Minden jól megy holnap dél előtt 10 órától már elérhető leszek :)
Minden jól megy holnap dél előtt 10 órától már elérhető leszek :)
staffi · Őstag · Elhiszem 😉Gyere vissza szerintem neked is jobb lesz meg nekünk is...😉 vannak fiatal hírdetők itt is és a túl oldalon is akik csak a lehúzás érdekel... neveket azért nem.írok mert megint az lesz ,hogy a ge*i staffi pofazik... multkor ram írt egy csaj ,hogy én vele ne foglalkozzam amugy emlekszik rám amikor nálla voltam.... csak ugy kb... bő négy éve voltam nálla egyszer akkor ,hogy emlékszik rám? Be sem mutattkoztam neki😉🙂
Nekem se megy úgy debrecenben mint nyiregyen azért ott már megvolt a vendégi köröm mindig
Holnap megyek vissza ha minden jó lesz ugy néz ki :*
Holnap megyek vissza ha minden jó lesz ugy néz ki :*
Vanesza 21 Nagykanizsa hirdet !
Fel hívtam és már a telefonban levágtam hogy drogos állapotban van
Kérdezem én töle az infót és mondom neki hogy mikor vagy tiszta hogy el tölcsek veled egy kis időt
Azt mondja a csaj hogy a drog az életem bébim!
Mielőtt letetem volna a telot
Egy férfi hang meg szólal
Egy kis narkó azt vihetem ezt mondta a srác a végén
staffi · Őstag · Pedig vissza jöhetnél már mert miota te es a Greti elment nyiregyről nem nagyon van fiatal csinos megbizhato lány a városba!
Sajnálom 🙄
Sziasztok!
Tina masszázsról tudtok valamit (régen azt hiszem Kleopátra masszázs néven hirdetett)? Kb. Augusztus óta nem látni a hirdetését. Köszönöm a hasznos infókat, akár privátban is!
Hivtam de sajnos nem vette fel pedig én pont nyiregyházán keresek
Szia engem érdekelne hogy még kiadó e ?
Sziasztok új vagyok a vidéki lányok oldalán . Várlak titeket sok szeretettel , 1 hónapja költöztem át nyiregyházáról debrecenbe😘 ha szeretnél egy fiatalos szexi , feszes, sportos testet látni és szép baba arcot, egy olyan franciával ami a szived vágya, akkor ne halaszdd el , nem fogod megbánni ☺️ Puszillak további szép napot nektek ! ☺️
Igaz már a d@tum le járt de azért nem harapja le a fejed ha rá kérdezel 🤷♂️
Nyíregyházan 09. 26-10.02-ig kiadó 1 szoba lányoknak. Igényes szoba lakás mindennel felszerelve! Önmagára igényes lányoknak.
További kérdésre telefonon 0670 7395451
Szép napot
Denisa kinálja
Sziasztok
Ma egy fiatal lányra vágyom
Tudnátok ajánlani valakit?
Köszönöm
Hát nem
Senkinek nem
DarthNihilus · Újonc · Igen!
Mint mondják a fagyi is nyalva ismerszik meg igazán! Ennek szellemében: Dóry 21-nél érthető a többségi negatív jel. Legyen elég ennyi, nyaljon más is.....fagyit....
Maya 20: több felületen hirdet. A képek a fotoművészet csúcsát jelentik. Nem is mindegyiken ő van, vagy ha igen a felismerhetetlenségig retusálva. Szerintem a kor se stimmel, legalább +5-10 év. Lehet, hogy az egy látogatással is meggondolatlan voltam.
Aranyos nő,de a képekhez képest 15kg...
Én is szeretném tudni......