Sziasztok fórumozók.Rövid leszek.Stellát és Natit csak a konkurencia fikázza férfi álnéven.Persze a világon nem tetszhetnek mindenkinek.Ezzel szerintem egyetértünk,de minek így ócsárolni öket amikor rendszeressen ***moderálva*** .Hogy nagy a pöcke?Tudod mi az egyáltalán?Te a szemérem ajakról beszélsz.Habarátnő filingre vágysz,menj csajozni és ne ***moderálva*** járj.Szerintem ti azok vagytok akik a húsvéti locsoló ***moderálva*** mentek talán "csajozni".Elárulok nektek egy titkot:megjött -e két ***moderálva*** esze és hamarossan már végleg nem lesznek elérhetőek itt pécsen.Talán rájöttek hogy amit a magyar kér,azt a külföldi háromszor jobban ***moderálva*** .Szeintem eddig voltak hülyék ,hogy ***moderálva*** megengedték ,hogy az ilyen kis szarjankók nőhőz jussanak.Természetesen kivétel illeti az önmagára is igényes vendégeket.Azért vannak még ilyen emberek is.***moderálva*** Nem tűnt fel????? Ezt a kis levélkét azoknak szántam akik ismerik a dörgést...n amost elköszönök mert lemegyek a pincébe és rakok a kazánra:),sziasztok.