Remélem is :D
Remélem is :D
Ha először mennél pont őt nézted ki...? Hát, érdekes egy izlésed van. Ilyen csajszit ingyen is találsz! Akihez NE menj, Linda, Réka, Anikó, Dóra, Virág.
Sziasztok!:)
Én nem reagálok erre semmit, mert felesleges. Csupán egy dolgot tettem, elmondtam pár havernak, hogy ha azt akarják, hogy legyen egy jó napjuk, olvassák el ezt a hszt.
Nos eddig 2 smst kaptam, mindkettő írója saját elmondása szerint fuldoklott a röhögéstől, miután elolvasta!:)
Hogy miért?-ez jó kérdés.Engem 2X beszéltek magukra.Ebből Éden nagyon bejött!-azóta is:-)
Viszont egyszer egy kis hónaljszagú csajt kaptam,akin még a harisnya is koszos volt:-((
tudsz ajánlani valakit??
Ha elöször mész és nem akarsz csalodni a nyujtott ***moderálva***akkor én Karinát és Huncut Évit ajánlom.Két különbözö korosztály de megérik a ***moderálva***.
Fütyülős · Őstag · Neked nem ***moderálva***kell menned barátom, hanem pszichiáterhez!
Ha az átlagostól nagyobb szeméremajkakra vágysz, akkor látogasd meg Sheherezádé-t, nála még a szép arc is megvan. (igaz, hogy nőiesen telt alakú a lány)
Szia nanti,
Nekem is Nelli (19) volt a kedvencem, de a fent lévő hírdetése ellenére már régóta nem tudok velem beszélni.
De akkor miért kell hírdetni??!!
Igen, látom hogy az általam említett mindhárom lány hírdetése újra fent van....
Vigyázz,mert szavadon(is)foglak:))
Bizony hogy túl!
Rosszal kezdtél! Hexe kinyírhatatlan!
Egy kérdés: ki az a már 4 faszfej???
:-)
Dóránál volt már valaki? Még sosoem voltam...ilyen ***moderálva***, de mostanaban nagyon erdekel. Esetleg valaki tud adni egy tippet?
Atolvastam sok sok oldalt, de nem tudok donteni...
Komolyan, ez már vicc. A temetésemen is ott lennétek?
Túléllek benneteket!
Én vagyok beteg! XD
No, akkor hölgyem!
Hirdetésedet lehet, hogy megint törölted 1-2 hétre, de ez úgyis csak átmeneti állapot... Kis durca után újult erővel visszatérsz megint - engem nem fog zavarni - akár egy új névvel. Javaslatot tehetek? Üstökös, vagy inkább a Bumeráng találóbb. XD
És akkor most az engem érintő dologról. Személyednek túl nagy jelentőséget tulajdonítottál a köztem és nemesember között dúló "vitában". Miért is kellett volna a segítségedet kérnem ebben az" óvodás szintű forradalomban"? Sosem kértem, én mindig tartottam magam a nézetemhez. Te viszont úgy telefonba, mint itt a fórumon tücsköt-békát rámondtál, néha alpári stílusban "osztottad", majd mikor szinte csak ő maradt a fórumon, aki szóba állt veled, meghasonultál, és pincsi kutya módjára a lábtörlőjére feküdtél. Erkölcsileg totálisan megbuktál, és hidd el, ezt más/ő is látja. A levelekkel is csak lojalitásodról akartad meggyőzni, úgymond: "lefizetlek, hogy a barátom légy". Sőt, új nick jutott az eszembe neked: Titanic. Találó?
Milyen szarkeverés folyt a háta mögött? Semmilyen. Nincs összeesküvés-elmélet, csapdaállítás, csak te fontoskodtál. Majd te megvéded :-)))
Ha jobban elolvasod a levelet, akkor látod, hogy semmi olyan nincs benne, ami a fórumon ne lett volna leírva! Semmi személyes, vagy titkos dolog. Általános dolgok, feltételezések, találgatások. Úgyhogy tényleg ment a szarkeverés, de sajna a keverő a te kezedben volt/van...
Lényeg a lényeg, én nem hazudok, neki is, meg neked is leírtam a véleményem, és le fogom ezután is. Több pasas meg egyáltalán létezik, aki szóba áll veled??? Kérdéses...
Pircsin meg van mit bántani, ő nem fog veled oldalakon át vitázni. Ideális támadási felület, ugye?
És biza' jó kis téma lettél itt a fórumon.
Ahogy egyszer írtad: hadd pörögjön...
Hexe drága te nemes egyszerüséggel bolond vagy..:D de én el vagyok rajta :DDDDD csak így tovább háá:DDDDDD
Biztos volt oka annak,ha durvábban válaszoltam,ok nélkül nem beszélek durván!
Csók nélkül is ellhet tölteni egy kellemes órát,fél órát!
Szia,nekem nagy a csiklóm,igazi pillangószárny!
Ha érdekel,jelentkezhetsz!
Szemérem vagy csikló , tök mindegy!Olyan kell ***moderálva***