Ha jól értem, akkor számodra Éden olyan kategória, mint Nelli volt?
Ha jól értem, akkor számodra Éden olyan kategória, mint Nelli volt?
Megy a nyuszika és a medve az erdőben, a nyuszika egy tóhoz ért, a róka meg egy kicsit a villanyszereléshez…
Euronics üzletlánc egyik áruházában:
-Hello, érdeklődni szeretnék, hogy mikrohullámú sütőtök van?
Erre az eladó hátrakiabál:
-Béla baz*meg gyere ki, itt van valami elmebeteg aki valami mikrohullámú sütőtököt keres!
Párzási időszak révén a gyíklány rohanna át a fiúkhoz, de az útját vasúti sín keresztezi. Jön a vonat és levágja a farkát, sír, rí, farok nélkül csak nem megy a fiúk közé.
Eltelik egy év, kinő a farka megint, rohan a fiúkhoz, jön a vonat levágja a farkát. Megint sír, rí, farok nélkül csak nem megy a fiúk közé. Megint eltelik egy év, és kitalálja, hogy a farkát a lába közé kapja, úgy fut a fiúkhoz. Jön a vonat, levágja a fejét.
Mi ebből a tanúság?
Ha nőnek farok van a lába között, elveszti a fejét!
A beszélgessünk cím helyett inkább már a " Szájkarate " cím illik ide.
XD
senki, engem is érdekelnének a részletek. (***moderálva***, elérhetőség, stb.)
El tudnád küldeni? (hmm...emilcímet csak így itt direktbe?)
Eddig az volt a bajod, hogy nem vagy Fehérváron nincs vendéged. Na Fehérváron vagy. Akkor dolgozzál és ne itt lebzselj !
Veled az a legnagyobb baj, hogy az életben nem fogod észre venni mi a baj!
Hattyú halála 25. fejezet 15. szín. Majd jön a főnixi feltámadása és folytatod ott ahol abba hagytad anélkül, hogy tanultál volna a hibáidból mert szerinted mindenki csak rosszat akar neked és műveletlen tuskó hozzád képest, pedig ha csak egy kicsit is elgondolkoznál a dolgokon rájönnél, sok normális EMBERT martál már el magad mellől a tökéletest keresve, a felsőbbrendűségedet hirdetve, ezzel téve nevetségessé magad!! Ha nem vagy az, márpedig olyan nincs, ne kersed, hanem fogadd el azokat akik jóhiszemmel állnak veled szembe és megbíznak benned.
Tudod a bizalom nagy kincs és ha egyszer elveszti valaki nehéz munka vissza szerezni sőt olykor lehetetlen!
Bár tudom újra jön majd, hogy egy ilyen nő mint én, mit is merek képzelni magamról, hogy egy magadfajtát meg merek szólítani. Mert eddig ez volt. A remény hal meg utoljára és csak remélni tudom gondolkozol mielőtt erre bármilyen választ adsz. De azt hiszem a legjobb az lene ha semmit nem írnál erre!!!!!!!
Gondolkozz hisz ennyi idősen tőled az ember már elvárná! Vagy hidd te vagy a legjobb de akkor mutasd meg te vagy a főnök és a spanyol viasz is tőled származik! Bizonyíts de ne szájtépéssel, lenézéssel és veszekedéssel.
Már mondtam ezt a fórumot is sokan olvassák és mikor nem verted itt a nagymenőséged akkor is pörgött senkit se érdekelt más nyomora. Maradjon is meg ez az oldal annak ami. BESZÉLGESSÜNK és ne veszekedjünk vagy tulajdonítsuk ki saját privát mág is nyilvános fórumnak!!!!!!
Lehet elküldeni, lehet elítélni, lehet moderálásra küldeni, de nekem ez a véleményem!!!!!!!!!!!!!
de a sex után nagyon már nem akart csinálni semmit:D hiába ők is a ***moderálva***mennek csak:) ezért jo a barátnő:D
Vikivel jo volt :) Csak kár hogy dohányoznak, kurva füst.. :D még a puncikája is füstölgött:) amugy jo csaj. kedves, jo szűk punciju, nekem valo :D :)
Üdv. Dorka 29 eltűnt?? Valaki tud róla infót??? Vagy esetleg a telószámát?? Mostanában szerettem volna meglátogatni erre már nem elérhető...
Sziasztok, nyíregyházán Jázmin19 nagyon tuti a csaj élőben sokkal jobb mint a képeken, mindenkinek ajánlom, itt tuti nincs lehuzás!!!
Menjetek fiuk bátran próbáljátok ki!!! Isteni a kiscsaj!!!
Még mindig jobb, ha röhögnek rajtam, mintha sajnálnak. :)
Szia én jázmin19-hez járok, tudom neked ajánlani, nagyon rendben van a kiscsaj!!!!
Egyébként se...bocs,elütöttem
Igen ez az,isteni volt a hónaljszaga,meg a kis koszos harisnyája:-))
Egyébként de szeretem a csíkszájú vékonyajkú lányokat,de ettől függetleneül a korosztálya díszpéldánya.
Kedves Debreceni Kollégák!
Irígyellek benneteket, mert amint látom ti a bőség zavarával küzdetek. Nem úgy mint mi Szolnok megyében, ahol nagyon gyenge a felhozatal és még abból a néhányból is max. 5-6 lány akit érdemes felkeresni.
Nagyon jó a fórumotok is, elég sok hasznos információval látjátok el egymást.
Tegnap voltam Debrecenben és a fórumban elhangzott vélemények alapján kiszemeltem négy lányt, aki az én ízlésemnek megfelelő. Telefonos egyeztetés után maradtam az Isten Debynél. Nagyon tetszett már a bemutatkozása is, a kellemes hangja és a felsorolt "menü" is elnyerte tetszésemet. Nála minden benne van az ***moderálva***, egyedül csak a popót nem említette, de én ezt nem is szoktam kérni.
Az biztos, hogy a leányzó istenien néz ki, ezt már az előszobában megállapítottam amikor megláttam a fotóiihoz hasonló szerelésben. Vékony, csinos, szép kis csaj. Igazi tini alakja van. Pont olyan milyeneket én szeretek.
Kedves fogadtatás, tusolás után megbeszéljük, hogy mit hogyan szeretek és szépen végig mentünk az "étlapon" ahogy megegyeztünk. Finom a csókja is, nem húzódozik és nem csak imitálja. Nekem megfelelő volt a francája is, főleg mikor a KF volt a terítéken, hát már itt majdnem eldurrantam. A szex is nagyon jó volt vele, főleg hátulról, mikor áfogtam a darázs derekát, hát az csodálatos volt. Egy baj volt csupán csak, hogy egyszerűen nem bírtam sokáig, a második póznál végem lett. Egyszeűen nem tudtam uralkodni magamon, annyira szuper volt az a gyönyörű kis fiatal test alattam. legközelebb egész időre megyek és akkor a második menetben tovább bírom.
Összegezve: nagyon meg voltam elégedve Debyvel, ***moderálva***is jó. ***moderálva***hajlamúaknak erősen ajánlott kategória, de ternészetesen mindenki másnak is ajánlom, aki szereti a vékony tini lányokat.
Kíváncsi vagyok mennyi lesz kimoderálva a hozzászólásomból:))
Akiket én ajánlok : Molly , Viki , Alexandra , Dominika. Mindegyik más más dolog miatt jók.
Hát ez elég érdekes :D
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · :D:D Érdekes az biztos!