeli. Pncija jól nedvesedik. Adrihoz viszonyítva a hozzáállás ugyanolyan, de Adrit jobb csajnak tartom! Aki biztonságos körülmények között jó szex-et szeretne ajánlom Nórikát!
Hatas, köszönöm, hogy mellékelted a teljes beszémolót, na és természetesen köszönöm a "dokinak" igen részletes és kimerítő volt. Egyetértek Buenos hozzászólásával, igen is írjanak a hölgyek is nekik sokkal jobb lesz, nekünk meg könnyebb.
Igen,nekem is ezt mondták.Kedveltem nagyon!Meg jó magass volt:-)))
De azért ajánlgatják magukat rendesen.Na mindegy,az emléke megvan....
Doc · Tag · Melissza masszázsa: 4/10
A képeken valóban ő van, de a fotós valószínűleg profi volt és jól ***moderálva***...
A helyszín a ***moderálva*** utcában van, a házban több lány van, elég nagy a forgalom, mindez nulla logisztikával megfejelve. Talán tiszta volt a lepedő és a törölköző is, mosás-szárítás jelei mutatkoztak, de ennek ellenére nem láttam tisztának a helyszínt :S
Az egyetlen pozitívum, hogy a hölgy kedves és dumával oldja a hangulatot.
Tihannához szerettem volna amúgy eljutni, de a fennlévő hirdetése ellenére nem volt ott, "elutazott". Pfff
Szóval szerény véleményem szerint pffffffffffffffffffffffffffffffffff én oda többet nem megyek....
Kedves Bia,
Egyetértek hatas-sal, én is úgy gondolom hogy hasznos ha a lányok véleményét is megismerjük.
A hozzászólások alapján pedig a vendégeknek is könnyebb eldönteni, hogy az adott lány megnyílvánulása szimpatikus-e vagy sem.
Számomra fontos, hogy a kiválasztott lány ne csak szép legyen hanem értelmesen el is lehessen vele beszélgetni. (Szerintem ezzel nem vagyok egyedül!)
Biztos vagyok benne, hogy sok vendég /és lány is/ napi szinten olvassa a fórum hozzászólásait, de csak kevesen írnak be. (Én is hosszú ideig csak olvasója voltam a fórumnak, de a beírások alapján sok szubjektív véleményt alkottam a hozzászólásokból,és segített a választásokban is.)
Szóval csak bíztatni tudom a lányokat, az értelmes hozzászólásokat szívesen látjuk!
Nanti,
Úgy tudom hogy Nelli (19) már nem dolgozik tovább (legalábbis nekem kb. egy hónapja azt mondta hogy rövidesen abbahagyja) a telója kicsöng ,a lányok azt mondják hogy beteg és csak később lesz.
Pedig Ő volt a legjobb csaj Debrecenben!! (De ez azért szubjektív!)
Azért még bízom benne hogy mégis visszajön!!!
Nekem hiányozni fog!
Mi az az "f. miunkás"?
Még mindig kérdezem csillogó szemmel.
Jól emléxel! Nem volt, és most sincs.
;-)
Szia cimbi, novella lesz róla. XD
Tisztelt Lili és Niki!
A szüneteltetést kikapcsoltuk. Kérjük, hogy az ilyen jellegű kéréseiket belső üzenetben írják meg
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Nelli Pottert?-mert úgy eltünt....
Szerintem nem zavaró,hogy többen is vannak.
Köszi, ő is jó választás lenne :) Külön tetszik hogy szőke. Ő egyedül van vagy másokkal egy helyen?
Nézegettem beszámolókat, ez lejött hogy másokkal együtt van meg hogy kb mik vannak, ez tényleg zavaró lehet h vannak mások is, de tényleg elég jó adottságokkal rendelkezik.
Na figyi. ha egy kicsit körbe nézel jobban, nem ez az egyetlen hely ahol hírdetek, , a városban nagyon sok helyen.üzletekben. : de nem lehet kiírni, ahol tv. reklám vannak az üzletekben, Ujságok, / nem erotikus/ Rádióban, és ezek nem ingyen vannak.Nagyon sok lehetősége van az embereknek, csak oda kell figyelni.A dori masszázs.hu web. oldalamat is én csináltam saját magam. / és nem vagyok profi számitógépes.Erről ennyit.
Nem haragszom szép estét.