Te beteg vagy testvér! Menj orvoshoz vagy menjél el költőnek !Nem tudom melyik a jobb a lányok számára! De ha egy ilyen rete szájába adtad gratulálok!Tudod betegség igy is van !
Te beteg vagy testvér! Menj orvoshoz vagy menjél el költőnek !Nem tudom melyik a jobb a lányok számára! De ha egy ilyen rete szájába adtad gratulálok!Tudod betegség igy is van !
Azt én is csak megerősíteni tudom,hogy MESI a top3-ban stabilan benne van!!!!!!!!!!Egyszerűen beleszerettem. Olyan franciát kaptam tőle,amilyet lehet hogy még soha senkitől.Szex közben azt a gyönyörű segget nézni életveszély.Az meg a másik,hogy ***moderálva***nem egyet jelent azzal,hogy hanyatt vágja magát,ő tényleg tudja mi kell a vendégnek. MESIKE HAMAROSAN ÚJRA TALÁLKOZUNK!
a hozzád helyett házhoz meg pár betüt mellé ütüttem elnézést érte :)
álltalában nincs semmi gond a fiatalok erőszakosak csak,néha előfordul inzultus de ez sajnos ezzel jár! az említett incidens sem nálam történt hanem hézhoz kellett mennem, tehát idegen terepen történt! ezért is tertok attol, h lakásra menjek,mert az idegen terepen nagyobb a kockázat!
olyan is volt amikor volt egy vendég fél időt igényelt majd 10 perc után azt mondta meggondolta magát adjam vissza ***moderálva***mert ő meggondolta magát nem tudja megcsalni a párját s ha nem adom vissza a ***moderálva***rendőrt hív! Erre persze mondtam hogy nyugodtan s gondolom ha Ő a gyorsétteremben fizet egy menüt akkor visszakéri az árát mert elment az étvágya! ugyhogy vannak furcsa egyének
xxx69casting · Kvázi-tag · Nimród jól figyelj! Van infóm nekem a számodra a kiszemeltedről akiről chat-en beszéltünk. Írj mailt! ***moderálva***
xxx69casting · Kvázi-tag · Megadnád a mélytorkoska elérhetőségét kérlek? ***moderálva***
Szia Daisy nekem is küldhetnél egy elérhetőséget ***moderálva***köszike!!!
Sziasztok éredekődni szeretnék valaki nem tud valamit Szintia nevezetü felhasználorol?
xxx69casting · Kvázi-tag · Ne idegesítsd fel magad rajta. Nézzen csak le mindenkit, ha neki az a jó. Arra sem érdemes, hogy szóba állj vele.
xxx69casting · Kvázi-tag · Képei alapján, jól nézett ki az biztos!
xxx69casting · Kvázi-tag · Utcai harcosok Debrecenben.
Láttam már őket a Klinika villamos megállójánál. Ott várakoznak. Eltérő kultúrájú, eszkimó fajtájúak.
Debrecen Nagyállomás. Este 8-9 óra magasságában csapatostól vonulnak, akiket én láttam kizárólag eltérő kultúrájú, eszkimók mind.
Az eszkimó kanok is időnként arra portyáznak szintén csapatban a***moderálva***összegyűjtése miatt.
Az eszkimó lányok közt volt egy 150cm körüli, vékony, rövid hajú lány. Koszos ruha, passzos farmerszerűség, zsíros, kócos, haj. Hozzám lépett cigit kért. Mondtam, hogy nem dohányzom. Kérdezte nincs-e kedvem fr.nc..z.sh.z vagy d.g.sh.z. ***moderálva*** Kiröhögtem. Megegyeztünk***moderálva*** sima d.g.sh.z. Állomásról ki posta irányába elindultunk, ő ment elöl vezetett. Valami épülethez értünk, valami eldugott helyen. Visszapillantva láttam, hogy tisztes távolból két kan követ minket. Tokjából kivettem a kinyitható késem és a nyitott kabát zsebembe tettem. Megérkeztünk. Megkérdeztem van-e 18 és tudja-e bizonyítani. Elővett egy személyit, megmutatta a képet, nevét takarta, megfordította láthassam a szül. dátumot, nevet akkor is takarta. Annyit láttam még, hogy Hajdúhadházi Polg. Hiv. Okmányirodájában készült. 22 éves volt egyébként. Megkérdezte, hogy gumival vagy anélkül akarom-e. Ledöbbentem. Mondtam gumival. Elkértem tőle, felhelyeztem magamnak. Elmagyaráztam neki, hogy csak gumival szabad így elkerülhető sok betegség. Igazat adott nekem. Szőrös volt odalent, nem borostás! Nincs nagy méretem (14/4.5), de nem fértem bele állva hátulról sehogy sem. Közben rájött a pisilés. Elvégezte a dolgát, de zsepi nem volt nála, nálam sem. Rápróbáltam ismét, hátha becsúszok, de nem. Ekkor l.sz.p.tt.m. Alig kapta be sokat kezezett. Elvettem a kezét. Megmondtam, ha kezd fuldoklani vagy hagyjam abba csapjon tenyerével a testemre akárhova. Bólintott. ***moderálva*** Elköszöntem tőle elindult előre ugyanazon az útvonalon. Kivettem a kést, kinyitottam és elindultam én is. Kiértem az útra és akkor láttam, hogy tőlem vagy 20-25m-re a lány odaadja a pénzt a kanoknak. Azt hittem jönnek variálni, de nem kellett a késem használni.
