Bezzeg nekem nem írsz! Galád.
Bezzeg nekem nem írsz! Galád.
Én már megszoktam, soxor be se nézek.
Ez az ami.
Tegnap hol voltál??? Ma meg 4 fele írok.
XD
A helyesírással én már nem foglalkozom, a net ártalmas, már néhe nekem is gondolkodnom kell azon, ami természetes volt.
Hüje :D
innen szednék le, hagynám XD
Majd leszedik a netről. :) Ingyér.
Két darab képen nem ő van a többi fedi a valóságot.
Szia Buenos.
Nem vagyok nagy fórumos, inkább csak olvasom a beírásokat. De mikor megláttam, hogy Zsanett ide pofátlankodott Debrecenbe, nem bírtam szó nélkül hagyni.
Tény és való a csaj nem a szolitól barna de még az önmagában nem is lenne gond, ha igényes lenne. De egyáltalán nem nevezném annak, sőt!
Amikor én elmentem hozzá még Nyíregyházán akkor én sem maradtam a tervezett órát, csak egy gyors óvszeres fr*nciát kértem, azt is csak azért, mert ha már lefoglaltam a csaj idelyét előre, akkor legalább hagyjak ott neki valamit. VESZTEMRE, többet hagytam ott mint gondoltam volna.
Kicsit drága volt az a fr*ncia. Nagyon nem ajánlott kategória. Sajnos most ide jött rontani a színvonalat.
Egy masszázs oklevelet már egy 4 alkalmas gyors talpalós tanfojamon meg lehet szerezni. ilyen nekem is van. de ehez még igazán hozzá kell készülni hogy tudjon is valamit az ember.
Kis postás lány majd hívj fel :) ***moderálva***...
Pedig azt hittem fehérváron nincsenek ilyen balhés vendégek... hát tévedtem.
Köszi a figyelmeztetést,úgy látom a lány nem a szolitól barnult....
Remélem gyorsan eltűnik innen is!
Szia patrik a Netti másnéven gyula lehuzosok nem ajánlom ha nem akarasz magadnak kellemetlen tapasztalatot de már most megint probálkoznak Szintia 23mal szintén ugyanaz Csá szép napot
Tisztelt Szerkesztőség!
Székesfehérvár, Bella nevű hölgy, kicsit jobban megnézve, 2 különböző nő fotóival hirdet! Ez szabályos? Melyik fotó ábrázolja valóban a szolgáltatót?
Üdv nektek.
VIGYÁZAT! A jelen hírdető Zsanett 25 (aki arcal hirdet), csak mert kettő is van, a félreértések elkerülése végett. Egy nyíregyházi versenyző, csak úgy látom ott már nem megy az üzlet és áttelepült ide... eléggé enyves kezű így finoman fogalmazva. Én voltam nála, még nyíregyen de soha többet. Eltünt a tárcámból egy jó pár ezer forint, míg zuhanyoztam. És még utólag mikor észleltem felhívtam, hogy megkérdezzem tőle mi ez??? Erre átvette egy pali a telefont és elkezdett fenyegetni, hogy jobban járok ha csöndben maradok...
Inkább maradok Debrecennél, itt azért a lányok többsége korrekt ilyen téren.
Óva intek mindenkit, hogy ne szaladjanak bele abba a csőbe amibe én már (sajnos) igen.
Üdv Mindenkinek!
Érdeklődni szeretnék, hogy volt-e már valakia a Szexycsoki nevű lánynál?
Esetleg van-e valami jó kis szaftos beszámolója róla?
Érdemes meglátogatni? Milyen szolg*ltat*?
Kösz Daisy!legyen szép napod!
Köszönöm !és ha ezt többen is igy fogják érezni nekem már megérte!és igen is hangot kell adni nekünk szolg is a biztonságról ami mind két félnek érdeke!!!!!!!!!!!!!!!
Huncutka (25)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Jó ezt látni hogy legalább már nem csak én irogatok ide :D