Nono! Attól hogy a szám megvan nem gondolod, hogy a ***moderálva*** cserélte le a lányt, és maradt a teló!?
Nono! Attól hogy a szám megvan nem gondolod, hogy a ***moderálva*** cserélte le a lányt, és maradt a teló!?
kösz petya a választ
Deby az biztos nem 70 kiló. a súlya és a hozzáállása teljesen rendben van. Nem tudom fütyülős miről beszél vagy kivel keveri :)
Az isteni szőke,az nálam még DEBY néven szerepel a teloba!-számegyeztetés után mondom.
Ameg a políros udvarban fogad.
Na akkor most cáfoljon valaki mielőtt megszívom. Regina rajta van a (nem fekete-) listámon, menni akartam, töröljem a számát? Eddig nem hallottam rosszat felőle, de a Fütyülős tippei is bejöttek eddig.....
Amugy meg Szanó van a képeken,egyszer voltam nála aranyos és figyelmes.Korrekt lány!
Sziasztok.Csilluskát töbszöri hivás és egyeztetés után sikerült elérnem.Viszont a randira csak egy sms érkezett helyette hogy mégsem jó.:(
Sziasztok.Csilluskát töbszöri hivás és egyeztetés után sikerült elérnem.Viszont a randira csak egy sms érkezett helyette hogy mégsem jó.:(
Sajnos ***moderálva***. ***moderálva***? És akkor még azt sem mondják meg telefonban hogy mi van benne.
Aztán ott van Anita, Nori, Zita akik újak. Az ***moderálva*** rendben lennének de konkrétan nincs bent semmi, csak gumis sex. Ha akarsz egy kis KF-et esetleg NF-et ***moderálva*** Túl sok, főleg a mai világban.
Nálam muodjuk ez vízválasztó kérdés, ahol a KF is ***moderálva***oda elvből nem megyek. Azért ***moderálva***, hogy neki legyen jó? Az ilyen hely úgyis a lehúzásról szól.
Hol van már Hanna, Andrea vagy éppen Alexa? Ott***moderálva*** benne volt minden, vagy épp órában ***moderálva***. Bár az nem is a lehúzásról szólt...
Jöhetne már valami normális csaj normális ***moderálva***.
Korábban már leírtam, nézd vissza. De nem az én hibám volt, ez tény.
Csak a színes írást keresd!!!
:))))
Aszem a másik bandatag a Regina! Szóval óvatosan ezzel a kettővel.
Persze öreg fórumozók megcáfolhatják, de szerintem ők azok! Debrecen "Gyulái"!
Szia Fütyülős!
Megosztanád velünk, hogy mi történt? Hogy húztak le?
Csak, hogy tanuljunk a hibádból és nehogy mi is hasonlóba essünk.
Köszi
Vigyázat!
Isteni Szőke Lány az a lehúzós banda tagja amelyik a ***moderálva*** utcán ***moderálva***.
A másik egy nagypofájú barna, tetkóval a derekán + a srácok a bányából!!!
Amúgy ilyen jelzőkkel engem már el is riasztanak a lányok "Isteni, Mélytorkos, Széparcú...stb".
Mintha valami szponzor felirat lenne a nevük előtt-után.
DVSC-Teva, Yamamoto-Yamaha, vagy Széparcú McLaren.
Ez csak saját vélemény, és olyan Cigó szokás! Pl.: "Csillagos Evelinke Baba"
Sziasztok. Még új vagyok itt és érdeklődnék kit tudtok ajánlani akinek nagyon jó a fr@nciája esetleg mélytorkozik és nem unottan csinálja??
Köszönöm előre is a segitséget
Megint megszökött egy gekkó!-Miskolcra:-))
Benne sincs rosszindulat, pont azon mosolyog :)
Hello!
Ahogy látom, az új képein a mostani állapot van. De ő egyáltalán nem "nőiesen telt". Inkább "normál" kategóriának nevezném. Egyébként nekem egyik kedvencem, többször is voltam vissza. Nyugodt, közveltlen csaj. Nem nyafog, nem siet, rendesen ott van végig. A végigfranciája is nagyon tisztességes. Abban kellene még fejlődnie, hogy mint Fütyülős is írta régebben, szex közben sajnos csendes nagyon. Ha megtanulna végre egy kicsit "színjátszani", nagyon dobna az összhatáson.
Most nem Vivienhez, hanem a többi lányhoz is: MIBE KERÜLNE ELJÁTSZANI EGY KIS SZAPORÁBB LÉGZÉST EGY KIS APRÓ NYÖGÉST, STB. Ha arról van szó, legyen extra a fene ott egye meg, de VALAMI kis JÁTÉK legyen a dologban!
TISZTELET A KIVÉTELNEK! MERT OLYANOK IS VANNAK!
sziasztok!
olvastam a kommentekben, hogy vivien(19) a képeihez képest szedett fel magára sokat. aki járt már nála attól kérdezném, hogy mennyire sokat? olyan nőiesen telt forma lett vagy ducika inkább?
egyet láttam de az nem volt szép....
ha arról a stelláról beszéltek aki kertvárosban rendel,akkor oda ne menj soha az életben.
én 2 éve voltam ott,és ugyanez volt a műsor.az a baja,h elhiteti magával,h ő a legjobb nő az univerzumban,akit nem lehet csak úgy fogdosni,meg akármit csinálni vele.ő így gondolja kb az egészet:odamész,leteszel egy ***moderálva***,kicsit szaxi gumiban,majd beleül,gyorsan élvezz el,ha nem még szól is,h sietni kéne.aztán ha végeztél remélhetőleg minnél elöbb,akkor húzz onnan a picsába.
ha ugyanaz persze akire gondolok.
a pöcke undorítóan nagy,szar műsora van.azt hiszi magáról,h mindenkit madárnak lehet nézni.
azt a natit nem vágom,de 2 éve volt egy aki ugynúgy kertvárosban rendelt,de az meg hazudós volt,vagy nem vette fel a telefont,vagy amikor odaértél akkor nem vette fel.
az ilyen nőknek az kéne amit a haverjaim csináltak régebben.
***moderálva***
aki meg jót akar kefélni az 30 körülit vigyen el....