Tatabányán Mayát tudom ajánlani azoknak akik nem akarnak semmiben csalodni..valodi fotok.rendes aranyos csajszi.Egy igazi nöies nö.Puszi Maya. milka
Tatabányán Mayát tudom ajánlani azoknak akik nem akarnak semmiben csalodni..valodi fotok.rendes aranyos csajszi.Egy igazi nöies nö.Puszi Maya. milka
Tatabányán Mayát tudom ajánlani azoknak akik szeretik az igazi nöies nöt.megerösiteni tudom hogy nagyon kedves..nem lehuzos az ***moderálva***elérhetöek.és ami nagyon lényeges .ö van a fotokon. Igaz nagyon hogy nem nézi az idöt.Szóval.nagyon megvagyok vele elégedve ezért is járok hozzá.Remélem sokáig itt lesz. Szia ..puszi mayácska.Milka
Sziasztok. Ujoncként érdeklődnék Szandra 28 ról, kinek van infója? Kaphatnék segítséget kik a megbizható lányok, hová érdemes elmenni, és csalódás nélkül egy-egy kellemes órát eltölteni. Köszönettel.
Joci 1 és patinho!!!!---Nekem az a véleményem hogy ne legyen rossz napja itt ***moderálva***kap és azért nyútson is valamit az az egy normális ***moderálva***,Natival nekem is volt már ilyen afférom--már a beszélgetés szintjén megbukott a dolog,csak sorolta hogy mit nem lehet--alapvető dolgokat nem lehet nála csinálni--a boltba sem azzal fogadnak hogy ma rossz napom van és ezért csak bizonyos dolgokat lehet vásárolni---a rossz hangulatot azt elkell tenni késöbbre---de ha viszont nem akarok ***moderálva***csak bizonyos dolgokat akkor nem kell ezt csinálni,vagy kevesebbet kell kérni a vendégtől!!!!
Én is megerősítem, Szano van a képeken! A valóságban viszont ezerszer dögösebb! Kevés lányra mondom, hogy szép arca van, de neki tényleg gyönyörű arca van.
Hááát... Nemtom :) Szóval nem, Tom. :)
Az új csajokról akik itt vannak vas megyébe valakinek valami infó roluk??
Üdv!
Így is fel lehet fogni, de ne felejtsd el, miért vagyunk ott ahol vagyunk! Szóval érdekes lenne mondjuk egy újonnan kinevezett gyárvezetőt okolni azért, ha valaki más cirka 8 év alatt csődbevitte a céget. Nem véletlen, hogy Európában példátlan módon 2/3ot sikerült szerezni valakinek, sőt ha ehhez a Jobbikot is hozzáveszem, még bődületesebb szám jön ki. Szerinted ez minek köszönhető? Nem azt mondom, hogy ők szentek, mert ez hülyeség, de legalább nem csak és kizárólag saját zsebre dolgoznak, hanem megpróbálják képviselni az országot is. Egyébként meg ha a chipsadó annyira marhaság volna, nem karolta volna fel pl az ENSZ... Ami meg a dohányfüstöt illeti, te jól akarod érezni magad, a másik 20 meg aki nem dohányzik, nem tudja ugyanezt tenni, és a passzív dohányzás károsabb, mint az aktív, mint tudjuk!:)
Ami pedig "szegény" bankosokat illeti, akkor miért nem volt felháborodva senki, amikor több100%os haszonnal sorozatosan adtak ki devizahiteleket? Egy rossz szót sem hallottam, pedig akkor kellett volna reklamálni, sőt továbbmegyek gondolkozni kicsit, hogy mit is jelent egy devizahitel, és az államnak azonnal közbelépni, míg el nem terjed tömegesen. Vajon miért is nem történt ez meg? Csak nem tartozott valaki(k)nek az érdekeltségébe ez is? Kicsit furcsán jön le, hogy éppen most mikor végre megadóztatják őket jön a folyamatos kritika, de az senkit nem érdekel, hogy eddig mekkora profitjuk is volt, és hogyan na meg mennyit is adóztak. Hát nme furcsa?:)
Próbáld ki Nikolt(20),ő profin csinálja.
Voltam a Natinál alak jó mint kép.Nagyon gáz volt idő húzós ,csinálta a hülyét nem tudja mit szeretnék csakhogy idő menjen,tapi semmi.Egyébbként akkor Nati-Stella egyhelyen.Kerüld el!
Szano van a képeken.. Ki vagy Te hogy le akarod járatni őt? ***moderálva***? Konkurencia a nödnek? Állj vissza, mert már hallottam azt is hogy az egerszegi lányokat is ba*ztatod, nehogy megüsd vagy más megüsse a bokád ez miatt! Csak egy jótanács.. ;)
Valaki volt már margó(29)nél??
Tényleg 176 magas?Megbízható szolgáltató amúgy??
Üdv!
Dorka 29-ről aki január közepe felé eltűnt tudtok valamit? Esetleg mobilszámot, vagy valamit mert már régóta szeretnék igénybe venni egy pásztorórát nála de pont akkor tűnt el amikor felakartam hívni! THX!
Gyula most már átment gyözikébe ha a testvirnek bejött neki miért ne?
Sziasztok!
Olyan lányt keresek, aki nem veszi rosszul, ha az arcára élveznek.
Tudtok ajánlani ilyet?
Szép napot!
Sziasztok!
Szeretnék elmenni Aktiviához egy kellemes órára majd amikor lesz ***moderálva*** rá...
Mivel nem lehet itt elírni hogy hol " rendel " ezért aki volt nála az küldje már el az email címre egy élménybeszámolót meg hogy hol lakik.
Köszönöm szépen
***moderálva***
A Szanónak igaza van!Hajrá,ne hagyd magad,Hisz tényleg te vagy a képeken.(egy tanú)
Üdv! Alexa Cica Babánál volt-e valaki mostanában, aki friss infóval tudna szolgálni?
Legutóbb is ez volt, egy-két napig a kpe nem volt fent, de elérhető volt.
Telefont váltottam, ezért kellene a szám, ha tudtok segítsetek.
Köszi.
El tudná valaki, de ha nincs fennt, akkor biztos nem dolgozik.