Nem mondtam semmi olyat, de mindegy.
Nem mondtam semmi olyat, de mindegy.
Sziasztok!
Az apróhirdetésben hirdető csak autós Szandrával van valakinek tapasztalata és megosztaná velem? Első sorban a furulyázási technikája és hozzáállása érdekel továbbá, hogy a helyválasztás hogy működik azaz szabadonválasztott vagy ő ajánl valamit? á*ai nagyságrendileg átlagosak?
Ma Nyíregyháza
17:00
21:00
Szeretettel várlak Győrben 😘😀
Nándi · Őstag · Vettem a fáradságot és visszaolvastam mind az öt eddigi bejegyzésed!
Hiteltelen vagy, tömören ennyi a véleményem!
Én egyszer úgy jártam, hogy nem tudott visszaadni. Mondta, hogy okés e ha a barátnője felváltja, mert úgyis leugrik a boltba, nekem teljesen rendben volt így. Mily meglepő maradéktalanul megvolt a pénzem. Nevezzem is meg a hölgyet ez Zsófi(39)-nél történt, néhány éve. :)
Pöröly · Újonc · Sziasztok. Sooronban megbízható hölgy? Ki kit ajánl?
Nem csodálom hogy nem fogadnak ha így írsz róluk hogy prostik bisztos olyat montál a telefonba amit nem kellett volna.
üdv mindenkinek.
Először megyek prostihoz, adjatok légyszi tanácsot. Időpont egyeztetésnél próbálok kb egy óra múlva találkozni, de azt mondják hogy 20 percel előtte hívjam. Azonban ha a város másik végén van a nő, akkor annyi idő alatt nem tudok odaérni, pláne ha még a forgalom is nagy. Azt meg hogy melyik utcán van nem mondja meg, utána kinyomja. Volt olyan(Lizi a milf) akit megpróbáltam közvetlenül ezután megint hívni erre csak kinyomta, és ő még a dicsért kategória ezen a fórumon. Lehet hogy én szúrok el valamit. Segítsetek légyszi, akár privátban is.
Előre is köszi.
Volt mar olyan " szerencses" akinek sikerült felhivnia Zoet? A. Holgy komoly vagy csak kamu,?
Petya_001 · Tag · Van olyan pina ami (aki) megérdemli! Én is ismerek ilyet. 😜😀😎
staffi · Őstag · Én a pináért sok áldozatot hozok...😉🙃🙃🤣😅
Petya_001 · Tag · 😁 Kitartást! Te sokkal türelmesebb vagy, mint én.
staffi · Őstag · Sracok, én már hétszer beszeltem le a Meli22 vel a randit de egyszer se fogadott🤣🤣 már ugy vagyok vele ,hogy csak azért is addig hivogatom mig alám nem kerül egyszer 😉egy két alkalommal ha nem.jön össze valami már fel sem akadok rajta...
Te vagy a felnőtt, akit ha nem fogad egy lány, mert pont közbe jön neki valami , a lány szól előtte 1 Órával ,hogy most bocsi de ez az időpont nem jó, rendes kiveri a hisztit a fórumon hogy őt nem fogadták 😩
Én is így szoktam eljárni, de szerintem még nagyon sokan innen. Bár én egyszer jártam úgy, hogy felhívott a hölgy akinél az nap voltam, hogy egy tízessel többet hagytam ott nála. Na szerintem ezt nevezik korrektnek.
Kata 37 valaki valamit előre is köszönöm....privibe..is jöhet
Petya_001 · Tag · Értő olvasás? :D Az meg mi a franc? :D Tényleg gyerek vagy. Részedről a szerencse. :D
Nem manager volt, hamem az öccse. 😁 Olyan ez, mint mikor rendszeresen piát veszek a boltba és az eladó csaj már sandán néz rám, akkor odamondom neki, hogy: nem nekem kell, a bátyámnak viszem. 🤗
Ott a pont köszönjük szépen kedves ❤️