Ma lesz.... 😉
staffi · Őstag · Ma lesz.... 😉
Még nincs... ;) :)
Sziasztok!
Eliza 22-ről van valakinek tapasztalata?🙂
Tudtommal már egy ideje nem elérhető, de voltam nála párszor régen. Nem volt egy kiemelkedő, de szívesen elmennék hozzá mai fejjel újra, ha lenne ;)
Alexan · Újonc · Üdv!Már heti 2 az akciós napok száma :))
Látom nagyon rá ízgultak a kedves kollégák.A stressz ártalmas az egészségre.Van más halacska is a vízben.Kitartó erővel tán egyszer majd valamikor ha úgy adódna bejutunk az "ékszer" kis kelyhébe.
Kitartást urak. ;)
Sziasztok makktársaim. Szeretném kérdezni,hogy van e valakinek infója, a régebben Pati 32-néven hirdetö hölgyröl ?
Nándi · Őstag · Ékszer Viki nagyon jó Nő!
Köszönöm Nektek! Akkor próbára teszem a kis aranyost. ;-)
staffi · Őstag · Onann voltak akkor nekem is ismerős a képek. Mondjuk én hívtam a multkor is több alkalommal de vagy nem vette fel a telefont vagy több alkalommal is foglalltra nyomta a telefont. Mondjuk 2018 ba volt 26 éves most 27 éves az ugy nem is számit rossz öregedésnek. Jártam anno nálla nekem válallhato volt a produkcioja de vissza járos nem lettem nálla.
Guszti!!!
Ne szerencsétlenkeggyé' má' !!
Híjjad, oszt kírgyed meg na'!!!
Különben meg privátba' küldtem neked tippet, ha mán kérted, hogy mehet belső üzenetben...legalább nézd már meg haver!!!
üdv:
spray
Ismerősek voltak a képei és pár hete felhívtam kiderült, hogy már hirdetett itt. Én 2018-ban -jártam nála, akkor Ramóna26 néven írtam róla beszámolót. Akkor nekem teljesen átlagos élményt nyújtott, bár akkoriban olyan erős versenyzők voltak itt, hogy Daniella, Dóra, Szofi, Cynthia, Anna, Gaby , stb...
Mennyire megbízható a lány? Heti 1 alkalommal dolgozik csak úgy látom.Ha rákészülünk és mást fogad, az nagyon gáz lenne..Ő van a képeken?
Írtam privatban
Sziasztok! Lati (27)-ről véleménye van-e valakinek? Járt már nála bárki is?
Cora? Milyen? Képeken full dögös.
Valaki járt már a Gésa Pagoda nevű masszázs szalonban amit itt is hírdetnek ?
És ha igen akkor milyen volt illetve milyen szolgáltatásokat lehet ott igénybe venni ?
Előre kösz a válaszokért !
Ékszer Viki?
Korni=Coco
Perlanál vagy Izabellánál volt valaki? "Portfoliójuk" nagyon ígéretes, Izabella mondhatni 100 %os. Valakinek tapasztalat? Corninál voltam a minap, telefont gyorsan felvette nagyon mobilis. Nem a filigran kategória viszont kedvessége, odaadása kiváló. Lakás jó helyen, tiszta. Csak masszázs van (prosztata is, ért is hozzá..) és nf. ajánlott a masszázskedvelő inyenceknek ugyanis korrekt.
Hello,volt régen csaj Nikita néven hirdetett nem tud róla valaki valamit?