Szexi érett szőkénél volt valaki? Szöszi Briginél? Szívesen olvasnék róluk. Illetve Szexi Lia és Adél arca érdekelne. Csúnya, szép, átlagos?
xxx69casting · Kvázi-tag · Mindegyik ***moderálva***rejtetten hívtam, és úgy is felvették.
xxx69casting · Kvázi-tag · Telefon reakciók:
Akikkkel telón besz és amit tapasztaltam.
Szabina(33): Kedves, bájosan erotikus hangú nő. Csók nincs. ***moderálva***
Sylvi(25): Primitív beszéd. Csók nincs. Mikor erre rákérdeztem még ő volt felháborodva. Jelzem normális hangon kérdeztem rá és udvarias voltam mint mindig. ***moderálva***
Adél(35): Rendkívül kedves, aranyos. Csók alap, masszázs is, ha igény van rá. ***moderálva***
Szexi Lia(33): Kedves ő is. Csók alap nála is. ***moderálva*** Kihangsúlyozta, hogy egyedül van, de itt a fórumon több helyen is olvastam, hogy többen vannak egy kéjlakban.
Tisztelt Látogatónk!
Köszönjük az észrevételét. Az említett 2 fotót töröltük
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Üdv Gróf Kurátor!
A korábbi beírásaid alapján azt már leszűrtem, hogy nagyon okos embernek képzeled magad. Borzasztó nagy szókincsel.
Nem voltál elég körültekintő, mikor elolvastad a beírásomat. Rávilágítanál hol volt az leírva, hogy én ismételten hozzá szerettem volna menni?
Miközben böngésztem a VL-en rátaláltam a hirdetésére Debrecenben, és leírtam a tapasztalatomat vele kapcsolatban. De ha gondolod menj el hozzá és
oszd meg a te saját tapasztalataidat vele kapcsolatban. Te, mint nagy "Őstag" .
Hogy kivel jött ide????? Lehet, hogy éppen veled (Őstag Manager).
Fütyülős · Őstag · Bianka(23) Wanted, dangerous, warning, get off, egyszóval nem ajánlott. :)))
Azt gondolom eddig Debrecenre nem volt jellemző az ilyen lehúzós dolog,és remélem ezután sem fog ilyen előfordulni.
(Eddig velem Debrecenben nem történt semmilyen ehhez hasonló negatív dolog,és ez jó értelemben a debreceni szolgáltatókat dícséri!)
Sajnos időnként azért feltünnek megbízhatatlan hírdetők, ezért is fontos hogy időben jöjjön a figyelmeztetés, hogy ezeket még az elején ki lehessen szűrni!!
Vélhetően ha a figyelmeztetéseket a MT-ak figyelembe veszik, akkor a lehúzós lányoknak nem lesz vendégük és rövid időn belül továbbállnak.
Erika 37 nevü hirdetöt nem ajálom senkinek igaz,hogy képen ö van de azért nem tesz föl csak ruhás képet mert csunya a teste. A melkasa végig van vágva,és csunya a böre,a glória nevü hölgy korekt ajálom mindenkinek.
Kösz, de nem igazán akarom. Nekem már volt elég.
Sziasztok,még új vagyok itt.Érdeklődnék kihez érdemes menni aki nem húz le meg nem egy deszka senki,látom hogy Daisy-tól mindenki infót kér,lehet én is kérek,annyira jó lenne valóban???valaki más még esetleg pozitív vélemény?eddig nem volt másokkal jó tapasztalatom.köszi az infókat előre is!!